КРИМІНАЛЬНА хроніка за вихідні

Rionews 24.12.2012 20:38 ПОДІЇ

Міліція затримала хуліганів, які вчинили бійку в Ужгороді, а також нападника на автозаправку. Водій легковика зіткнувся з електричкою. У Мукачеві спіймали студента з марихуаною, на Хустщині затримали браконьєрів з ялинками.

Вечірньої пори двоє молодиків вчинили бійку з третім в районі «п′яного» базару в Ужгороді. З переломами кісток 39-річного потерпілого ужгородця «швидка» доставила в травматологію міської лікарні, де його залишено на стаціонарне лікування. А кривдників потерпілого вже затримано.

За скоєння даного злочину патрульний наряд затримав двох 30-річних жителів міста, на яких тепер очікує передбачена законом відповідальність за нанесення людині тілесних ушкоджень. Обставини справи з′ясовуються.

***
Як уже повідомлялося, 19 грудня в міліцію надійшло   повідомлення від оператора однієї з автозаправок Ужгорода. Заявник повідомив про скоєння розбійного нападу на АЗС. З його слів,   під час перерахунку виручки в приміщення заправки увірвався невідомий нападник в масці й, погрожуючи предметом схожим на пістолет, відібрав гроші в сумі близько 30 тисяч гривень. Після цього бандит зник у невідомому напрямку. На місці події працювали експерти, слідчі, кінологи.

За два дні співробітники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції знайшли і затримали зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець Мукачева. Діяв крадій у змові з оператором заправки. Обом оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 ККУ та затримано у порядку ст. 208 КПК.

***
Надзвичайна пригода трапилася передобідньої пори минулої суботи у Великому Березному. На місцевому регульованому залізничному переїзді, не обладнаному шлагбаумами, водій легкового автомобіля, порушуючи правила переїзду залізничного полотна, допустив зіткнення задньою частиною свого авто з електричкою сполученням Волосянка-Ужгород, після чого зник з місця пригоди. На щастя, ніхто з людей при цьому не постраждав.

Про пригоду на переїзді повідомили в міліцію. Як з′ясували правоохоронці, з електропотягом зіткнувся автомобіль ВАЗ-21144, за кермом якого перебував 65-річний житель Березного. Чи був він на момент скоєння ДТП тверезим, тепер з′ясовується.

***
В Ужгороді міліціонери затримали за підозрою в скоєнні злочину 19-річного студента з Мукачева. Затриманого доставили в міськвідділ для складання протоколу. І тут під час особистого огляду правоохоронці знайшли в затриманого молодика два згортки з фольги, наповнені марихуаною. Наркоту хлопець ховав у шкарпетці… За незаконне зберігання наркотиків студента притягають до відповідальності, походження марихуани з′ясовується.

***
У ці передноворічні дні в області триває міліцейська спецоперація «Ялинка», в ході якої правоохоронці виявляють тих, хто незаконно вирубує та продає ялинки. От і на вулиці с.Липча Хустського району працівники ДАІ зупинили зранку для перевірки мікроавтобус «Газель» під керуванням 60-річного жителя Міжгір′я. В салоні автомобіля стражі доріг виявили 150 ялинок.   На деревцятах були відсутні пластикові бірки зі штрихкодом, як того вимагає законодавство. Тобто ялинки були незаконно зрубані й готувалися для нелегальної реалізації на ринках. Автомобіль з ялинками був доставлений на штрафмайданчик міліції для з′ясування обставин справи.

За матеріалами сайту УМВС України у Закарпатській області

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат