Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.12.2012 07:00 ПОДІЇ

 

На календарі середа, 5 грудня. Нехай прохолодний ранок приносить вам теплі й приємні емоції. Затишне кавування під акомпанемент улюблених мелодій обов’язково зарядить бадьорістю. Не розчаровуйтесь через дрібниці, адже в житті так багато справді важливих позитивних митей. Гарного дня й приємного прокидання!

Цитата дня: "Помилки - ворота, що ведуть до відкриттів." Джеймс Джойс

5 грудня 2012 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі місцями невеликий сніг, вдень часом мокрий сніг та сніг. Подекуди: слабке налипання мокрого снігу, ожеледь. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 3° морозу до 2° тепла, в горах місцями вдень 3-5° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода часом невеликий сніг. Ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10- м/с. Температура повітря вдень близько нуля.
За православним календарем 5 грудня ІМЕНИНИ відзначають Агав (Агавва), Олексій (Алексій), Апфия, Архип (Архипп), Валеріан (Валер'ян, Овер'ян), Василь, Володимир, Гарасим, Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Иоасаф, Максим, Менигн, Михайло, Павло, Петро, Параска (Параскєва), Прокопій (Прокофий), Тивуртий (Тибурций), Федір (Феодор), Филимон, Цецилія (Кикилия), Яків (Иаков) і Ярополк.


Сьогодні також:
Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку
День працівників статистики


Цей день в історії

1933 — У США скасували «сухий закон», введений 1919 року.
1936 — У СРСР ухвалено так звану «сталінську» Конституцію.
1936 — Казахська та Киргизька автономні республіки у складі Російської Федерації були перетворені на союзні. Водночас у складі РРФСР утворилися нові автономні республіки: Комі АРСР, Марійська АРСР, Північна Осетія,Кабардино-Балкарія та Чечено-Інгушетія.
1940 — Гітлер наказав почати війну проти СРСР 15 травня 1941.
1941 — Радянські війська перейшли в контрнаступ під Москвою.
1944 — У Німеччині оголошений призов в армію жінок, старших 18 років.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking House». Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 6 грудня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «007: Координати «Скайфолл». Поч. о 17.00, 19.30 та 22.00.

Ужгород, книгарня «Кобзар»
1—19 грудня — щоденна святкова акція «Письменник за прилавком».

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Богдана Коржа (скульптура).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Іванки та Олександра Войтовичів (Львів).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4)
До 6 грудня — фотовиставка художника-документаліста Максима Дондюка «Зупинимо туберкульоз».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.



Що обіцяють зірки?

Овен. На початку дня вам варто більше часу приділити вирішенню поточних справ, досягненню проміжних цілей. Не чекайте на швидкі результати. Сьогодні не варто починати нічого нового, укладати договори й операції. День сприятливий для тих, хто цінує свій час і прагне до вдосконалення себе і своєї майстерності. Надвечір можливий більш апатичний настрій.
Телець.День передбачає наявність сум'яття і невизначеності у вирішенні поточних справ. Начебто процес реалізації задуманого буде запущений, але водночас чи варто «питати в хворого про здоров'я». Вам варто сьогодні більше часу приділити тому, щоб переглянути свої плани і методи досягнення результатів. Постарайтеся раціоналізувати свої ресурси і свій час.
Близнюки. Сьогодні ви матимете велику спокусу спожити більше, ніж можете собі дозволити. Саме тому будьте обережні - якщо вирішите узяти в борг, подумайте, можливо, ви зможете обійтися і без надмірностей. День попереджає гіпертоніків, а також тих, чия діяльність пов'язана з ризиком і постійним напруженням: сьогодні вам варто подумати про своє здоров'я.
Рак. Цей день передбачає наявність чудових можливостей, які ще варто усвідомити і максимально використовувати. Будьте упевнені в собі й у важливості того, що ви робите. Саме цієї якості вам може зараз бракувати. Прекрасний день для тих, хто будує свої плани, узгоджуючи дії з іншими членами сім'ї або команди. Саме підтримка і взаємовиручка будуть сьогодні вам у пригоді, як ніколи.
Лев Сьогодні вам варто більше часу приділити своїм дітям і сім'ї. Попри високий енергетичний потенціал будьте обережні з тим, що ви робите. Прекрасний день для тих, хто планує зустрічі і візити до колег і знайомих. Саме спілкування допоможе вам сьогодні вирішити низку складних і заплутаних ситуацій.
Діва. Цей день вам варто присвятити спілкуванню з начальством. Приділіть більше уваги плануванню і розрахункам. Постарайтеся спиратися в своїх висновках не лише на цифри, але й на загальний аналіз і прогноз розвитку політичного і економічного життя країни. Це добряче вас виручить, навіть якщо ви звичайний середньостатистичний громадянин. Довіряйте своїй інтуїції.
Терези. Певна річ, нерви вам трохи полоскочуть, але водночас не забувайте, що цей день варто провести в більш розміреній і гармонійній обстановці. Не давайте волю емоціям в напруженій ситуації. Пам'ятаєте, що інколи варто зробити крок назад хоч би для того, щоб оцінити ситуацію, і лише тоді наступати. День прекрасний у всіх його кольорах.
Скорпіон Сьогодні на вас зазвичай чекає багато сум'яття, спілкування з людьми, напружених і навіть чимось приємних ситуацій. Використовуйте весь свій потенціал для того, щоб нарешті довести собі і всім навколо, що ви варті набагато більшого, ніж досі вважали. День прекрасний у всіх його проявах. Постарайтеся більше уваги приділяти деталям.
Стрілець. Цей чудовий день для того, щоб нарешті зайнятися улюбленою справою. Тому постарайтеся хоч трохи часу приділити тому, що приносить вам справжнє, ні з чим не зрівняне задоволення. Сьогодні саме той день, коли варто прислухатися до порад психологів, адже коли ми щось робимо з любов'ю, і це приносить нам задоволення - кров отримує гормони «щастя», які, у свою чергу, дуже сприятливо позначаються на нашому здоров'ї.
Козеріг Сьогодні вам варто більше довіряти собі. Можливо, побут і все, що з ним пов'язане, вас сильно утягує в трясовину буднів. Але водночас варто замислитися над тим, щоб приділити якомога більше часу своїй сім'ї, близьким, дітям. Адже ми отримуємо найвище задоволення від справ, які ми робимо, не лише тому, що вони потрібні і правильні, а й тому, що вони задовольняють наше відчуття обов'язку і створюють надійну основу нашому майбутньому. Тому знаходьте радісні моменти в турботі про майбутнє.
Водолій. Сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню з батьками і коханими. Інколи саме стосунки з близькими людьми можуть спричинити наш стрімкий рух вгору або ж падіння вниз. Тому постарайтеся не спалювати мости завчасно. Цей день принесе вам багато радості, але водночас вимагатиме високої міри відповідальності.
Риби. Сьогодні постарайтеся більше часу приділити вирішенню поточних завдань. Чим активнішими ви будете, тим жвавіше змусите тих, що вас оточують, говорити про вас. Тому не варто звертати увагу на чужі розмови і думки. День прекрасний для тих, хто прагне до реалізації себе в цьому світі.


А зараз — усміхніться :)

Між нами щось є..
- Правда??
- Угу.Походу повітря..


Чоловік з дружиною вночі в ліжку:
- Дорогий, візьми мене!
- Спи, я нікуди не їду


- Даїшник зупиняє машину, перевіряє документи:
- Багажник відкрийте. Це що таке?!
- Це? Труп...
- Сам бачу, що труп. Аптечка де?!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат