Балога визнав, що Янукович буде президентом до виборів 2015 року і закликав вгамувати пристрасті

admin 09.12.2013 10:56 ПОДІЇ

Закарпатський політик Віктор Балога визнав, що президент Віктор Янукович пробуде на своїй посаді до визначеного законом терміну, тобто до виборів 2015 року.

Балога також закликав майданівців вгамувати пристрасті, щоб не наробити біди.

Про це він сказав на своїй сторінці у "Фейсбук".


Народний депутат Віктор Балога у своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук прокоментував поточну ситуацію в Україні.

"Друзі, як би солодко не звучали сценарії з повного усунення Януковича від влади, вони все одно не видаються реальними. Якщо дивитися правді у вічі, а вона дуже рідко буває солодкою, то цього можна добитися лише одним шляхом - ще більшою кров'ю, ніж та, яка уже пролита. Але уже зараз з повною впевненістю можна говорити, що долю 2015 року вирішено. І це рішення, однозначно, не на користь Партії регіонів", - констатує політик.

"Якщо говорити про день сьогоднішній, то треба ставити реальні задачі, які можна вирішити мирним шляхом. А це - відставка Кабміну Азарова, створення уряду національної довіри, повернення до попередньої редакції Конституції", - вважає В.Балога.

"Також хочу нагадати, що в 2004 ми здобували перемогу двома шляхами: мирно, без крові на вулиці і в переговорному процесі з режимом, який тоді здавався усім втіленням абсолютного зла. І з цим "злом" вдалося домовитися. Тому і зараз не варто відкидати переговорний процес (але лише після того як відставками буде змито кров Майдану), як один із інструментів. Бо це теж саме, що воювати лише на суші, і принципово не вступати в бої на морі та в повітрі. Така боротьба, звичайно, можлива, але з величезними втратами, які не потрібні нікому", - каже В.Балога.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат