Начальника соцзахисту зробили цапом відбувайлом і звинуватили у саботажі

rionews 17.04.2014 13:34 ПОДІЇ

Сьогодні під час чергової сесії Закарпатської обласної ради одне з питань стосувалося звіту директора департаменту соцзахисту населення ОДА Віктора Мацоли. Питання стосувалося виділених раніше 5 млн. грн. обласними депутатами для сімей учасників та загиблих під час подій на Майдані.  

Віктор Мацола повідомив депутатам, що кошти виділені, але потрібне рішення профільної комісії із затвердження порядку, розмірів допомоги і списку осіб. Також за словами Мацоли, цього рішення на сьогодні нема, і списків також.

Після цього на адресу керівника соцзахисту посипалися обвинувачення у саботуванні процесу допомоги постраждалим у подіях. Голова обласної ради Балога висловився про бездіяльність управління та про бажання ініціювати перед губернатором Лунченком питання звільнення Мацоли за статтею.

Віктор Мацола у свою чергу попросив присутніх не звинувачувати його у тому, що він не робив і кілька разів наголосив на важливості правильно оформити рішення та наявності в рішеннях правової колізії. Для усунення її директор департаменту запропонував внести поправку до рішення, в якій адресатами допомоги будуть не лише сім’ї постраждалих, а й загиблих.

Андрій Сербайло теж висловився на підтримку внесення поправки, оскільки у рішенні від 26 лютого не було вказано про допомогу сім’ям загиблих.
Зрештою депутати підтримали цю поправку більшістю голосів.

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат