Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.10.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 31 жовтня. Прокидайтеся у гармонійному настрої та не дозволяйте зіпсувати його протягом дня. Щастя завжди поруч, треба лише запропонувати йому покавувати зранку ароматним напоєм у хорошій компанії. Успішної реалізації всіх задумів, а також повного на приємні емоції четверга!

Цитата дня:   Комусь не вистачає однієї жінки, і він переключається на п'яту, десяту. А іншому не вистачає життя, щоб любити одну єдину.   (К. Хабенський)


31 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі в горах місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 12-17°, в горах місцями вдень 5-10° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6°, вдень 15-17° тепла.


За православним календарем 31 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Аристовул, Гаврило, Давид (Давид), Евфросиния, Єлизавета (Елисавета), Злата, Йосип, Кирмидол, Лука, Марин, Мнасен, Микола, Семен (Симеон), Сергій (Сергий), Федір (Феодор), Хриса і Юліан (Иулиан).



Сьогодні також:
• Міжнародний день Чорного моря
• День автомобіліста і дорожника
• Хеловін



Цей день в історії

1984 — Сикхський терорист убив прем'єр-міністра Індії Індіру Ганді.
1992 — Папа римський Іван Павло II оголосив рішення про церковну реабілітацію італійського астронома Галілео Галілея, котрий стверджував, що Земля не є центром Всесвіту і був змушений зректись своїх поглядів під тиском суду інквізиції.
1995 — Україна завершила виконання умов договору про звичайні озброєння, ліквідувавши останній, передбачений договором, танк Т-62.
1995 — Верховна Рада України ухвалила Закон України про приєднання до Статуту Ради Європи.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
30 жовтня—9 листопада — виставка членів творчого об’єднання угорців ім. Імре Ревийса.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 5 листопада — виставка з нагоди 100-річчя Василя Свиди (скульптура).  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі доведеться виконати багато справ за інших. Не варто критикувати колег, інакше спровокуєш конфлікт. Твій керівник буде роздратований, тому будь м'якше в спілкуванні. У другій половині дня твої конкуренти підуть на примирення. Увечері тобі варто розважитися з друзями, щоб зняти моральну напругу
Телець Сьогодні намагайся не втручатися в чужі інтриги. Твої колеги готують змову, будь уважніше і обережніше. У другій половині дня можуть виникати складнощі в роботі техніки. Розраховуй на свої сили і не обговорюй своїх проблем із колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібниць, які піднімуть твій настрій
Близнюки. Вранці не варто сідати за кермо, існує ризик аварійно-небезпечних ситуацій. Твій керівник може здійснити незаплановану перевірку. У другій половині дня твої старі партнери можуть відновити ділове спілкування. Пробач старі образи і почни нові справи з чистого аркуша. Увечері вирушай у клуб або на концерт.
Рак. Сьогодні тобі варто поборотися за своє місце під сонцем. Твої опоненти можуть використовувати шантаж, не варто це сприймати всерйоз. У другій половині дня знайди можливість обговорити свої ідеї з керівництвом. Тобі доведеться витримати серйозний моральний тиск, щоб досягти мети. Увечері прогуляйся по парку, щоб зняти негатив.
Лев Цей день принесе багато складнощів і конфліктів. Намагайся не панікувати і уникати раптових висновків. Тобі доведеться визнати свої помилки і змиритися з поточним станом справ. У другій половині дня вирішити проблеми допоможе керівник. Увечері варто запросити колег у цікаве місце.
Діва. У першій половині дня твоя завантаженість може сильно втомити. Намагайся підтримувати свій організм і обмежити вживання кави і збуджуючих напоїв. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Намагайся не обговорювати цю ситуацію з колегами. Увечері найкраще зайнятися доглядом за своєю зовнішністю.
Терези Сьогодні намагайся не втручатися в чужі інтриги. Твої колеги готують змову, будь уважніше і обережніше. У другій половині дня можуть виникати складнощі в роботі техніки. Розраховуй на свої сили і не обговорюй свої проблеми з колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібниць, які піднімуть твій настрій.
Скорпіон У першій половині дня тобі слід дотримуватися наміченого плану. Твої партнери запропонують вигідну угоду, яка принесе швидкий прибуток. У другій половині дня твій керівник схвалить твої нові ідеї. Намагайся знайти підтримку серед колег. Вільний час проведи з людьми, які тебе цікавлять.
Стрілець. У першій половині дня доведеться подолати чимало складнощів. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, ти просто втратиш час. У другій половині дня твої партнери можуть змінити своє рішення. Спробуй врегулювати ситуацію мирним способом. Вільний час присвяти купівлі нового одягу і роботи над своїм стилем.
Козеріг Цей день принесе багато нових партнерів і позитивних змін. Використовуй свою чарівність і почуття гумору, щоб привернути партнерів. У другій половині дня постарайся виконати всі намічені плани. Увечері ти отримаєш прибуток із додаткового джерела доходу. Вільний час проведи з родиною та близькими.
Водолій. Сьогодні тобі складно буде впоратися з поставленими завданнями. Намагайся не вступати в конфронтацію з колегами і керівництвом. Твої недоліки в роботі можуть стати відомі конкурентам. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої позиції. Увечері знайди заняття, яке дозволить зняти стрес.
Риби Сьогодні твої конкуренти можуть розв'язати війну, будь уважніше. Витік важливої інформації може спричинити втрати. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи. Ризиковані угоди можуть призвести до неприємних наслідків. Увечері приділи час коханій людині і приготуй романтичний сюрприз.



А зараз — усміхніться :)

Жіночий гардероб: надіти нічого, а вішати нікуди.


- Коханий, а правда, що я тобі дана Богом?
- Так, люба... Тільки за які гріхи не знаю...



Студента запитують:
- Що ти робитимеш, коли тобі мільйон баксів дадуть?
- Як що? Борги віддам.
- А решта?
- А решта підождуть.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат