КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Rionews 12.12.2012 18:09 ПОДІЇ

На Хустщині двоє людей згоріли у власному будинку, в Ужгороді та Мукачеві спіймали наркодилерів, неподалік супермаркету обікрали машину. У Берегові п’яний чоловік упав на землю і помер від крововиливу в мозок.    

У ці морозні дні в краї побільшало випадків загибелі людей на пожежах через зловживання алкоголем і необережне куріння в ліжку. Так, днями в Хустський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від жительки Хуста. Жінка повідомила про те, що в будинку її сусіда виникла пожежа, а коли її загасили, то вона виявила на дивані в кімнаті два обвуглені людські тіла!

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Особи загиблих встановили: це був 57-річний господар будинку і 46-річний житель району, який тимчасово проживав у цьому помешканні. Нещасні отруїлися чадним газом, коли закурили в ліжку й поснули…

***
Вечірньої пори на перехресті в Ужгороді працівники ДАІ спільно з працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків зупинили для перевірки автомобіль «Деу». Міліціонери мали оперативну інформацію, що в цьому авто можуть перевозитися наркотики. Керував машиною 33-річний житель Ужгородщини, а в салоні сидів його 27-річний односелець. В останнього й   знайшли поліетиленовий пакет із невеликою кількістю марихуани. А далі міліціонери навідалися в село, де проживає цей молодик. Тут правоохоронці виявили та вилучили з кімнати на другому поверсі будинку п′ять скляних банок, наповнених марихуаною загальною вагою близько двох кілограмів!

Як пояснив сам господар, дану наркотичну речовину він буцімто знайшов наприкінці жовтня у полі неподалік рідного села, зібрав з кущів урожай і приніс його додому…

Так воно чи ні, повинно з′ясувати слідство. Наразі фігуранта справи притягають до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

Попався з наркотою і 26-річний житель Мукачева. Цього молодика затримали пізно ввечері в центрі міста працівники патрульної служби. В присутності пойнятих з кишені затриманого міліціонери вилучили паперовий згорток із марихуаною вагою близько трьох грамів. На мукачівця тепер очікує передбачена законом відповідальність.

***
Паркувальні майданчики біля супермаркетів у великих містах—одне з улюблених місць «роботи» злодіїв, які користуються неуважністю водіїв, котрі, пішовши за покупками в магазин, залишають в машинах гроші та цінні речі. За допомогою спеціального сканера автозлодій блокує в машині захисну сигналізацію, відчиняє дверцята й забирає з салону все цінне.

Черговою жертвою автокрадіїв став днями 36-річний ужгородець. Вечірньої пори потерпілий припаркував на стоянці біля міського супермаркету свій автомобіль «Хюндай», а сам пішов за покупками. Барсетку ж залишив у салоні, а коли повернувся, то її там уже не було. Разом з грошима в сумі 400 доларів, 400 євро, 500 гривень, банківськими картками та документами...

Потерпілий звернувся із заявою в міліцію й крадіїв тепер розшукують. Водночас правоохоронці вкотре застерігають громадян: не залишайте в машинах без нагляду гроші й цінні речі!

***
Днями на вулиці Берегова перехожі виявили вечірньої пори лежачого чоловіка. На місце пригоди викликали «швидку», яка доставила непритомного в лікарню, де з′ясувалося, що він перебуває в стані алкогольного сп′яніння. Невдовзі пацієнт помер, про що лікарі повідомили в міліцію.

Як засвідчила судмедекспертиза, причиною смерті людини стала закрита черепно-мозкова травма, що супроводжувалася крововиливом у мозок. Особу покійного правоохоронці встановили—ним виявився 48-річний житель Берегівщини, раніше судимий, який останнім часом «бомжував». Знайшли правоохоронці й свідків, які бачили, як цей п′яний чоловік падав спиною на бруківку на вулиці Берегова. Тобто нещасний загинув від падіння на тверду поверхню, перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння. Дану подію зареєстровано в єдиний реєстр досудових рішень.


За матеріалами сайту УМВС України у Закарпатській області

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат