Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.04.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 28 квітня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку й плануйте день з розрахунком часу для себе. Нехай аромат свіжозвареної кави пробуджує приємні спогади й підбадьорює до корисних справ. Гармонії вам у понеділок та приємного прокидання!

Цитата дня: Це великий успіх в житті знайти таку людину, щоб було приємно дивитися, цікаво слухати, захоплено розповідати, не прикро мовчати, щиро сміятися, захоплено згадувати і з нетерпінням чекати наступної зустрічі.

© Габріель Гарсіа Маркес


28 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 19-24°, у горах місцями вночі 3-6°, вдень 11-16° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 21-23° тепла.


ІМЕНИНИ   28 квітня - Анастасія, Андрій, Аристарх, Віктор


Сьогодні також:
  ООН: Всесвітній міжнародний день безпеки праці
Національні[ред. • ред. код]
•   Римська імперія: перший день Флоралій
•   Барбадос: День героїв
•   Ізраїль: День незалежності



Цей день в історії

• 1563 — Першодрукарі Іван Федоров та Петро Мстиславець розпочали друк першої книги.
• 1599 — Англійський парламент затвердив загальну молитовну книгу дляАнгліканської церкви.
• 1621 — Українські православні священики написали «Протестацію», у якій обґрунтували правомірність відновлення православної ієрархії.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
28 квітня — концерт Тараса Чубая і «Піккардійської терції». Поч. о 19.00.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

«Доміон»
До 30 квітня — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 13.00, 15.30, 18.00 та 20.30.   «Кіт Грім та зачарований дім, 3D”. Поч. о 10.00, 11.30. «Шалений патруль». Поч. о 23.00.


Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 30 квітня   — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 10.30, 16.20, 19.00, 21.40. «Кіт Грім та зачарований дім, 3D». Поч. о 13.10. «Феї: Таємниця піратського острова,   3D». Поч. о 14.50.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
25 квітня — відкриття виставки «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Виноградів, міська картинна галерея «Імпасто»
До 10 травня — виставка картин Маргарити Тегзе.

Галерея «Ужгород»  
Великодня виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція «Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Розписи древніх храмів Карпатського регіону» Україна - Словаччина – Румунія –Угорщина.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
22 квітня—6 травня — всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків «Національний банк майбутнього».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з проїздом і перешкодами в дорозі. Тобі варто перенести важливі зустрічі, щоб не запізнюватися. У другій половині дня старайся відмовитися від участі у публічних заходах. Тобі потрібно проаналізувати статистику роботи, щоб поліпшити свою продуктивність. Увечері варто розвіятися і пройтися з подругами по магазинах, щоб зняти стрес.
Телець. У першій половині дня тобі вдасться вирішити складну фінансову ситуацію завдяки підтримці друга. Намагайся не втручатися в інтриги колег, це може зіпсувати стосунки з керівником. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію про співпрацю від конкурентів. Варто порадитися зі своїм наставником, щоб не упустити вдалі перспективи. Доведеться затриматися на роботі, тому скасуй плани на вечір.
Близнюки. У першій половині дня на тебе чекають перешкоди в справах від недоброзичливців. Не варто боятися шантажу та маніпуляцій з боку опонентів. У другій половині дня керівник схвалить твої дії і надасть підтримку. Намагайся виправдати надії однодумців і діяти рішуче і наполегливо. Увечері тобі потрібно подбати про вирішення побутових потреб і господарських питань.
Рак. У першій половині дня старайся відмовитися від з'ясування стосунків із партнерами. Конкуренти можуть спровокувати конфлікт, який призведе до матеріальних витрат. У другій половині дня на тебе чекає успіх під час публічних виступів, твої ідеї схвалить впливова особа. Не варто звертати уваги на критику недоброзичливців, які вставляють палиці в колеса. Вечеря з однодумцями у невимушеній атмосфері допоможе налагодити важливі ділові зв'язки.
Лев Сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації і на робочому місці. Колеги можуть втягнути тебе в авантюру, яка призведе до втрат. Не варто підписувати важливих документів без згоди керівника. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старого друга. Намагайся використовувати вдалу можливість для додаткового заробітку.
Діва. У першій половині дня тобі потрібно звернути увагу на отриману інформацію. Партнери можуть потребувати звіту, тому підготуй потрібні документи. У другій половині дня на тебе чекають складні переговори з впливовою особою. Прислухайся до свого внутрішнього голосу, щоб не допустити помилки. Увечері старайся відмовитися від домашньої роботи і просто займися улюбленою справою
Терези   У першій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Викладай свої ідеї натхненно, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня не варто втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно зайняти позицію стороннього спостерігача, щоб уникнути пліток. Увечері можуть завітати гості, тому наведи порядок вдома і запасися продуктами.
Скорпіон Сьогодні тебе чекає важлива зустріч з людиною, яка допоможе вирішити юридичні питання. Проявляй наполегливість, щоб домогтися потрібної мети. У другій половині дня використовуй свою чарівність під час переговорів з новими партнерами. Особиста симпатія і дружнє розташування допоможе зміцнити ділові зв'язки. Увечері варто відправитися в гості і відвідати свою подругу, щоб поділитися секретами.
Стрілець. Цей день варто провести в спокійній атмосфері і зайнятися побудовою робочих планів. Саморозвиток і навчання будуть корисними для твого кар'єрного зростання. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з документацією. Не варто розраховувати на допомогу колег, тобі доведеться самостійно вирішувати всі проблеми. Увечері старайся не напружувати зір і обов'язково прогуляйся на свіжому повітрі перед сном.
Козеріг Цей день принесе багато корисних ділових контактів. Намагайся не звертати уваги на дрібні подразники і перешкоди, шлях до успіху завжди складний. У другій половині дня ти зможеш укласти вигідну угоду, яка поліпшить твоє матеріальне становище. Обов'язково порадься зі своїм наставником перед прийняттям важливого рішення. Увечері варто сходити в кіно з друзями, щоб зняти напругу після важкого дня.
Водолій. Цей день буде результативним для ділових поїздок і ведення переговорів із новими партнерами. Не варто сперечатися з колегами і доводити свою правоту. Ти можеш нажити серйозного ворога в оточенні, якщо піддасися емоціям. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладненим. Намагайся уникати спілкування з керівником, щоб не виникло скандалу.
Риби Сьогодні ти можеш сміливо займатися реалізацією нових ідеї і проектів. Тобі надасть допомогу старий діловий партнер. У другій половині дня стережися шахраїв, які пропонують отримати швидкий і легкий прибуток. Керівник доручить тобі важливе завдання, постався до цього серйозно і відповідально. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від коханої людини.


А зараз — усміхніться :)


Посадили собаку охороняти машину. Вранці прийшли - коліс немає. На склі записка:
"Собаку не сваріть, вона гавкала. "




Бджола - це така оса, як комар, тільки муха.




- Ти зараз де?
- В пеклі.
- Ясно, вийдеш зі школи, подзвони.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат