Футбол, ЛЧ. "Шахтар" - "Баєр" (Анонс)

05.11.2013 14:24 СПОРТ

Поєдинок у Леверкузені в минулому турі Ліги чемпіонів став справжнім провалом для «Шахтаря». 0:4 від «Баєра» ніхто не очікував. І хоч Мірча Луческу після матчу звично кивав у бік судді, «гірників» розгромив не він. У той день і «Шахтар» був набагато слабшим, а «Байєру» на своєму полі вдавалося практично все.

На «Донбас Арені» все буде інакше. Вдома «Шахтар» не має права виглядати настільки безпорадно, як у Леверкузені.

Щоправдв, у донецького клубу далеко не райдужний настрій перед матчем Ліги чемпіонів. У минулому турі чемпіонату України «Шахтар» у Луцьку програв «Волині» з рахунком 0:2. При цьому Мірча Луческу після зустрічі не сказав ні слова про суддівство, зробив масу компліментів «Волині» і зазначив, що незадоволений своїми гравцями.

Сьогодні «Шахтар» чекає, мабуть, ключовий поєдинок групового етапу. Якщо «гірники» зможуть зібратися, забути останні поразки і вирвати перемогу, то їх шанси на вихід в плей-офф серйозно зростуть. Будь-який інший варіант донецький клуб навряд чи влаштує.

Група "А"
5 листопада, вівторок:

"Шахтар" — "Баєр" (21.45. "1+1")
"Реал Сосьєдад" — МЮ (21.45)

МЮ — 7
"Баєр" — 6
"Шахтар" — 4
"Реал Сосьєдад" — 0

Нагадуємо, що комплекс відпочинку «Arizona», який знаходиться в парку ім. Горького, пропонує перегляд спортивних подій на широкоформатних кіноекранах.

За інф. Спорт. уа

ТЕГИ : фк баєрфк шахтарліга чемпілнів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат