Чому не було фестивалю Писанки?

admin 23.04.2014 12:40 ПОДІЇ

До редакції звернулася читачка з Ужгорода Марія Диковець і запитала, чому цього року на площі Народній в Ужгороді не провели фестиваль Писанки, як це було в минулому році.

«Пригадайте, яке чудове свято було в Ужгороді минулого року на Пасхальні свята, коли на площі Народній перед ОДА представники всіх районів прикрашали писанками невеличкі деревця та. Тоді ж була гарна концертна програма. Я ходила з внуками майже щодня гуляти на площу і це при тому, що вона ще не була реконструйована, не було навіть на що присісти, бо поруч не було лавиць. Пригадую, що тисячі   людей відвідували цей фестиваль і всі фотографувалися біля неймовірно гарних писанкових деревцят. Тодішній губернатор Олександр Ледида подарував закарпатцям гарний фестиваль і пообіцяв, що він стане традиційним. Я розумію, що прийшла нова влада і у неї свої плани, але невже так важко у нинішній стресовій ситуації влаштувати для людей щось гарне?», -- пише Марія Йосипівна.

Від редакції нагадаємо, що дійсно минулого року на площі Народній було розташовано 54 декоративні деревця та прикрашені писанками. Цей фестиваль називався «Воскресни, Писанко!» і мав велику популярність серед населення. Наразі площа Народна дійсно набула більш цивілізованого вигляду і фестиваль був би ще більш привабливим і комфортним, однак ні в голови облради   Івана Балоги, ні в губернатора Валерія Лунченка   руки до нього чомусь не дійшли. У них в голові наразі лише вибори.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат