У Закарпатті купуватимуть зустріч з відомою людиною

13.12.2012 08:58 СОЦІО

Акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято»: комерція чи благочинність? Це намагались з’ясувати представники ЗМІ в середу 12 грудня у прес-центрі «Вся Закарпатська Правда».

Новорічна благодійна акція схожа на аукціон. Кожен учасник соціальної мережі може викласти свою фотографію у якості лота, а інший відвідувач має змогу придбати зустріч з цією людиною.   Захід проводять вже третій рік поспіль, але найбільшого ажіотажу він набув саме в 2012 році,   коли став не тільки засобом допомоги, а й приводом знайти нові знайомства.
Наразі близько   800 осіб бере участь у акції «Купи зустріч   - подаруй дитині свято». За підрахунками організаторів, зібрані кошти становитимуть більше ніж 50 000 грн. За найдорожчий лот закарпатці готові віддати 430 гривень (минулого року вартість знайомства з найпривабливішим учасником становила 1500 грн за лот, але й загальна зібрана сума дещо відрізнялась – 15 000 грн).
«Вилучені кошти будуть витрачені на подарунки. Ми плануємо поїхати в Ільницьку школу-інтернат   та   Свалявський будинок-інтернат. 871-а зустріч подарує молоді нові знайомства, а дітям – радість» - повідомляє координатор акції Денис Ман.
За словами Олени Грись, волонтера акції, кожен може долучитись до хорошої справи, навіть не викладаючи особистих світлин у соціальні мережі та не «купуючи» зустріч із привабливими хлопцем або дівчиною.   Молодь збирає для дітей-сирот книги та іграшки, інші потрібні речі.
Наступного року організатори акції планують відкрити спеціальний сайт. Крім того, юні благодійники обережно ставляться до звинувачень у «комерційності» проекту, кажуть, викладатимуть всі чеки на придбання подарунків дітям в Інтернет – на розгляд та обговорення громади.


За матеріалами прес-центру ВЗП

ТЕГИ : купи зустрічЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат