Закарпатські податківці одержали подарунки

admin 25.10.2013 10:51 СОЦІО

На Закарпатті призери І Спартакіади працівників Міндоходів отримали свої нагороди.

Нагородження відбулось сьогодні під час першої спільної колегії територіальних органів Головного управління Міндоходів у Закарпатській області та Чопської Митниці Міндоходів.

Нагороди Василю Ільку – слідчому з особливо важливих справ відділу планування та моніторингу слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів та Вікторії Коваль – головному інспектору сектору взаємодії з митними органами іноземних держав управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Чопської митниці Міндоходів вручив   начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо.

Василь Ілько та Вікторія Коваль вибороли третє командне місце в легкоатлетичному кросі І Спартакіади працівників Міністерства доходів і зборів. За перемогу вони змагалися із представниками 28 збірних команд спортсменів органів доходів і зборів з усіх областей України. Спартакіада проводилася під егідою Міндоходів, за підтримки Всеукраїнської профспілки працівників Міндоходів.

«Щиро вітаю вас з цією урочистою подією. Дуже важливо, що сьогодні ми нагороджуємо працівника Головного управління та працівницю Чопської митниці Міндоходів, які на своєму прикладі показали, що єдність в спортивній команді, може бути прикладом успіху й у повсякденній нашій роботі, де так само важливі взаємовиручка, дух здорового суперництва, постійне самовдосконалення та вміння не здаватися ні за яких обставин» - наголосив у своєму привітанні начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат