Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.04.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 11 квітня. Заряджайтеся порцією позитиву вже зранку – кавуйте у компанії приємних співрозмовників і додавайте до улюбленого напою смачні солодощі. Нехай успіх буде прихильним до вас у всіх справах. Не перенавантажуйте себе в останній день тижня. Хорошого релаксу на вихідних і корисної вам п’ятниці!

Цитата дня:   "Дорога в житті одна. В кінці смерть, політ із гребеня хвилі. Нам нічого втрачати, крім своїх ковзанів, а на них по асфальту далеко не зайдеш."

Любко Дереш "Намір!"

11 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями дощ, в горах з мокрим снігом, вдень місцями слабкий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман, в гірських районах подекуди на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-3°. Вітер північно-східний 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 10-15° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 0-5° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями дощ, в горах з мокрим снігом, вдень місцями слабкий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в опадах подекуди 2-4 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 13-15° тепла.



Іменини   10 квітня - Євстратов, Іларіон, Іона, Степан

Цей день в історії

1103 — у битві на ріці Сутень руські війська розгромили половецьке військо (у битві загинуло до 20 половецьких ханів).
241 — військо угорського короля Бели IV розтрощене ханом Батиєм
1713 — укладенням Утрехтського миру завершується війна за спадок іспанської корони між Францією з одного боку та морськими державами Великою Британією таНідерландами, а також Савойєю, Португалією та Прусією з іншого. За цим договором Велика Британія отримує Гібралтар.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
13 квітня — майстер-клас із малювання писанок. Поч. о 12.00.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Ужгород, наб. Незалежності (перша школа)
13 квітня — сердечний велопробіг “Серце до серця”. Поч. о 15.00.

Облмуздрамтеатр
12 квітня — відкритий Кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу. Поч. о 15.00.

Бар "Chicago"
13 квітня — благодійний аукціон “I Believe In U” (збір коштів для допомоги дітям Ільницької школи-інтернату). Поч. о 18.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкрита екскурсія Ужгородом. Поч. о 14.00.
Облмуздрамтеатр
13 квітня — “Малюк і Карлсон”. Поч. о 12.00.

«Бавка»
13 квітня — містична придибенція на верховинський мотив “Тричі славний розбійник Пинтя” (О. Гаврош). Поч. об 11.00 та 13.00.

«Доміон»
До 16 квітня — «Шалений патруль». Поч. о 12.10, 20.50. «Ной, 3D». Поч. о 16.10, 22.40. “Перший месник: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 14.00, 18.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 16 квітня   — «Перший месник-2: Інша війна, 3D». Поч. о 10.00, 13.50, 21.00. «Ной, 3D». Поч. о 16.10. «Кіт Грім та зачарований дім, 3D». Поч. о 12.15. “Дівергент”. Поч. о 18.35. “Синевир, 3D». Поч. о 23.20.

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 10 квітня — проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з людьми, які негативно ставляться до твоїх ідей. Тобі потрібна допомога і порада союзників, щоб подолати труднощі. У другій половині дня обов'язково приділи увагу навчанню і освоєнню нових методик у роботі. Використовуючи додаткові ресурси, ти зможеш просунутися по кар'єрних сходах. Увечері варто обговорити свої плани з колегами і влаштувати мозковий штурм.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником. Стримуй свої емоції, щоб ухилитися від конфлікту. У другій половині дня партнери запропонують додаткове джерело доходу, який не пов'язаний із твоїми професійними обов'язками. Використовуй ситуацію, щоб отримати гарний і швидкий фінансовий результат. Увечері твій партнер може влаштує скандал на грунті ревнощів, будь мудрішою.
Близнюки Сьогодні тобі доведеться активно боротися із несправедливістю з боку керівництва. Твої конкуренти спробують усіма способами підірвати твій авторитет у колективі. У другій половині дня стережися витоку важливої інформації. Всі свої плани і дії тримай у секреті, щоб досягти потрібного результату. Увечері піди в затишне кафе з коханою людиною, щоб позбутися домашніх турбот.
Рак. Цей день варто присвятити вирішенню фінансових питань і підписанню довгострокових документів. Обов'язково порадься з керівником, плануючи свої дії. У другій половині дня колеги можуть розкритикувати твої ідеї. Не варто опускати руки, дій рішуче і не звертай уваги на дрібні подразники. Увечері тобі доведеться брати участь у вирішенні сімейних проблем родичів.
Лев У першій половині дня тобі варто проявити уважність до отриманої інформації. Намагайся дізнатися секрети роботи конкурентів, щоб посісти лідируюче місце. У другій половині дня ти зможеш отримати підтримку від впливової особи. Партнери можуть виставити додаткові вимоги, які призведуть до фінансових втрат. Увечері тобі варто подбати про вирішення господарських питань.
Діва. У першій половині дня ти зможеш отримати підтримку союзників. Використовуй свою чарівність і жіночі чари, щоб об'єднати навколо своєї ідеї однодумців. У другій половині дня ти отримаєш гроші із додаткового джерела доходів. Використовуй кошти для свого розвитку та самоосвіти, це допоможе просуванню в кар'єрі. Увечері зустрінься з близькою подругою, щоб обговорити жіночі секрети.
Терези У першій половині дня можуть виникнути складнощі в підписанні документів. Не варто вдаватися до незаконних методів і авантюр. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани керівника. Роби так, як вигідно тобі, не звертаючи уваги на минулий досвід. Увечері варто зайнятися наведенням порядку в своєму гардеробі.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із особою, яка відкриє нові можливості та перспективи. Будь ввічливою і уважною до проблем співрозмовника, щоб отримати для себе вигоду. У другій половині дня тобі вдасться вирішити складну фінансову проблему завдяки допомозі сторонньої особи. Намагайся покладатися на свою інтуїцію і вміння розбиратися в людях. Вечір варто провести у колі друзів і відвідати цікавий захід.
Стрілець Сьогодні тобі доведеться активно боротися з перешкодами, які влаштують конкуренти. Не варто боятися розголошення особистої інформації, дій активно і швидко. У другій половині дня твій керівник може відмовитися від даних обіцянок. Проявивши наполегливість і сміливість, ти досягнеш позитивного результату. Увечері намагайся не переохолоджуватися і зробити профілактику проти застуди.
Козеріг У першій половині дня вдалими будуть переговори з особами, які бажають інвестувати кошти у розвиток твоїх ідей. Прояви всі свої найкращі якості і не соромся говорити про свою перевагу. У другій половині дня прибуток із нового джерела доходів дозволить тобі купити бажану річ. Обговорення планів із колегами дозволить відкрити нові перспективні можливості. Увечері старайся розслабитися в комфортній для тебе обстановці.
Водолій. Вранці твій настрій може зіпсувати сварка на грунті ревнощів. Не варто переносити особисті проблеми на роботу. У другій половині дня сконцентруйся на виконанні поставленого керівником завдання. Тобі потрібно проявити свій професійний досвід, щоб просунутися по службі. Увечері старайся обмежити спілкування з людьми і зайнятися духовною роботою.
Риби У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Перешкоди в справах допоможе подолати порада близької людини. У другій половині дня ти зможеш отримати підтримку з боку партнерів і поліпшити свої результати. Не варто сумніватися у своїх силах, тільки так ти досягнеш успіху. Увечері відвідай світський захід, щоб розвіятися і отримати яскраві враження.



А зараз — усміхніться :)


- Вибач, я не чула, що ти дзвонив.
- Та мені пофіг.
- Я так відразу і подумала, коли побачила 43 пропущених.



Ніщо так не бадьорить з ранку, як фраза: «Ми проспали!»



Дружина - чоловікові:
- Ти де був?
- На весіллі у Юри... Ти нe уявляєш, як вcі нaпились!
- Ну чому ж нe уявляю... Фaту зніми.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат