Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.12.2012 07:00 ПОДІЇ

 

Сьогодні понеділок, 17 грудня. Бадьорий ранок розпочинайте з чашечкою ароматної кави, приправленої спеціями позитивних емоцій. Нехай всі справи йдуть з легкої руки і приносять якомога більше приємних вражень. Не лінуйтеся у понеділок — і весь тиждень буде плідним на корисні справи. Гармонійного вам прокидання й активного дня!


Цитата дня: Ми знаходимося тут, щоб зробити свій вклад у цей світ. А інакше навіщо ми тут?
Бути найбагатшою людиною на кладовищі для мене не важливо ... Лягати спати і говорити собі, що я зробив дійсно щось прекрасне - ось що важливо! (Стів Джобс)

17 грудня 2012 року по Закарпатській області: Хмарна погода, місцями невеликі опади у вигляді дощу, мокрого снігу, на високогірї снігу. Вночі та вранці подекуди: туман, ожеледь. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 4° тепла, в горах місцями вдень 2-4° морозу.
по м. Ужгород: Хмарна погода, вночі невеликий дощ з переходом в мокрий сніг, вдень без істотних опадів.. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 1-3° тепла.

За православним календарем 17 грудня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Олексій (Алексій), Варвара, Василь, Геннадій, Дмитро (Димитрий), Катерина, Іван (Іоанн), Кира, Микола, Серафім, Уляна (Юліана, Юлиания, Иулиания), Христодул і Христодула.



Сьогодні також:
•   Україна: День працівника державної виконавчої служби
•   Росія: День ракетних військ стратегічного призначення
•   Росія: День співробітників Державної фельд'егерськой служби
•   Білорусь: День білоруського кіно


Цей день в історії

1790 — У Мексиці знайшли камінь з календарем ацтеків.
1872 — у приміщенні школи сестер Ліндфорс (вул. Фундуклеївська, 21) відбулася перша вистава українського музичного театру в Києві — «Чорноморці» (автор —М.Лисенко; постановник — М.Старицький, він же — автор лібрето за мотивами твору Я.Кухаренка).
1885 — французький уряд оголосив про встановленя свого протекторату над Мадаґаскаром, колонізація якого почалась у XVII столітті.
1895 — У США запатентували машину для виробництва шпагату.
1897 — На Харківському паровозобудівному заводі збудували перший український паровоз.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
До 17 грудня — виставка Іванки та Олександра Войтовичів (Львів).
18 грудня — відкриття виставки молодіжного об’єднання «Малий Лувер» (дитячі малюнки присвячені Різдвяним святам).
21 грудня — відкриття виставки Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса. Поч. о 16.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
З 17 грудня по 14 січня — свято Миколая та Новорічно-Різдвяні інтермедії «На Новий рік казковий приходь у театр ляльковий».

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Габріела Булеци (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

«Доміон»
До 27 грудня — «Ральф-руйнівник». Поч. о 12.00, 13.50 та 18.30. «Хмарний атлас». Поч. о 15.40 та 20.30.

Ужгород, книгарня «Кобзар»
1—19 грудня — щоденна святкова акція «Письменник за прилавком».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
14 грудня — відкриття благодійної виставки творчих робіт «Крила для дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.


Що обіцяють зірки?

Овен. Зараз, як ніколи, ви потребуєте любові і близького спілкування. Намагайтеся розділити ці почуття із близькими. Цей день прекрасний для тих, хто прагне гармонії і взаєморозуміння. Постарайтеся не перенапружуватися. Цей день варто провести в оточенні близьких і дорогих для вас людей.
Телець. Стабільність, яку ви намагаєтеся створити в своєму житті, поступово набуває чітких форм і обмежень. Ваші близькі можуть не розділяти ту авторитарність, з якою ви прагнете досягти мети. Будьте ввічливіші у спілкуванні з тими, хто від вас залежить. Черстве серце - зараз не найкраща тактика. Близнюки. Постарайтеся перебороти в собі понеділкову лінь. Ви не маєте часу на нудьгування, а тим більше на позіхання! Озирніться довкола! Якщо ви сконцентруєтеся і придивитеся, то зрозумієте, що вас оточує безліч чудових можливостей! Використовуйте їх. Навіть якщо ці ініціативи не принесуть вам вигоди - ви отримаєте безцінний досвід і спілкування!
Рак. Якщо ви маєте якісь ідеї або ініціативи - зверніться із ними до практичних людей. Закладаючи свої розумні відсотки, ви здатні в тандемі з професіоналами отримати непогану вигоду. Будьте готові платити і пам'ятайте, що гроші роблять гроші. Більше упевненості, у вас все обов'язково вийде.
Лев Прекрасний день для тих, хто прагне до реалізації задуманого. Не бійтеся ризикувати і робити пропозиції, напевно існують люди, які оцінять ваші ініціативи і надихнуться вашими ідеями. Не бійтеся бути собою. Внутрішня гармонія допоможе досягти таких висот, про які ви досі лише мрієте.
Діва. Чудова нагода реалізувати задуману справу. Постарайтеся менше звертати увагу на реакції інших людей. В процесі ухвалення рішення керуйтеся холодним розрахунком і елементарною логікою. Цей день варто ефективно використовувати, особливо, якщо на вас сьогодні чекає підписання важливих паперів.
Терези. Цей день варто присвятити досягненню високих результатів як на роботі, так і вдома. Ви здатні перевернути світ і навіть більше. Сьогодні не варто багато часу приділяти роздумам. Робіть те, що мусите. Але водночас, якщо ви когось образили - ви просто зобов'язані вибачитися. Хоча б заради себе.
Скорпіон Сьогодні ви здатні витримати будь-яку, навіть найжорстокішу дискусію. Ви сповнені рішучості і бажання зробити все по-своєму і досягти чергової мети. Завидна якість. Але вам варто бути обережним, оскільки не все можна завоювати силоміць. Інколи варто бути хитрішим.
Стрілець. Цей день є цікавим і унікальним, оскільки він здатний дати вам набагато більше, ніж ви можете собі уявити. Довіряйте собі і своїй інтуїції. Вам не варто боятися робити те, що підказує вам серце. Постарайтеся менше звертати увагу на інтонацію, жести і погляди. Зайва підозрілість вам не потрібна. Козеріг Прекрасний день, якщо ви нарешті дійшли до ухвалення складного рішення. Продуманий ризик - це лише черговий етап вашого розвитку, випробування на міцність. Тому ви наразі потребуєте багато оптимізму і терпіння, щоб довести почату справу до кінця.
Водолій. Постарайтеся не нервувати по дурницях. Вам сьогодні це не потрібно, навпаки - прагніть дивитися навколо і бачити об'єктивну картину ситуації, в якій ви опинилися. Марно кричати «SOS». Тому, якщо ви і здатні собі якось допомогти, то лише завдяки холодному розсуду і здоровому розрахунку.
Риби. Сьогодні вам варто не побоятися і ризикнути. Інколи ризик - це благородна справа, а інколи дуже вигідна. Якщо ви маєте ресурси і здатні безболісно їх залишити, - йдіть ва-банк. В інших справах прислухайтеся до інтуїції. Постарайтеся не витрачати свою енергію на сварки із людьми.

А зараз — усміхніться :)

Коли мені погано, я співаю. Коли я співаю, стає всім погано. Коли всім стає погано, мені стає добре.




Від сміху ще ніхто не вмирав,
крім тих, хто пожартував невдало.



- Ваша пропозиція ще залишається в силі?
- Так.
- Тоді я знову відмовляюся.

Image Hosted by pixs.ru

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат