Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 22 квітня. З думкою про щось приємне і приємними згадками про щойно минулі свята розпочинайте новий день і тиждень. Нехай ранкова кава пробуджує позитивні емоції, а процес кавування у бажаній компанії додає гармонії сьогоднішньому ранку. Налаштовуйте себе на корисні справи, нехай ніщо не перешкоджає реалізації ваших задумів. Гарного дня!

Цитата дня: Любов не можна піддавати випробуванню. Можна випробовувати чесність, відданість. Але тільки не любов. Якщо вже вона спалахнула, то буде тривати вічно, нехай навіть ми зненавидимо того, кого любимо. Вона вічна, бо породжена тією частиною нас самих, яка не вмирає.

© Ґреґорі Робертс "Шантарам"

22 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер західний 5-10, під час грози місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 18-23°, в горах місцями вночі 3-5°, вдень 11-16° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані місцями 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер західний 5-10, під час грози шквалисте посилення до 17 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 20-22° тепла.



ІМЕНИНИ   22 квітня – Антон, Вадим


Цей день в історії

1838 — Вперше пароплав перетнув Атлантичний океан. До нью-йоркської гавані пришвартувалося англійське судно «Сіріус». На шлях від Саутгемптона до Нью-Йорка він витратив 18 днів і 10 годин, і лише на декілька годин випередив конкурента — пароплав Брунеля «Грейт Вестерн», який вийшов у море на чотири дні пізніше.
1915 — Біля бельгійського міста Іпр німці вперше здійснили вдалу газову атаку (хлор).
1921 — Міська влада Чикаго прийняла рішення штрафувати на суму від 10 до 100 доларів жінок, які з'являтимуться на вулицях у коротких спідницях і з оголеними руками.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, пл. Поштова, набережна Незалежності
22—27 квітня — свято "Сакура-2014".
25—27 квітня — ярмарок “Сонячний напій”.

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

«Доміон»
До 23 квітня — «Кіт Грім та зачарований дім, 3D”. Поч. о 12.10, 13.50. “Авантюристи”. Поч. о 15.30 та 19.00. «Шалений патруль». Поч. о 17.10, 20.40, 22.30. “Перший месник: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00.


Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 23 квітня   — «Перший месник-2: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 19.45. «Кіт Грім та зачарований дім, 3D». Поч. о 12.20, 15.30. «Реальна білка, 3D». Поч. о 14.00. “Дивергент”. Поч. о 17.10. “Саботаж”. Поч. о 22.10.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
25 квітня — відкриття виставки «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Виноградів, міська картинна галерея «Імпасто»
До 10 травня — виставка картин Маргарити Тегзе.

Галерея «Ужгород»  
Великодня виставка.
Персональна виставка Василя Вовчка (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція «Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Розписи древніх храмів Карпатського регіону» Україна - Словаччина – Румунія –Угорщина.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
22 квітня—6 травня — всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків «Національний банк майбутнього».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні буде складний і напружений день, стримуй свої емоції. Керівник може провести перевірку, старайся заздалегідь підготуватися. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися виконувати свої зобов'язання. Тобі доведеться розраховувати на власні сили, тоді ти впораєшся з проблемами. Увечері старайся не втручатися в чужі сімейні конфлікти, тримайся осторонь від провокацій.
Телець. Цей день варто присвятити спілкуванню з колегами і обговорити свої ідеї. Тобі потрібно об'єднати людей навколо своєї ідеї. У другій половині дня намагайся використовувати свій професійний досвід, щоб розв'язати складну ситуацію. Перш ніж розпочати якісь дії, порадься з керівником. Увечері тобі варто відвідати родичів старшого покоління і допомогти у вирішенні побутових питань.
Близнюки. Сьогодні ти зможеш впоратися з вирішенням кількох складних питань водночас. Наберися терпіння і вчися чекати слушного моменту для рішучих дій. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від наміченої зустрічі з партнерами. Керівник може розкритикувати твої дії перед колективом. Увечері подбай про благоустрій оселі і наведи порядок.
Рак. У першій половині дня ти зможеш надолужити згаяне і обігнати конкурентів. Намагайся відмовитися від монотонної і рутинної роботи, зайнявшись розробкою цікавої ідеї. У другій половині дня ти отримаєш схвалення і фінансову підтримку з боку керівництва. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про своє кар'єрне зростання. Увечері краще залишитися вдома і відновити сили за допомогою творчого заняття.
Лев Сьогодні тобі варто утриматися від далеких поїздок і відряджень. Твій керівник буде негативно налаштований до нових ідей і планів. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати складне фінансове питання. Звернувшись по допомогу до колег, ти зможеш вийти з важкої ситуації. Увечері старайся не звертати уваги на дрібні побутові подразники, інакше виникне скандал із партнером.
Діва. У першій половині дня ти зможеш вирішити всі поставлені питання. Наставник допоможе в реалізації нового проекту, який принесе гарні результати. У другій половині дня сміливо займайся рішенням спірних і юридичних питань. На тебе чекає вигідна пропозиція від старих партнерів, яка збільшить прибуток. Увечері вирушай із друзями в боулінг або в розважальний центр.
Терези   Вранці може виникнути неприємний конфлікт по дорозі на роботу. Тобі потрібно вчитися стримувати свої емоції, щоб зберігати спокій. У другій половині дня можуть виникнути складнощі на переговорах через дрібне непорозуміння. Тобі потрібно звернутися за порадою до керівника, щоб уникнути негативних наслідків. Увечері постарайся відволіктися від суєти і усамітнитися в гарному місці на природі
Скорпіон У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника завдяки своєму вмінню переконувати. Втілення нових ідей дозволить отримати підтримку від успішної особи. У другій половині дня на тебе чекає плідна зустріч із партнерами. Підписані документи матимуть гарні перспективи і гарантію твого фінансового благополуччя. Увечері старайся не обтяжувати себе турботами по господарству і просто розслабся і відпочинь.
Стрілець. У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Твої недоброзичливці перешкоджатимуть реалізації намічених планів. У другій половині дня варто зайнятися роботою з документами. Можуть виникнути складнощі через неправильне оформлення і дрібну халатність. Увечері родичі можуть принести клопоти і непередбачені розтрати.
Козеріг У першій половині дня тобі варто звернути увагу на отриману інформацію. Вирішення фінансових питань буде успішним і легким. У другій половині дня займися наведенням порядку на робочому місці. Твої старі партнери запропонують додатковий напрямок в роботі. Використовуй вдалу можливість, щоб збільшити свій капітал.
Водолій. У першій половині дня намагайся не втручатися в чужі розбіжності, це зіпсує твою репутацію. Керівник дасть можливість висунути свої розробки та ідеї перед колективом. У другій половині дня стережись авантюр і незаконних угод. Існує ризик великої втрати коштів, будь уважною і обережною. Увечері тобі варто вирушити в гості до найкращої подруги і обговорити свої переживання.
Риби У першій половині дня тобі варто навести порядок в документації. Колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань, тобі доведеться все вирішувати самостійно. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами через особисті амбіції. Доведеться піти на поступки, щоб зберегти прибуток. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям і відновленням роботи організму.


А зараз — усміхніться :)



Я люблю спати і спати любить мене, але ранок не хоче, щоб ми були разом...



В мене сусіди-психи. Ніч, майже 2 година, стукають в стелю і по батареях. Добре ще, що я в цей час не сплю, а на баяні граю.




Будильник, між нами все скінчено. І не дзвони мені більше.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат