На Закарпатті пенсіонер, у якого вкрали 94 000 дол, подав 75 позовів на родичів і знайомих

admin 06.12.2012 16:00 ПОДІЇ

Учора до міліціонерів райцентру Великий Березний Закарпатської області звернувся 82-річний Георг Білканич із села Ставне.Чоловік повідомив, що з його будинку поцупили 94 тисячі доларів.

"Георг Білканич повернувся в Україну років шість тому, - розповідає місцева жителька Олена Георгіївна. – Купив у Ставному стареньку хату, очевидно, його привабила низька ціна. До того мешкав у Сполучених Штатах Америки, куди виїхав у молодості. У нас поселився вже у поважному віці. Поводився дивно. Наприклад, за останні два роки у районних суді і прокуратурі нараховується близько 75 позовних заяв Георга на сусідів, родичів, знайомих".

Жінка розповідає, що в будинку українського американця постійно гостювала молодь. Та, оскільки, громадського спокою вони не порушували, на дідуся ніхто не скаржився.

"Георг є громадянином США, тому й пенсію отримував із Америки. Кажуть, мав близько 2,5 тисячі доларів щомісячно. Ховав їх у металевому сейфі у будинку", - розповіла жінка.

За словами дідуся, гроші зникли в період з 23 листопада по 4 грудня. Крім доларів, у сейфі були золоті ланцюжок та перстень. Георг Білканич каже, що дізнався про крадіжку, розрізавши дверці сейфу флексом, оскільки ключі від металевої шафи загубив наприкінці листопада.



Сніжана Русин, Gazeta,ua

admin

ТЕГИ : Джордж Білканич

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат