Закарпатці розповідають про Майдан

admin 12.12.2013 15:10 ПОДІЇ

Євромайдан поповнюється новими мітингувальниками, які схоже, не збираються звідти скоро йти. Принаймні доки не будуть прийняті конкретні рішення стосовно вирішення ситуації, що склалася у країні.

За цей час Президент кілька разів спілкувався із журналістами, давав заяви, та конкретних рішень з боку влади поки не було. Вчора ж гарант заявив: готовий до участі у круглому столі і запрошує до участі у ньому представників громадськості та опозиції.

Ми запитали у закарпатців: чи бачать вони шляхи вирішення ситуації, що склалася в країні?

Так 30-річна Евеліна Попович вважає: дії як однієї, так і іншої сторони не витримують критики:

По-перше, не треба було проти людей застосовувати силу! Це хіба метод, який використовується у демократичній країні? Звісно, що люди після цього вийшли знову на майдан. У цьому випадку потрібно було приймати тільки одне рішення – карати тих, хто побив людей, а передусім тих, хто дав цей абсурдний наказ. Тепер маємо Майдан, який розростається у геометричній прогресії! Я підтримую мітингувальників, але шкода буде людей, які там мерзнуть, якщо ніяких результатів це стояння не дасть. А опозиційні лідери, які нібито очолюють Майдан, самі не знають що робити – бігають по Майдану і тільки інтерв’ю дають. Тут вже треба сідати за спільний стіл переговорів, бо все ж країна – це вам не забавка. Треба вирішувати, що з цим робити. Тому рішення Януковича про круглий стіл – це поки перша хоч якась конструктивна дія на фоні загальної ситуації.

55-річний Дмитро Гомада погоджуються із пані Евеліною:

Хай би вже сідали про домовлялися про вихід з цієї абсурдної ситуації. А то одні одне говорять, другі – інше, а народ страждає! Скільки можна? Українці їм делегували через вибори, наголошую, делегували права, а не віддавали!   Тому хай виправдовують права народних обранців і сідають домовлятися, а то лиш людей б’ють,   а до того нікому й діла нема!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат