Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 28 листопада. З ароматним кавуванням у хорошій компанії розпочинайте новий день. Не зупиняйтеся перед небезпеками, адже вони нічого не варті у порівнянні з тим успіхом, яке дає вам життя. Корисних справ, швидкого їхнього виконання й бадьорості вам у четвер!


Цитата дня:   Любов - найсмертоносніша річ зі всіх смертоносних речей. Вона вбиває в будь-якому випадку: і тоді, коли вона в тебе є, і тоді, коли немає.     (Лорен Олівер "Деліріум")


28 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненням погода. Вночі без опадів. Вдень місцями сніг та мокрий сніг, хуртовина. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно - західний 9 - 14 м/с, вдень місцями 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 5 - 10° морозу, місцями 2 - 5° морозу. Вдень 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями 2 - 7° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненням погода. Вночі без опадів. Вдень без істотних опадів. Вітер північно - західний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4° морозу, вдень 1 - 3° тепла.



За православним календарем 28 листопада ІМЕНИНИ відзначають Авив, Григорій, Гурій, Дмитро (Димитрий), Евстохий, Елпидий, Кинтион, Маркел (Маркелл), Микита, Микола, Паисий, Петро, Самон, Пилип і Фома.



Цей день в історії

1414 — Арешт чеського реформатора Яна Гуса.
1520 — Перший європеєць Фернан Магеллан проплив із Атлантичного океану в Тихий.
1561 — Оголошено про саморозпуск Ливонського лицарського ордену, землі якого перейшли до Польщі та Литви
1654 — Почалася героїчна оборона козацької фортеці Буша (на Поділлі) від польських військ (30 листопада оборонці підірвали себе разом з фортецею; цей епізод описаний М. Старицьким у повісті «Оборона Буші»)



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.


Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Тобі варто зайнятися наведенням порядку у поточних справах. Твої колеги допоможуть вирішити складне питання. У другій половині дня ти отримаєш відмову від впливової особи. Не варто опускати руки і впадати у відчай, дій рішуче.
Телець Сьогодні ти зможеш впоратися з усіма поставленими завданнями. Твої партнери підуть на поступки і виконають твої вимоги. У другій половині дня ти отримаєш фінансовий прибуток. Намагайся відмовитися від роботи з особами, в яких ти не впевнена. Увечері спробуй обговорити з партнером своє бачення ваших стосунків.
Близнюки. У першій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною роботою. Намагайся урізноманітнити діяльність, щоб не перевтомлюватися. Твій організм потребує підтримки, вживай заходів. У другій половині дня ти отримаєш схвальне рішення від керівника. Увечері приготуй романтичну вечерю, щоб здивувати партнера.
Рак. У першій половині дня можуть виникнути розбіжності в діалозі з партнерами. Тобі не варто вживати жорстких заходів, старайся вирішити ситуацію мирним способом. У другій половині дня на тебе чекає заохочення від керівництва. Використовуй вдалий момент, щоб підняти свій авторитет у колективі. Вільний час присвяти придбанню потрібного канцелярського приладдя.
Лев У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. Намагайся не вступати в суперечку з колегами, інакше виникнуть додаткові складнощі. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від намічених справ. Твої партнери можуть підвести у найвідповідальніший момент. Увечері відірвися від суєти і проведи час із близькими друзями.
Діва. У першій половині дня тобі доведеться вирішити декілька складних ситуацій. Використовуй своє вміння переконувати, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня тобі вдасться реалізувати свої ідеї завдяки пораді керівника. Намагайся використовувати свої ділові зв'язки, щоб прискорити процес. Увечері не варто вирушати в місця масового скупчення людей.
Терези Вранці можуть виникнути сімейні проблеми, які стануть серйозною перешкодою. Намагайся відволіктися від турбот і присвятити себе роботі. У другій половині дня можуть виникнути великі фінансові витрати. Наберися терпіння, щоб впоратися з усіма проблемами. Увечері поговори з близькою подругою, щоб знайти правильний вихід.
Скорпіон У першій половині дня на тебе чекає великий прибуток. Використовуй фінансові ресурси розсудливо, щоб примножити капітал. У другій половині дня спробуй уважно проаналізувати інформацію. Тобі прийде неординарна ідея, яка поліпшить твій матеріальний статус. Увечері на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.
Стрілець. У першій половині дня ти зіткнешся з непередбаченими перешкодами. Тобі варто звернути увагу на поведінку своїх партнерів. Існує ризик обману та невиконання зобов'язань. У другій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з керівництвом. Увечері тобі варто зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про роботу партнерів. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб отримати фінансовий прибуток. У другій половині дня тобі варто піти на поступки партнерам заради вигоди. На тебе чекає прибуток від нового починання. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із друзями.
Водолій. У першій половині дня ти зможеш виконати багато важливих справ. Тобі потрібно домогтися позитивного рішення від керівництва. Використовуй свій професійний досвід, щоб вийти зі скрутного становища. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Не допускай пліток і створення інтриг навколо себе.
Риби Сьогодні тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани керівництва. Не втрачай часу і дій активно і наполегливо. Увечері постарайся розслабитися і зайнятися чимось приємним.



А зараз — усміхніться :)



Помирає старий єврей. Слабким голосом запитує:
- Моя дружина поруч?
- Так, мій дорогий.
- А мої діти?
- Так, татко.
- Мої онуки тут?
- Так, дідусю!
- Тоді чому на кухні світло горить?



Ніколи не сперечайся з чоловіком! Починай або плакати або роздягатися…



- Дівчина, ви танцюєте?
- Так.
- Слава Богу! А то я подумав що вас
струмом б'є.

Rionews

Коментарі :


29.11.2013 00:14 Юрій Дрогобич

Вітаю Закарпаття з терен Львівщини!Думаю що той безтолковий Янукович не підпише згоду до ЄС.Ім того підписання не потрібно...вони і так мають все - лікування в Європі,навчання і відпочинок в Європі!Ще світ не бачив такого президента як Янукович - гикає мекає скоро розпочне кукарікати!Якщо не підпише Євроінтеграцію,ставити питання про відстронення його   кліку від посад.ПЕНСІЯ!Всіх - Рибака-мудака,Чечетова,дауна Шуфрича і решта всіх під зад ногою....Треба довести все до кінця..крапку ставити ще рано!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат