Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 15.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 15 квітня. Нехай ваш вівторок стартує корисними справами. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави, не бійтеся перешкод, адже вони лише підтверджують те, що ви рухаєтеся в потрібному напрямку. Смачної вам кави у файному горняткові, з ласощами, та загалом вдалого дня!

Цитата дня:   Жінки згадують не хвилинний трепет в ліжку, а прелюдію до нього - гарячкове биття серця, що послаблює опір, шепіт зізнань, розпухлі від поцілунків губи. Якщо б можна було поніжитися в атмосфері закоханості і при цьому обійтися без сексу, щоб не відчувати потім докорів сумління, вони б так і робили.

Дарина Асламова

15 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі часом дощ, на високогір'ї з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 8-13° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 1-6° тепла.
Автошляхи: Вночі часом дощ, на високогір'ї з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 11-13° тепла.



Іменини   15 квітня: Георгій, Григорій

Сьогодні також:
• Міжнародний день культури
•   Казахстан — День кохання
•   Боснія і Герцеговина — День армії
•   Грузія — День кохання
•   Північна Корея — Свято сонця (День народження Кім Ір Сена)



Цей день в історії

1951 — У Лондоні вперше пройшов конкурс «Міс Всесвіт».
2000 — На Північному полюсі приземлилися 22 українські парашутисти.
2001 — свою першу перемогу в перегонах «Формула-1» здобув молодший брат триразового чемпіона світу Міхаеля Шумахера Ральф Шумахер, котрий на машині «Вільямс» виграв Гран-прі на трасі в Сан-Марино


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 16 квітня — «Шалений патруль». Поч. о 12.10, 20.50. «Ной, 3D». Поч. о 16.10, 22.40. “Перший месник: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 14.00, 18.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 16 квітня   — «Перший месник-2: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 13.50, 21.00. «Ной, 3D». Поч. о 16.10. «Кіт Грім та зачарований дім, 3D». Поч. о 12.15. “Дівергент”. Поч. о 18.35. “Синевир, 3D». Поч. о 23.20.

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня намагайся не втручатися в суперечки колег і зберігати спокій. Ти можеш в одну мить зіпсувати свою добру репутацію, будь обережніше. У другій половині дня тобі доведеться виконувати рутинну роботу за інших. Намагайся не перевтомлюватися і менше сидіти за комп'ютером. Увечері твій обранець приємно тебе порадує романтичним сюрпризом.
Телець Цей день варто присвятити плануванню і роботі над помилками минулого. Проаналізувавши поточну статистику, ти зможеш знайти ключ до зміни ситуації. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Розбери документи і обговори з колегами свої напрацювання. Увечері варто зустрітися з подругою і пройтися по магазинах.
Близнюки У першій половині дня тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Твої опоненти можуть спробувати надати керівнику негативну інформацію про твою роботу. У другій половині дня тобі варто відмовитися від підписання важливих документів. Обман і ризиковані угоди можуть привести до великих фінансових втрат. Увечері займися спортом і вибери нову програму, щоб привести тіло в порядок.
Рак. У першій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в документації. Керівник може провести позапланову перевірку, будь уважніше. У другій половині дня твої партнери можуть відмовити в допомозі. Щоб вирішити виниклі проблеми, звернися до наставника. Увечері постарайся розслабитися з допомогу водних процедур, щоб зняти негатив.
Лев У першій половині дня тобі доведеться відзвітувати перед керівництвом про проведену роботу. Не варто емоційно реагувати на конструктивну критику на свою адресу. Настав час щось змінювати, щоб вийти на новий рівень. У другій половині дня старі партнери зроблять цікаву пропозицію. Ти можеш отримати додатковий прибуток, виступивши в ролі посередника.
Діва. У першій половині дня тобі вдасться вирішити самостійно кілька складних питань. Не варто довіряти колегам свої секрети, в твоєму оточенні є недоброзичливці. У другій половині дня твої заслуги публічно відзначать перед колективом. Використовуй вдалий момент, щоб обговорити підвищення зарплати. Увечері запроси гостей і влаштуй пишну вечерю в колі приємних тобі людей.
Терези Цей день принесе безліч перешкод. Опоненти створять витік інформації, в результаті якого на тебе чекають втрати. У другій половині дня старайся уникати осіб, які пропонують незаконні дії. Сьогодні ризик спокус і втрат дуже великий, будь обережніше. Увечері може виникнути конфлікт на грунті ревнощів, вчися бути мудрішою.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто відмовитися від тих занять, які тебе обтяжують. Творчі процеси йтимуть легко і принесуть хороші плоди. У другій половині дня на тебе чекає укладання успішної угоди з успішними партнерами. Проявивши мудрість і стриманість, ти поліпшиш свій фінансовий результат. Увечері вирушай на вечірку в галасливій компанії друзів, щоб повеселитися.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з впливовими партнерами. Твої помилкові амбіції можуть зруйнувати вигідні ділові стосунки. У другій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Не варто покладатися на емоції і почуття, уважно аналізуй факти. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити важливу справу.
Козеріг Вранці на тебе чекає несподівана і приємна зустріч із людиною з минулого. Стара дружба може перетворитися на нове вигідне ділове співробітництво. У другій половині дня на тебе чекає заохочення з боку керівництва. Використовуй свої старі ділові зв'язки, щоб отримати підтримку впливових осіб. Увечері вирушай у романтичне кафе або ресторан разом із коханою людиною.
Водолій. Цей день варто присвятити систематизації знань і професійних навичок. Ти багато часу витрачаєш даремно, оптимізуй свій робочий графік. У другій половині дня керівник може розкритикувати твої дії. Відстоюй свою правоту будь-якими доступними способами. Увечері зроби маску для відновлення шкіри обличчя і шиї, процедури принесуть гарний ефект.
Риби У першій половині дня тобі потрібно бути уважнішою в громадських місцях. Існує ризик крадіжки цінного майна і втрати важливих документів. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із важливою впливовою особою. Використовуй свої жіночі чари, щоб привернути до себе співрозмовника. Увечері не варто ходити в гості і розважальні заклади, залишайся вдома.



А зараз — усміхніться :)

- Боже, вас збила машина, ви в порядку?
- Де ... мій ... телефон? ..
- Ви хочете подзвонити комусь?
- Я ... хочу в Instagram кинути фотоки



В басейн втікає 400 літрів води, а витікає 405. Питання: є совість у відвідувачів басейну?



У дурдомі крик з палати:
-Я посланник Бога!
и крик з другої:
-Я никого не посилав...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат