Анатолій Гриценко в студії Шустер-live

admin 12.04.2014 14:40 СОЦІО

Анатолій Гриценко: на 21:10 11 квітня мене запросили в студію до Савіка Шустера. Разом з іншими кандидатами в президенти: Ольга Богомолець, Сергій Тігіпко, Олег Тягнибок. Теми: ситуація на Сході, об'єднання країни.

З коментарів на Фейсбуці щодо участі Гриценка в дебатах:


Анатолій Калина: "Пане Анатолій, я не один рік слідкую за Вашою політичною діяльністю. Відкритий, чесний, розумний, патріот, професійний, грамотний, послідовний, незаангажований, незалежний, незаплямований, тримає слово, відповідальний, рішучий, , доступний, ненахрапистий, небрехливий, витриманий, розсудливий, добрий батько, достойний його син, досвідчений політик, офіцер честі, хороший органзітор, рішучий і передбачливий керівник, аналітик... Це мої вимоги до президента і Ви їм відповідаєте".


Віктор Волинь: "Анатолій Степанович! Більше висвітлюйте свою позицію!Ви на правильному шляху! Думаю ви бачите шляхи вирішення і зможете підняти державу на належний рівень!"

Василь Швидкий: "Вы единственный кандидат, которого я поддержу на выборах президента, и вы единственный генерал, с которым не страшно идти на войну. Пока есть такие люди как вы, Украина будет существовать, хочу стать членом вашей политической силы".


Hunter Wols: "Уважно проаналізуйте список кандидатів в Президенти і дайте собі відверту відповідь: хто з них та людина, яка заслуговує найбільшої довіри? Як на мене, то Гриценко — єдиний кандидат, який прагне правди, якою б гіркою вона не була. Особисто мені остогидла солодка брехня з уст тих, хто прагне або вже має владу. Саме тому я підтримаю Гриценка".


Тамара Тараник: "Дай Боже, щоб 69 відсотків "за" Гриценка в студії Шустера віддзеркалились на виборах 25 травня! І тоді "нам, браття українці, усміхнеться доля"! Оскільки найвищу посаду в державі має обіймати чесна, справедлива й порядна людина. Я - за Гриценка!"

Лукаш Скупейко: "Шановний п.Анатолію! Під враженнями від Вашого виступу на Шустер-live. Це найгрунтовніше з усього, що мені доводилося читати або чути впродовж останніх місяців. Підтримую. По-суті все правильно і конструктивно. А от над "формою, по-моєму, ще слід попрацювати. Не впевнений, що Ви це прочитаєте, але ж у Вас, очевидно, чимало помічників (сподіваюсь, розумних)... Так от: 1) Ви завжди говорите наче з внутрішнім надривом, трагізмом, навіть з певними елементами агресивності, що викликає не лише довіру, але й страх, побоювання (а раптом цей надрив колись буде спрямований на мене!); цього слід позбуватися. Лише чиста аналітика і конкретика. Емоційно, але доброзичливо; 2) у Вас, пробачте, дивовижна здатність множити собі ворогів. Серед тих, про кого Ви згадали, справді є відверті вороги України (Єфремов, Клюєв та ін.) і про них інакше не скажеш. Але не варто робити ворогами тих, хто потенційно може стати Вашим колегою (той-таки Ахметов, хоч він і сволота) чи навіть другом. Той, хто помиляється чи не так висловлюється, ще не ворог. І потім: не думаю, що "Свобода" — Ваш перший недруг... 3) слід навчитися творити і примножувати собі друзів, у т.ч. і серед кандидатів у президенти, щоб не складалося враження, що Ви "один лише розумний", сам на сам із собою. Повинно бути враження сильної команди. А це, зрозуміло, викликає довіру і впевненість виборця у правильності вибору. 4) і нарешті: навчіться посміхатися(!), активізуйте своє почуття гумору(!), без цього аж ніяк... Пробачте, будь ласка, за ці поради. Але я також мрію, щоб нарешті в Україні став УКРАЇНСЬКИЙ президент. Бажаю успіхів! Слава Україні!"

facebook.com

admin

Коментарі :


12.04.2014 15:03 хадж

Суровый облик Гриценка намного привлекательнее дутого имиджа сытого шоколадника Пети, главной чертой лица которого уже многие годы является особо извращенная форма "хитрожопости"


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат