Голова ОДА провів особистий   прийом громадян

admin 11.12.2012 11:59 ПОДІЇ

У вівторок, 11 грудня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів особистий прийом громадян. Краяни мали змогу розповісти про свої проблеми та заручитися підтримкою керівника краю у їх вирішенні.

Здебільшого закарпатці зверталися по допомогу у вирішенні земельних питань, отримання власного житла, сприяння у працевлаштуванні.
Так, пан Юрій з Ужгородського району розповів: уже багато років не може отримати земельну ділянку під забудову. За словами пенсіонера, питання про надання йому землі депутатами сільської ради навіть не розглядається. Олександр Ледида порадив чоловіку звернутися до суду, оскільки ігнорування депутатами питання про виділення землі є неприпустимим.
Прийшли на прийом громадян і мешканці села Тур’ї-Ремети, що на Перечинщині. Деякі помешкання у селі ще досі не мають газу, будинки так і не підключено до газопостачання. За дорученням Олександра Ледиди вже завтра у c. Тур’ї-Ремети вранці зберуться представники газового господарства, сільської ради та голова райдержадміністрації і найближчим часом питання буде вирішено.
Пані Ольга із Ужгорода, яка є має статус матері-героїні, просила керівника краю сприяти їй в отриманні власного помешкання чи земельної ділянки під забудову. Через конфлікти в сім’ї, жінці довелося виїхати з квартири, де проживає її чоловік. Олександр Ледида пообіцяв зробити все можливе, аби допомогти ужгородці у вирішенні житлової проблеми.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат