Будівлю Сбєрбанку Росії в Ужгороді облили активісти "ФРОНТУ ОПОРУ"

admin 30.04.2014 11:01 ПОДІЇ

Ми повідомляли про те, що сьогодні в Ужгороді невідомі облили червоною фарбою будівлю філії Сбєрбанку Росії. Відповідальність за акцію взяли на себе активісти "ФРОНТУ ОПОРУ", про що свідчить їхня заява.

Банки окупантів не мають права здирати гроші закарпатців
Сьогодні ми провели акцію проти філії Сбєрбанку Росії в Ужгороді. Наші активісти облили будівлю банку червоною фарбою, яка символізує кров загиблих українців від рук російських окупантів. Нещодавно Генпрокурор України Олег Махніцький повідомив, що саме через Сбєрбанк Росії здійснювалося фінансування російських диверсантів на території України. Однак це була лише заява і ми не бачимо рішучих кроків влади: цей банк і досі працює, в тому числі і в Закарпатті, і здирає гроші наших краян.
Закликаємо також закарпатців бойкотувати російські банки, бо тим самим ви фінансуєте російських терористів, які захоплюють нашу країну і вбивають наших громадян. Ми не повинні фінансувати країну-ворога! Ми переможемо окупантів!

Слава Україні!

admin

Коментарі :


30.04.2014 18:05 сергій

хвороба запущена.Вилікувати буде важко.Змусити винуватців вилизати Ужгород.


30.04.2014 12:17 Орест

Молодці!!! Я дивуюся, як ці сволочі ще до тепер в Ужгороді працюють. Та й у всій УКраїні. В жопу цих расєйських банкірів!


30.04.2014 11:46 Вася Ужгородский

А если Херои хотят знать как это надо сделать,спросите у меня,и не обсерайте МОЙ,РОДНОЙ Ужгород!!!!


30.04.2014 11:44 Вася Ужгородский

Ооочень героическая акция!!!!!Назло кондуктору-купил билет и пошел пешком! Во первых обгадили и так не совсем чистый центр исторического города,во вторых это наверняка арендное помещение и минингиты в первую очередь у хазяина недвижимости который навряд ли   росиянин и сомневаюсь что из-за этой страшной акции оборот упадет хоть на две копейки,так что лично я в этом поступке вижу одно- дебильная выходка не совсем адекватных на голову   Хероев!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат