В Ужгороді — новий прокурор. Сесія привітала його оплесками  

admin 23.04.2014 13:02 ПОДІЇ


Сьгодні під час сесії Ужгородської міської ради секретар ради — в.о. міського голови   Віктор Щадей представив депутатам   нового прокурора міста   Володимира Гаврилюка.



Володимир Гаврилюк народився у м. Львові, в органах прокуратури працює протягом п’ятнадцяти років. Розпочинав свою трудову діяльність зі стажиста на посаді помічника прокурора Теребовлянського району Тернопільської області. З 2001 року Володимир Олегович працює в органах прокуратури Львівської області, зокрема на посадах в апараті прокуратури області та заступника прокурора районного рівня. Перед призначенням на посаду прокурора міста Ужгорода Володимир Гаврилюк працював заступником прокурора міста Червонограда.

Володимир Гаврилюк сказав, що бачить прокуратуру органом влади, що покликаний бути з народом і відстоювати інтереси народу, тісно співпрацювати з органами місцевлого самоврядування. Новий прокурор пообіцяв, що за необхідності кожен ужгородець зможе потрапити до нього на особистий прийом, незважаючи прийомний нині день, чи неприйомний. Депутати й інші присутні в сесійній залі вітали нового прокурора Ужгорода схвальними оплесками.    

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат