Новий   багатофункціональний   спортмайданчик відкрили у Виноградові

admin 05.11.2013 13:02 СОЦІО

Відкриття такого спортмайданчика стало справжнім подарунком для учнів і вчителів міської ЗОШ №4.
Побудований за найновішими технологіями, спортмайданчик не потребує особливого догляду та є ідеальним місцем для гри у міні-футбол, гандбол, баксетбол, волейбол та великий теніс. Щоб встигнути реалізувати проект ще цього року будівельники навіть використовували спецтехніку для
осушування покриття, яке змокло від осінніх дощів.


На реалізацію проекту пішло три місяці та 900 тисяч гривень. Частину фінансування пролобіював нардеп Іван Бушко із державного бюджету, частина надійшла з області, благоустроєм довколишньої зони зайнявся батьківський та педагогічний колектив. Особливо активно проект підтримали і меценати: Владислав Поляк, Олександр Товт, Павло Погоріляк, Василь Мелай тощо.

— Аналогів цьому спортмайданчику поки немає ані в районі, ані в області. Схожі покриття нещодавно закупили у Києві для турніру Euro-Basket — 2015. Саме там я запозичив цю ідею, — розповів   Іван Бушко. — Загалом, ця подія — позитивний приклад співпраці влади і громади. Саме завдяки спільним зусиллями ми досягли результату — збудували майданчик, який буде служити нашим дітям багато років.

Під аплодисменти учнів, педагогів та численних гостей очільники районної та міської влади перерізали червону стрічку. Право першого удару по м’ячу на новому спортмайданчику надали народному депутату.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат