Студенти-юристи взяли участь у брейн-рингу у Закарпатті (ФОТО)

admin 17.12.2012 10:43 СОЦІО

 

Брейн-ринг проводився на виконання Програми правової освіти населення області на 2012 – 2014 роки, з метою підвищення рівня правових знань студентської молоді та умінь застосовувати їх на практиці. Проведення таких заходів стали вже традиційними.


Нещодавно, у рамках Всеукраїнського тижня права, Головним управлінням юстиції у Закарпатській області спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації та за організаційної підтримки Координаційної ради молодих юристів Закарпатської області та Студентської ради Закарпатської області на базі юридичного факультету Закарпатського державного університету проведено традиційний  правовий брейн-ринг серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації області, присвячений Всеукраїнському тижню права.


           Участь у брейн-ринзі взяли команди Ужгородського комерційного технікуму, Природничо-гуманітарного коледжу Закарпатського державного університету та Мукачівського аграрного коледжу. Кожна команда складалася з п’яти учасників, яку очолював капітан.
Оцінювала брейн-ринг компетентна суддівська колегія, під головуванням начальника відділу державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи, правової освіти та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Закарпатській області Любов Митровки.
До складу суддівської колегії увійшли:
Хома Олексик – к.іст.н., професор, заступник декана юридичного факультету Закарпатського державного університету;
Ярослав Лазур – д.ю.н., професор, заступник декана юридичного факультету Ужгородського національного університету;
Тетяна Свида – к.ю.н., доцент кафедри теорії, історії держави і права, конституційного та адміністративного права, юридичного факультету Закарпатського державного університету;
Богдана Буц – головний спеціаліст Головного управління юстиції у Закарпатській області;
Іван Полюжин – голова Студентської ради Закарпатської області.
Ведучим брейн-рингу був провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Закарпатській області, голова секретаріату Координаційної  ради молодих юристів Закарпатської області Владислав Товтин.
Втім, за результатами наполегливої та цікавої гри перемогу здобула команда Ужгородського комерційного технікуму, яка була нагороджена грамотою Головного управління юстиції у Закарпатській області та юридичною літературою.
Варто відзначити, що команди усіх  навчальних закладів, які взяли участь у брейн-ринзі показали високий рівень знань та неабиякий ентузіазм.

Провідний спеціаліст Головного управління юстиції
у Закарпатській області
Владислав Товтин

admin

ТЕГИ : брейн-рингюристистудентиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат