Прокуратура наполягає, що не тисне на угорськомовних закарпатців, натомість захищає всіх від чиновни

admin 25.04.2014 11:59 СОЦІО

Прокуратура захищає закарпатців від корупційних дій посадовців державних органів.

У зв`язку із публікаціями у ЗМІ, в яких ідеться про нібито тиск представників прокуратури на угорськомовних закарпатців, роз`яснюємо, що прокуратурою Закарпатської області вивчається питання щодо можливих корупційних ризиків   у діяльності посадовців державних органів, у даному випадку - працівників МРЕО. У рамках вивчення цього питання працівниками прокуратури було проведено бесіди з окремими громадянами.

При цьому, жодного тиску на вказаних осіб не було вчинено. Питання про скасування чи не видачу водійських посвідчень громадянам України, які володіють державною мовою на неналежному рівні, не ставилося і жодних документів реагування з цього приводу не вносилося.

Нагадуємо, що прокуратура Закарпаття діє виключно в межах чинного законодавства, об`єктивно та неупереджено щодо усіх без виключення громадян України, незалежно від їх національності, віросповідання та мови, на якій вони спілкуються. Наша діяльність спрямована насамперед на захист конституційних прав і свобод громадян, у даному випадку від можливих корупційних дій посадовців державних органів.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

ТЕГИ : Прокуратураугорці

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат