Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.04.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 16 квітня. Нехай з ранковим сонцем вас осявають гармонійні думки на прийдешній день. Не розчаровуйтеся через дрібниці, життя прекрасне. Насолоджуйтеся весняними пейзажами у компанії бажаних людей і не забувайте додавати до такої ідилії горнятко улюбленої кави. Хай усе задумане вдається вам у цю середу. Гарного дня!

Цитата дня:   Люди - як музичні інструменти: їх звучання залежить від того, хто до них торкається.

© Публій Вергілій Марон


16 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень у горах місцями дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 9-14° тепла, у горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 1-6° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень у горах місцями дощ. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 12-14° тепла.


Іменини   16 квітня - Микита, Федосов, Афгафья


Цей день в історії

1178 до н. е. — повне сонячне затемнення[1]. В цей же день за підрахунками вчених Одіссей повернувся на Ітаку після 20-річного походу з Троянської війни[2][3].
73 — Римляни захопили іудейську фортецю Масада. Повстання в Іудеї придушено.
1346 — Стефан Душан проголосив заснування Сербської імперії.
1632 — засновано Києво-Могилянську академію.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 16 квітня — «Шалений патруль». Поч. о 12.10, 20.50. «Ной, 3D». Поч. о 16.10, 22.40. “Перший месник: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 14.00, 18.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 16 квітня   — «Перший месник-2: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 13.50, 21.00. «Ной, 3D». Поч. о 16.10. «Кіт Грім та зачарований дім, 3D». Поч. о 12.15. “Дівергент”. Поч. о 18.35. “Синевир, 3D». Поч. о 23.20.

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи, яка тебе втомить. Не варто звертати уваги на недоліки колег. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч з новими партнерами. Використовуй свою чарівність, щоб досягти потрібного тобі рішення від керівника. Увечері родичі можуть створити додаткові клопоти, не варто згадувати образ минулого.
Телець Вранці можуть виникнути складнощі в роботі цифрової техніки. Не варто панікувати, займися наведенням порядку в документації. У другій половині дня керівник може провести позапланову перевірку і застати тебе зненацька. Спробуй об'єднати свої сили з колегами, щоб досягти мети. Увечері зроби сюрприз коханій людині, приготувавши смачну вечерю.
Близнюки Цей день варто присвятити роботі з документами та плануванню. Обговори свої напрацювання з колегами, щоб вибрати вірний шлях досягнення цілей. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про роботу конкурентів. Не варто поспішати, зважуй кожен свій крок, перш ніж прийняти рішення. Увечері старайся відмовитися від важкої і жирної їжі.
Рак. У першій половині дня керівник дасть тобі важливе доручення. Намагайся обмежити спілкування з людьми, які раніше не виконували своїх обіцянок. У другій половині дня ділова зустріч може перерости в особисту зацікавленість партнера. Тобі не варто будувати довірчі та особисті стосунки з особою, яка веде з тобою бізнес. Увечері можуть виникнути розбіжності з родичами старшого покоління.
Лев Сьогодні твій настрій дуже часто змінюватиметься. Не варто проявляти гнів, твої слова можуть образити близьку людину. У другій половині дня зустріч із партнерами ускладниться через невирішене фінансове питання. Тобі варто відмовитися від особистих амбіцій і вчитися працювати в команді. Увечері спробуй зняти стрес за допомогою шопінгу, приємні дрібниці піднімуть тобі настрій.
Діва. У першій половині дня тобі варто зайнятися освоєнням нової інформації та самоосвітою. Намагайся не звертати уваги на критику з боку керівництва. У другій половині дня твої колеги запропонують додаткове джерело доходу. Використовуй ситуацію, щоб отримати вигоду, не вкладаючи власний капітал. Увечері можуть завітати гості, потурбуйся про наведення порядку вдома.
Терези У першій половині дня тобі доведеться виконати марну роботу на прохання керівництва. Не варто конфліктувати з опонентами, бережи свої сили. У другій половині дня будь обережніше під час спілкування з малознайомими особами. Не варто ризикувати коштами і робити будь-які вклади. Увечері займися самоосвітою або почитай цікаву книгу.
Скорпіон Сьогодні тобі варто приділити більше уваги і часу своєму зовнішньому вигляду та макіяжу. Важлива зустріч дасть можливість отримати підтримку впливової особи. У другій половині дня твої ідеї схвалить і профінансує керівник. Проявивши наполегливість, ти зможеш досягти потрібного результату. Увечері твої друзі запропонують участь у цікавому заході, не варто відмовлятися
Стрілець Вранці будь уважніше в громадських місцях, існує ризик втрати цінних речей. Намагайся не відволікатися на дрібниці, потрібно зосередитися на одній важливій меті. У другій половині дня може виникнути конфлікт із новими партнерами. Щоб стабілізувати ситуацію, тобі доведеться піти на поступки. Увечері не варто обтяжувати себе господарськими клопотами, краще відпочити і подивитися телевізор.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш фінансову підтримку від своїх однодумців. Творчий сплеск дасть цікаві ідеї, які допоможуть реалізувати колеги. У другій половині дня тобі зроблять вигідну пропозицію минулі партнери. Постарайся проявити активність і наполегливість, щоб витягти більше прибутку. Увечері варто вирушити в гості до друзів, щоб зняти напругу.
Водолій. Вранці тобі варто утриматися від поїздок за кермом, існує ризик аварій. Спілкування з партнерами буде напруженим, і ти можеш втратити довіру. У другій половині дня не варто доводити свою правоту, будь стриманою. Мудрість і спокій допоможуть вийти зі скрутної ситуації і зберегти репутацію в колективі. Увечері прогуляйся перед сном, щоб зняти накопичений за день негатив.
Риби Цей день ефективний для відновлення старих ділових зв'язків. Допомога друга дасть можливість отримати додатковий заробіток. У другій половині дня на тебе чекає складна розмова з керівником. Не варто вступати в суперечку, інакше вибухне затяжний конфлікт. Увечері займися творчістю або рукоділлям, це допоможе заспокоїтися.



А зараз — усміхніться :)


Найшла коса на камінь: представник компанії “Оріфлейм" подзвонив у двері свідкові Єгови.


- Ти коли-небудь боявся мене втратити?
- Звичайно, якось ми йшли на автобус. Я відстав, а в тебе були гроші на проїзд...



Єдиний, хто тебе підтримує - це твій хребет.

http://connect.facebook.net/ru_RU/all.js#xfbml=1 connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат