Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.11.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 6 листопада. Коли за вікном вирує осінь, так приємно тримати чашечку гарячої кави у руках… Прокидайтеся в доброму гуморі, запрошуйте до розмови бажаних співрозмовників. Нехай всі важливі справи нині здійснюються якомога швидше й з користю для вас. Гарного дня й хорошого кавування!


Цитата дня:   Одна з найбільших проблем в нашому житті - розібратися, хто тобі друг.     (Марк Леві "Перший день")

6 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі та вранці сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощ. Вітер південний 7-12, подекуди пориви 15-20, на високогірї Карпат 25-30 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, вдень 7-12°, в горах місцями протягом доби 2-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вночі та вранці сильний дощ, вдень невеликий дощ. Вітер південний 7-12, часом пориви до 17 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 10-12° тепла.


За православним календарем 6 листопада ІМЕНИНИ відзначають Акакій, Олексій (Алексій), Арефий (Арефа), Панас, Елезвой, Іван (Іоанн), Іраклій, Лаврентій, Нердон, Микола, Папа, Петро, Разу, Синклитикия (Секлетея), Сисой (Сисой) і Феофіл.


Сьогодні також:
• Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів
•   Україна: День працівника соціальної сфери



Цей день в історії


1860 — Авраам Лінкольн обраний 16-м президентом Сполучених Штатів Америки
1917 — на засіданні ЦК РСДРП(б) прийнято рішення про початок збройного повстання в Петрограді
1919 — Відсутність боєприпасів і медикаментів, епідемія плямистого тифу — у цих умовах командування Галицької армії уклало перемир'я і союзний договір з Добровольчою армією.
1932 — на виборах у Німеччині більшість голосів отримала партія нацистів



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
6—7 листопада — концерти солістки філармонії, заслуженої артистки України Етелли Чуприк.У програмі — «Добре темперований клавір» (48 прелюдій та фуг) Й. С. Баха. 6 листопада — Том № 1, 7 листопада — Том № 2. Ведуча — музикознавець Наталія Піцур. Поч. о 18.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
6 листопада — презентація книги Владислава Сєргеєва “Господар”. Поч. о 16.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
30 жовтня—9 листопада — виставка членів творчого об’єднання угорців ім. Імре Ревийса.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто провести в оточенні однодумців і надійних партнерів. Сьогодні тебе відвідають цікаві ідеї, постарайся їх втілити. У другій половині дня твої конкуренти можуть використовувати негативну інформацію. Не варто робити необдуманих кроків, візьми тайм-аут. Увечері поговори з коханою людиною про те, що тебе турбує.
Телець Вранці не варто нікуди поспішати, приділи більше уваги своєму макіяжу. Твій керівник дасть тобі важливу пораду, прислухайся до неї. У другій половині дня намагайся розібратися у своїх недоліках і виправити їх. Тобі доведеться звернутися по допомогу до особи, яка тебе уникає. Увечері знайди можливість для духовних роздумів і практик.
Близнюки. Сьогодні намагайся не потрапляти на очі керівництву. Твої вороги плетуть інтриги за твоєю спиною, будь обачнішою. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Спробуй знайти спільну мову і домовитися зі своїми конкурентами. Увечері на тебе чекає приємна звістка від далеких родичів.
Рак. У першій половині дня зосередься на виконанні важливого завдання. Не варто звертати увагу на дрібні подразники і недоліки колег. Твої партнери запропонують нові ідеї заробітку. Використовуй свої ділові зв'язки та авторитет, щоб отримати швидкий результат. Увечері постарайся раніше лягти спати і не вживати каву.
Лев Сьогодні тобі варто навести порядок у робочій документації. Не накопичуй рутинну роботу, виконуй свої завдання послідовно. У другій половині дня твої колеги попросять про допомогу. Не поспішай приймати рішення, поки не розберешся до кінця в ситуації. Увечері вирушай у гості та проведи час із друзями.
Діва. Цей день принесе тобі радість і гарні враження. Відмовся від з'ясування стосунків і критики своїх колег. У другій половині дня на тебе чекає підвищена увага чоловіків. Намагайся використовувати момент, щоб отримати потрібну допомогу. Вільний час варто присвятити допомозі близьким і літнім родичам.
Терези Сьогодні тобі доведеться подолати безліч перешкод і складнощів. Твої колеги можуть відмовити в допомозі. Не варто опускати руки, перетерпи складний момент. У другій половині дня на тебе чекає несподівана перевірка. Щоб уникнути конфлікту, тобі варто визнати свої помилки і спробувати їх виправити.
Скорпіон Цей день принесе удачу комерсантам і фахівцям у галузі торгівлі. Обставини виведуть тебе на шлях до успіху. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Твоя праця буде винагороджена, і ти отримаєш більше, ніж розраховувала. Вільний час варто присвятити покупкам необхідних речей для дому.
Стрілець. Сьогодні старайся стримувати свої емоції і не створювати конфліктів. Твій керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Не варто робити необдуманих вчинків, відпусти ситуацію. У другій половині дня твої партнери можуть зірвати угоду. Тобі варто запастися терпінням і докласти всіх можливих зусиль.
Козеріг Вранці на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Використовуй свої ділові зв'язки, щоб прискорити робочий процес. У другій половині дня всі договори будуть результативними і прибутковими. Тобі варто замислитися про нові способи ведення справ. Вільний час присвяти освоєнню нової інформації і підвищенню свого професіоналізму.
Водолій. Перша половині дня буде складною і принесе втрати. Тобі доведеться звернутися по допомогу до керівника. Намагайся не відкладати вирішення важливого питання, дій наполегливо. У другій половині дня твої старі партнери можуть запропонувати відновлення співпраці. Не поспішай приймати рішення, поміркуй над можливими втратами.
Риби Сьогодні ти впораєшся з усіма поставленими завданнями. Твої успіхи публічно відзначить впливова особа. Намагайся не провокувати розбіжностей у колективі. Боротьба за справедливість може обернутися проти тебе. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи та укладати угоди. Довіряй своїй інтуїції і професійному досвіду, тоді втрат не буде.


А зараз — усміхніться :)

Діти - квіти життя,
а я у мами кактус



Чоловік каже дружині:
- Кохана, у мене для тебе сюрприз.
- Правда? І який же?
- Я придбав тур до Австралії!
- Ой, круто, і скільки годин туди летіти?
- Я точно не знаю, але як тільки я туди прилечу, я тобі одразу ж подзвоню…




- Синку, піди в магазин за продуктами.
- А чарівне слово?
- Здача твоя.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат