Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.12.2012 07:00 ПОДІЇ

 

На календарі п’ятниця, 7 грудня. Зимовий морозний настрій підкріпіть ароматом свіжозвареної кави. Нехай усе задумане здійсниться, а бажані речі й цікаві співрозмовники заряджають лише позитивною енергією. Приємного кавування, вдалого завершення справ наприкінці тижня і неодмінно хорошого настрою на вихідних!

Цитата дня: "Якщо я й бачив далі від інших, то через те, що я стояв на плечах гігантів." Ісаак Ньютон

7 грудня 2012 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненням, часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 0-5°, в горах день 3-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненням, часом слабкий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 0-2° морозу.

За православним календарем 7 грудня ІМЕНИНИ відзначають Августа, Олександр, Олексій (Алексій), Онисія (Онисія), Євгеній, Євграф, Катерина (Катерина), Іван (Іоанн), Корнилий, Мастридия, Меркурій, Митрофан, Михайло, Порфирій, Симон, Филотея (Филофея).


Сьогодні також:
Міжнародний день цивільної авіації
 День місцевого самоврядування


Цей день в історії

1732 — у Лондоні відкрився театр Ковент-Гарден, домашня сцена Лондонського королівського балету та Лондонської королівської опери.
1784 — Запатентований перший гвинт.
1920 — Ліквідована Кубанська область; утворена Кубано-Чорноморська область РРФСР
1926 — Запатентований газовий рефрижератор.
1941 — Японська авіація знищила американську морську базу Перл-Гарбор.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Обласний будинок культури профспілок
8 грудня — майстер-клас закарпатського танцю від хореографа, заслуженого працівника культури України Людмили Петрецької та випускника Зразкового ансамблю танцю «Веселка» Богдана Домініка. Поч. о 12.00.

Apriori Pub
Щоп’ятниці — тематична вечірка. Поч. о 20.00.  

Облмуздрамтеатр
9 грудня — музична казка «Пригода в Карпатах». Поч. о 12.00. Комедія «Пограбування опівночі». Поч. о 18.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
9 грудня — музичне шоу для неслухняних дітей «Бармалій» (Корній Чуковський, переклад Х. Єйзель).   Поч. об 11.00 та 13.00.

«Доміон»
До 13 грудня — «Хмарний атлас». Поч. о 12.00, 15.20, 18.40 та 21.50.

Maximus
8 грудня — вечірка «В шоколаді».
9 грудня — «Хіти від 80-х до сьогодні».

Ужгород, книгарня «Кобзар»
1—19 грудня — щоденна святкова акція «Письменник за прилавком».

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Богдана Коржа (скульптура).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Іванки та Олександра Войтовичів (Львів).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.


Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні варто приділити увагу близьким людям, вирушити на прогулянку, знайти час для активного відпочинку. Ваші відчуття і емоції перебувають у гармонії з вашим справжнім настроєм. Не варто займатися справами, які вимагають високої концентрації і якості виконання, а також роботою, що вимагає фізичних зусиль.  Надвечір все ж таки варто провести час у колі близьких людей або друзів.
Телець.Фортуна на вашому боці. Активна діяльність сприятиме успіху у фінансових справах, проте через неуважність ви можете втратити велику суму.  Не варто втручатися в звичайний перебіг подій - це шанс, що левова частка  неприємностей зникне сама собою. У любовних справах передбачається приємний сюрприз. Швидше за все, ви знайдете можливість загладити конфліктні ситуації з коханим. Тому будьте оптимістом!
Близнюки. Сьогодні ви можете розраховувати на очікувані результати. Особливий успіх посміхнеться працівникам творчих професій. З діловими партнерами варто вірно вибрати момент і розставити правильні пріоритети. Можете чекати на приємні події в амурних справах. Вам потрібно більше довіряти життю!
Рак. Сьогодні вам не варто перечити долі і контролювати кожну можливість, яку вона вам надає! Довіртеся перебігу подій!   У стосунках вірогідна приємна подія. Швидше за все, день вам обіцяє примирення, якщо раптом ви посварилися з другою половинкою. Оптимізм додасть вам сил і упевненості в собі.
Лев Сьогодні ви будете дуже чутливі й сприйнятливі. Тому обов'язково запишіть свій сон, якщо він раптом запам'ятався. Представникам чоловічої статі буде сьогодні несолодко. Постарайтеся прислухатися до своєї інтуїції і зрозуміти причину дій іншої сторони. Жінки-Леви мають бути обачні, особливо при роботі з документацією. Можливі непорозуміння і помилки. У стосунках можливе напруження.
Діва. У першій половині дня будьте урівноважені. Працездатність на висоті, активізується діяльність по всіх напрямках. Реалізація всього позитивного, що виявилося в попередньому місяці. Ви здатні переконати партнерів і отримати їх підтримку в найнеймовірніших починаннях. Продумані дії будуть успішними.
Терези. Вам не варто приймати дуже активну участь у формуванні майбутніх і теперішніх подій - дозвольте життю вас здивувати. У любовних стосунках можете чекати на приємні моменти. Швидше за все, ви помиритеся, якщо посварилися. Тому не варто зневірятися завчасно, інколи просто потрібна перерва.
Скорпіон Якщо ви зібралися у подорож або відрядження - вам варто все гарненько обдумати. Можливі проблеми і непорозуміння. Вірогідні пониження життєвих сил і фінансові втрати. Родинні справи і проблеми зі спадкоємцями вимагатимуть великих фінансових витрат і моральних сил. Наприкінці дня вам варто побути наодинці з собою.
Стрілець. Якщо ви творча особистість - це ваш день! Саме сьогодні ви позбавитеся від справ, що накопичилися, і значно зміцните ваші позиції. Несправедливість, на яку ви сьогодні можете натрапити, роздратує вас. Той, хто посмів так з вами вчинити, пошкодує, але ваші запальність і поспішні вчинки навряд чи допоможуть вирішити проблему. Краще використовуйте чесність і відвертість - ця тактика надійніша. У стосунках чекайте на сюрприз. В цілому сповна позитивний день.
Козеріг У першій половині дня відчуєте душевну рівновагу. Працездатність буде на висоті, і це сприятливо вплине на зміцнення авторитету. Сьогодні ви матимете змогу оцінити всю гідність і недоліки партнерів, розсудливо поглянути на досягнуті результати і намітити довгострокові плани на майбутнє. Наприкінці дня зіткнетеся з невеликими домашніми проблемами або фінансовими питаннями. Цілком можливо, що ви не отримаєте тих грошей, на які розраховували.
Водолій. Спокійний день. Варто зачекати із втіленням серйозних проектів. Ви можете отримати значну допомогу від партнерів. Постарайтеся уникнути всього, що може створити вам проблеми. По обіді приділіть увагу дітям. Замисліться над тим, щоб завести тварину, спілкування з якою допоможе легше впоратися з внутрішнім напруженням. Можливе легке нездужання.
Риби. Прекрасний день для самоствердження. Сьогодні більше пощастить тим, хто працює в творчій індустрії. Чудовий день для ділових і творчих зустрічей, прийому гостей. Можлива підтримка від вищих осіб. Сьогодні варто дарувати людям позитив, віддавати борги, чистити будинок. Багато радості вам принесе спілкування з близькими людьми.



А зараз — усміхніться :)

Хлопчик зрозумів,що мама його обманює, коли в третьому кіндер-сюрпризі підряд йому попався жовток і білок.


Одружився їжачок на
змії, і народилася у них
дитинка! Їжак бігає і
репетує на змію: "У всіх
діти як діти, а у нас три
метри колючого
дроту!!!!



Чому розумних мало, а дурнів багато?
Поки розумні думають, дурні розмножуються...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат