Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 26 листопада. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку. Нехай осіння негода не псує ваших справ і затишного кавування. Прокидайтеся з чашечкою гарячої кави, звертайте увагу на приємні дрібниці, та нехай усе задумане якнайшвидше втілюється у життя!


Цитата дня:   - Отже, вам уже все одно?
- Ні, мені не все одно. Мені до такої міри не все одно, що я хворий від цього.     (Рей Бредбері "451 градус за Фаренгейтом")


26 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, в горах місцями невеликий сніг. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 5-10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північно-західний 7-12, часом пориви до 15 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.


За православним календарем 26 листопада ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антонин), Герман, Дамаскин, Зевина, Іван (Іоанн), Манефа, Мегасий і Ничипір.



Сьогодні також:

• Всесвітній день інформації.
• Монголія відзначає День проголошення держави.
• В США — День братства.
• День Заповіту у бахаїстів.
•   Україна:4-та субота листопада - День пам'яті жертв голодомору та політичних репресій




Цей день в історії

1970 — рекордна злива в Баро, Гваделупа (38.10 мм за 1 хвилину)
1976 — Католицька церква відмовилась від того, щоб католицизм вважався державною релігією Італії.
1977 — У Львові відкрито пам'ятник першодрукареві Івану Федорову (скульптори В. Н. Борисенко, В. М. Подольський).
1988 — відбувся старт пілотованого космічного апарату «Союз ТМ-7» з міжнародним екіпажем (Олександр Волков, Сергій Крикальов, Жан-Лу Кретьєн).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Тобі сьогодні доведеться подолати багато складнощів і перешкод. Намагайся не падати духом і не робити необдуманих кроків. У другій половині дня твої колеги допоможуть вирішити складну ситуацію. Намагайся уважно аналізувати всю отриману інформацію. Увечері спробуй зняти напругу за допомогою водних процедур
Телець У першій половині дня тобі доведеться виконати багато важкої роботи. Будь дисциплінованою і стався до справ серйозно і відповідально. У другій половині дня старайся уникати конфліктів з оточуючими. Тобі потрібно звернутися за підтримкою до керівництва, щоб уникнути складнощів. Увечері проведи романтичний час із коханою людиною.
Близнюки. Сьогодні на тебе чекає конфліктна ситуація з колегами. Намагайся стримувати свої емоції і не піддаватися чужому впливу. У другій половині дня тобі доведеться відстоювати свої ідеї публічно. Не варто довіряти людям, які тебе одного разу вже зрадили. Увечері старайся усамітнитися і побути в спокійній обстановці.
Рак. Сьогодні тобі доведеться зайнятися вирішенням конфліктної ситуації з партнерами. Не варто йти на поступки, відстоюй свої позиції. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Отримавши прихильність до себе співрозмовника, ти зможеш досягти потрібного результату. Ділова вечеря посприяє твоєму просуванню.
Лев Вранці можуть виникнути конфліктні ситуації з сусідами. Не звертай уваги на дрібниці і старайся не спізнюватися. У другій половині дня ти зможеш переконати керівника у своїй правоті. Відмовся від участі в провокаційних діях своїх колег. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами і близькими
Діва. У першій половині дня можуть виникнути перешкоди, пов'язані з бюрократичними інстанціями. Відклади ті справи, які ти не в силах швидко розв'язати. У другій половині дня твої партнери можуть запропонувати незаконні дії. Добре обміркуй усе, як слід, і не ризикуй своєю репутацією. Увечері на тебе чекає зустріч із особою, яка відчуває сильні почуття.
Терези У першій половині дня ти зможеш виконати всі намічені плани. Намагайся уникати спілкування з людьми, які вороже до тебе ставляться. У другій половині дня спробуй зайнятися аналізом фактів та інформації. Тобі вдасться знайти причину недоліків у роботі. Увечері піди в клуб з подругами, щоб розвіятися.
Скорпіон У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яка дозволить збільшити твій прибуток. Намагайся покладатися на свою інтуїцію і не довіряти чужій думці. У другій половині дня на тебе чекає публічне визнання в середовищі колег. Твої конкуренти залишаться позаду і не зможуть тебе обігнати. Увечері на тебе чекає цікава зустріч із успішною особою.
Стрілець. Сьогодні ти зможеш отримати довгоочікуване рішення. Твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх обіцянок. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі проблеми. Тобі потрібно сконцентрувати свої зусилля на виконанні плану. Вільний час присвяти освоєнню цікавої та корисної інформації.
Козеріг У першій половині дня твої плани можуть істотно змінитися. Слідуй за перебігом подій і ти отримаєш гарні результати. У другій половині дня твої партнери дадуть рекомендацію. Ти отримаєш велику вигоду, яка поліпшить твій матеріальний статус. Увечері постарайся відволіктися від суєти і провести час у романтичній атмосфері.
Водолій. У першій половині дня тобі доведеться відмовитися від наміченого плану. Можуть виникнути непередбачені складнощі, які викличуть розтрати. У другій половині дня старайся виконувати всі доручення керівництва. Тобі не варто звертати уваги на критику колег, будь впевненою в своїх силах. Увечері старайся уникати спілкування з негативними людьми.
Риби У першій половині дня можуть виникнути проблеми в спілкуванні зі старими партнерами. Не варто підганяти події, утримайся від прийняття рішень. У другій половині дня стережися перевірок та розбіжності з керівництвом. Тобі потрібно набратися терпіння, щоб досягти наміченої мети. Увечері старайся звільнитися від домашніх турбот і відпочити.



А зараз — усміхніться :)



Перша заповідь студента: не хропи на парі бо розбудиш ближнього свого.





- З чим на дорозі найчастіше на вас нападали злочинці?
- З полосатою палицею




Досить з мене цієї любові на відстані. Холодильник, ти переїжджаєш в мою кімнату.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат