Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.12.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні 5 грудня, четвер. Приймайте з радістю всі приємні миті, які дарує життя і по максимуму діліться з близькими. Нехай ваша чашечка наповнюється улюбленою кавою, а думки – позитивними думками. Щирих усмішок сьогодні й хороших співрозмовників до кавування!


Цитата дня:   Планета не потребує велику кількість "успішних людей". Планета відчайдушно потребує миротворців, цілителів, реставраторів, письменників і любителів всіх видів. Вона потребує людей, поруч з якими добре жити. Планета потребує людей з мораллю і любов'ю, які зроблять світ живим і гуманним. А ці якості мають мало спільного з "успіхом", як він визначається в нашому суспільстві.   (Далай Лама)


5 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, слабкий сніг. Подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 2° тепла - 3° морозу, в горах місцями вночі 5-10°, вдень 3-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода, слабкий сніг. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.



За православним календарем 5 грудня ІМЕНИНИ відзначають Агав (Агавва), Олексій (Алексій), Апфия, Архип (Архипп), Валеріан (Валер'ян, Овер'ян), Василь, Володимир, Гарасим, Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Иоасаф, Максим, Менигн, Михайло, Павло, Петро, Параска (Параскєва), Прокопій (Прокофий), Тивуртий (Тибурций), Федір (Феодор), Филимон, Цецилія (Кикилия), Яків (Иаков) і Ярополк.


Сьогодні також:
• Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку
•   Україна: День працівників статистики


Цей день в історії

1492 — Під час своєї першої експедиції Христофор Колумб відкрив острів Санто-Домінго (тепер Гаїті). Перед цим він відкрив Багамські острови.
1496 — Король Португалії Мануель I наказав вигнати євреїв із країни.
1683 — відбулася битва під Кіцканами між козацькими силами і татарськими.
1766 — Джеймс Крісті-старший, колишній морський офіцер, провів свій перший аукціон у Лондоні. Тепер аукціон «Крістіз» (поряд з аукціоном «Сотбі») є найвідомішим у світі.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

ЄвроМайдан Ужгород
5 грудня – Народне віче на Театральній. Поч. о 14.00.

Ужгород, “Бавка” (пл. Театральна, 8)
5—13 грудня — кінофестиваль документальних фільмів про права людини Docudays UA.

Падіюн
2—5 грудня — старт ігор першого туру 17-го сезону Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 6 грудня — виставка фоторобіт Одрі Матоляк.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 15 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти зможеш вийти зі скрутної ситуації завдяки допомозі близької людини. Будь обережніше в спілкуванні з незнайомцями, існує ризик обману. У другій половині дня твій керівник зробить вигідну пропозицію. Намагайся сконцентруватися на важливій цілі, не відволікаючись на дрібниці. Увечері тобі варто вирушити в гості до старих друзів.
Телець У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Не сумнівайся в своїх силах і приймай швидкі рішення. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від своїх зобов'язань. Прояви наполегливість і жорсткість, щоб досягти потрібного рішення. Увечері намагайся не провокувати конфліктів із партнером.
Близнюки. Сьогодні тобі слід проявити терпимість у спілкуванні з оточуючими. У колективі можуть виникнути серйозні розбіжності. Виступивши в ролі миротворця, ти зможеш зберегти свій авторитет. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися роботою з документами. Виконуй свої обов'язки ретельно, не кидай справи незавершеними.
Рак. Вранці старайся знайти час для гарного макіяжу і зачіски. Сьогодні тобі потрібно мати елегантний і жіночний вигляд. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч. Підготувавшись до переговорів, ти зможеш укласти вигідну угоду. Увечері тобі варто подбати про проблеми близьких тобі людей.
Лев У першій половині дня тобі варто звернути увагу на усунення недоліків у роботі. Намагайся не вступати в суперечки з колегами. У другій половині дня твій керівник може критично поставитися до твоїх нових ідей. Не варто приймати близько до серця критику, слідуй за наміченим планом. Увечері тобі потрібно сходити кудись, щоб розвіятися.
Діва. Цей день варто присвятити налагодженню нових ділових контактів. Намагайся бути уважною до проблем співрозмовника. У другій половині дня твій керівник допоможе реалізувати новий проект. Тобі варто обговорити свої наміри з колегами, щоб поліпшити продуктивність роботи. Увечері вирушай по магазинах і купи те, що тебе радує.
Терези У першій половині дня будь уважніше в місцях масового скупчення людей: ти можеш втратити цінні речі або документи. У другій половині дня старайся уникати розбіжностей з керівництвом. Можуть виникнути перешкоди в отриманні фінансів. Увечері тобі варто подбати про родичів похилого віку.
Скорпіон У першій половині дня займися роботою з документацією. Уважно аналізуй факти і отриману інформацію. У другій половині дня тобі варто провести діалог зі старими партнерами. На тебе чекає прибуток від використання старих ділових контактів. Увечері постарайся провести вечерю з коханою людиною в романтичній атмосфері.
Стрілець. Вранці тобі варто приділити увагу вирішенню сімейних питань. Не варто псувати настрій через побутові дрібниці. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Результат переговорів залежить від твого вміння переконати співрозмовника. Увечері займися благоустроєм своєї кімнати.
Козеріг У першій половині дня тобі слід розраховувати тільки на свої сили. Твої колеги можуть надати допомогу у вирішенні фінансового питання. Намагайся уникати розбіжностей із керівництвом. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від нових починань. Увечері постарайся приділити увагу родичам і вирішенню сімейних питань.
Водолій. У першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Не варто розраховувати на випадок, виконуй свої обов'язки сумлінно. У другій половині дня варто зайнятися освоєнням нової інформації. Тобі потрібно удосконалити свої методи в роботі. Вільний час присвяти догляду за своєю шкірою і відновлювальним процедурам.
Риби Сьогодні тобі потрібно зайнятися усуненням недоліків у своїй роботі. Намагайся уважно аналізувати статистику і робити відповідні висновки. У другій половині дня твої колеги підтримають твої ідеї. Працюючи в команді, ти поліпшиш свої результати. Вільний час присвяти перегляду свого гардероба, спробуй змінити стиль.




А зараз — усміхніться :)


У психлікарні.
- Я Наполеон.
- Хто тобі сказав?
- Бог.
Крик з сусідньої палати:
- Я тобі цього не говорив.



- Чай! Нарешті чай! - Радісно закричала печінка ... і зомліла.




- Мам а він мене кобилою обізвав,
- А ти що?
- А я йому копитом в башню і давай ржати.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат