Закарпатці «пульсують» до Міндоходів

admin 24.04.2014 19:01 СОЦІО

З початку року на сервіс «Пульс Міндоходів» надійшло 43 звернення від громадян та суб’єктів господарювання Закарпатської області. Більшість звернень стосувалися питань митного оформлення, звітності та реєстрації накладних, корупційних дій та роботи органів Міндоходів. У всебічності й оперативності реагування на повідомлення переконався кожен заявник, адже йому персонально повідомили про вжиті заходи та вирішення порушеного питання.


– Одним із стратегічних напрямів діяльності   Міндоходів визначено впровадження ефективних методів протидії корупції. Оскільки корупція – одна з головних перешкод інвестування в країну. Процвітання та економічна незалежність України буде досягнута тільки в тому разі, якщо буде використано максимум системних заходів для упередження ганебного явища – корупції. Я налаштований рішуче, тож якщо у вас, звертаюсь як до суб’єктів господарювання так і до простих громадян, є хоча б якісь факти про незаконні стимули для працівників Міндоходів, користуйтесь сервісом «Пульс». Спільно ми поборемо «ракову пухлину», яка руйнує європейськість у нашій державі, – наголошує в. о начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Варто зазначити, що єдиний антикорупційний сервіс запроваджено для підвищення ступеню довіри громадян до відомства. Він цілодобово доступний для усіх клієнтів органів доходів і зборів за номером (044) 284 00 07. Громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків, або ж під час митного оформлення.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат