Балогу проігнорувала і опозиція, і влада

admin 11.12.2013 11:52 ПОДІЇ

Як відомо, Віктор Балога вів активну піар-кампанію навколо останніх подій в Україні. Здавалося б, у той час, коли про Балогу всі почали забувати, сталися неприємні події в Україні, розгорівся протестний рух і для Балоги настав просто золотий час, щоб знову про себе нагадати. Він навіть змусив активізуватися свого брата Івана, який повинен був збирати сесії облради і робити регулярні заяви, пише сайт Кліпнюс.

Спочатку Віктор Балога досить обережно і дипломатично відгукувався про події на Майдані, однак потім його риторика стала більш жорсткою, а згодом він проігнорував вимоги громадських активістів, які були організаторами євромайдану в Ужгороді щодо аполітичності і через своїх помічників і соратників створив альтернативний координаційний центр, який мав керувати акціями протесту, а також організувати поїздки на Майдан у Київ.

Соратники Балоги встановили великий намет в Києві на Майдані і вивісили табличку «Приймальна нардепа Балоги». Тим самим Балога мав намір показати опозиціонерам, що саме він заправляє опозицією в Закарпатті. Як повідомили нам джерела з партії «Батьківщина», Віктор Балога мав розмову з лідерами опозиції Яценюком, Кличком та Тягнибоком. Розмови стосувалися того, що Балога хоче взяти на себе опозиційний рух в Закарпатті, а взамін отримати публічну підтримку лідерів опозиції. Однак переговори не дали результату. Як стверджують свідки розмови, Яценюк взагалі ігнорував Балогу і лише натякнув про те, що ставка на опозицію в області зроблена і це Лунченко, але ніяк не Балога. А Кличко взагалі мало не послав завидівця.

Це був шок для Балоги. Він намагався зробити реверс у бік влади. Навіть коментарі Балоги набули менш радикального вигляду щодо влади. Як відомо, більшість експертів нинішню політичну кризу вбачають в підкилимному протистоянні Льовочкіна та Клюєва. На думку відомого українського політолога та адвоката Тетяни Монтян, палацовий переворот не вдався і Клюєв виявився на коні. Балога був у дружніх стосунках з Льовочкіним ще з часів президентства Ющенка, а згодом під час роботи в уряді Азарова. Тому перемога Клюєва для Балоги стала нокаутом.

Тепер у Балоги настали важкі часи. Він нікому не потрібен. І найгірше те, що навіть своїм соратниками, які колись були в його повному підпорядкуванні.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат