Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.12.2012 07:00 ПОДІЇ

 

Сьогодні понеділок, 3 грудня. Розпочинайте новий тиждень з чашечки у любленої кави, додавайте до неї потрібний настрій і не чекайте вдалих умов для того, щоб почати важливі справи. Щастить сміливим і завзятим, тож не сидіть склавши руки. Гармонійного вам ранку і хорошого старту у понеділок!

Цитата дня: Завжди стає сумно, коли починаєш думати про те, що міг зробити і не зробив. Думки про втрачені можливості куди гірші, ніж бажання курця закурити, коли він тільки кинув. ( Марк Лівін)

3 грудня 2012 року по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ та мокрий сніг, у горах місцями сніг. Місцями: слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12, вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 0-5° тепла, у горах місцями зниження до 2-7° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно, часом дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вдень 3-5° тепла.

За православним календарем 3 грудня ІМЕНИНИ відзначають Азат, Олександр, Олексій (Алексій), Анатолій, Ганна, Арсеній, Василь, Вауф, Володимир, Григорій, Дасий, Денахис, Денис (Дионисий), Диодор, Євстафій, Євтихій, Омелян (Емилиан), Іван (Іоанн), Илларион (Іларіон), Иоанникия, Йосип (Осип), Іпат (Іпатій), Исаак (Исакий), Макар (Макарий), Микола, Папий, Нирс (Нирса), Прокл, Саверий, Сасоний, Сидір (Исидор), Тетяна (Татиана), Текля (Тэкла), Теоктист і Феспесий.


Сьогодні також:
ООН: Міжнародний день інвалідів

Цей день в історії

1586 — Англієць Томас Герріот завіз із Америки до Європи картоплю.
1621 — Галілео Галілей винайшов телескоп.
1775 — Вперше піднятий зоряно-смугастий прапор США.
1818 — Іллінойс став 21-им штатом Сполучених Штатів Америки. Іллінойс часто називають «Землею Лінкольна» або ж «Штатом в прерії».
1879 — Томас Едісон вперше публічно продемонстрував роботу лампи розжарювання (з вугільною ниткою, поміщеною в вакуумну скляну колбу), яка могла безперервно горіти протягом 4 годин.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 6 грудня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «007: Координати «Скайфолл». Поч. о 17.00, 19.30 та 22.00.

Фойє Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4)
До 6 грудня — фотовиставка художника-документаліста Максима Дондюка «Зупинимо туберкульоз».

Художній музей імені Бокшая
Виставка Іванки та Олександра Войтовичів (Львів).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Богдана Коржа (скульптура).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. День додасть немало переживань, і вам доведеться зайнятися нарешті реалізацією давно намічених, але відкладених планів. Саме тому в першій половині дня вами цікавитиметься начальство і співробітники. Пам'ятаєте, що сьогодні ви привертатимете до себе увагу, а все, що ви скажете або зробите - запам'ятається надовго. Тому будьте сьогодні зібрані і уважні. Дійте лише тоді - коли впевнені, що дієте правильно.
Телець. Сьогодні має сенс підтягнути незавершені справи минулого тижня. Попри важкий настрій понеділка - постарайтеся узяти себе в руки і довести почате до кінця. Вам варто більше часу приділяти собі і своєму самовдосконаленню. Зверніть увагу на ті перспективи, які ви зараз маєте. Якщо ви їх не бачите, подумайте – чому
Близнюки. Сьогодні будьте обережні і постарайтеся не потрапляти начальству і контролюючим органам на очі. Чим більше ви непомітні - тим краще для вас. Поглянете довкола, чи є там ті, хто «гострить на вас зуб». Можливо, має сенс бути обережнішим і вкрай відповідально ставитися до своїх обов'язків. Цей день прекрасний для зайнятих в літературній і інформаційній діяльності людей.
Рак. Постарайтеся сьогодні використовувати весь ваш потенціал для того, щоб справити враження на важливих для вас людей. Будьте упевнені в собі і в тому, що ви робите. Маючи любов до своєї справи - ви доведете будь-кому, що ваші ідеї мають існувати і мають право бути реалізованими. Більше упевненості!
Лев Сьогодні вам варто більше часу приділити контактам, дзвінкам і переговорам. Перш ніж прийняти остаточне рішення - зважте всі за і проти, постарайтеся бути об'єктивними. Чим менше ваше рішення матиме вашої особистої оцінки - тим буде краще для вас! Приділяйте більше часу аналізу і оцінюванню ситуації.
Діва. Сьогодні має сенс більше часу приділити своїй зовнішності і справі, якою ви займаєтеся. Цей день принесе вам значні дивіденди, якщо ви будете більш зібрані і розумні в своїх оцінках. Спирайтеся лише на факти, наводьте приклади і алегорії. Лише в цьому випадку ви маєте всі шанси мати переконливий вигляд.
Терези. Цей день варто присвятити тому, щоб постежити за своїми більш спритними співробітниками або друзями. Вам слід відточити свою майстерність переконання. Особливо це актуально для тих, хто планує досягти підвищення або вразити свою пані серця. Риторика вам сьогодні не перешкодить.
Скорпіон Цей день прекрасний тим, що надає вам відмінний шанс довести на практиці, хто є хто. Ваше оточення перестало вас цінувати й вірити у вас? Не сидіть на місці! Саме сьогодні настав час довести, що насправді «дракон» спав усередині, і продемонструвати свої можливості.
Стрілець. Цей день прекрасний для тих, хто починає життя заново або шукає нові стосунки, нову роботу. Сьогодні варто дуже обдумано ставитися до всього, що ви говорите. Не випускайте з уваги час і місце. Аналітичні здібності вам зараз не перешкодять - тому чим більш переконливими й красномовними ви будете, тим відчутнішим буде ваш результат!
Козеріг Цей день варто провести в тиші і постаратися скласти план на найближчий квартал. Враховуйте все - доходи, витрати, свята, поїздки, час, відрядження і час, що реально залишився для роботи і відпочинку. Погодьтеся, інколи роботи багато, а часу для цього мало. У цей період варто бути обережними тим Козерогам, які планують обійняти нову посаду або тим, чия посада передбачає велику відповідальність.
Водолій. Цей день варто присвятити справам, які ви давно планували зробити, але не робили унаслідок відсутності часу або відсутності віри в себе. Цей день прекрасний для тих, хто перебуває на самому початку романтичних стосунків. Будьте обережні, адже паросток вашої симпатії ще дуже крихкий і його дуже просто зламати. Не розкидайтеся словами.
Риби. Сьогодні варто приділити увагу звітній діяльності і вирішенню господарських питань. Не соромтеся попросити про допомогу у більш досвідчених колег. Також зверніть увагу на планування своєї діяльності. Можливі деякі проблеми з персоналом, якщо ви обіймаєте керівну посаду. Будьте уважні і пам'ятаєте, що інколи контроль за підлеглими може виявитися рятівною шлюпкою.



А зараз — усміхніться :)


Так що там вирішили з кінцем світу: мені зимові чоботи купувати, чи я в осінніх доходжу?



- Вітаю, у вас зародилося нове життя!
- Доктор, але я як би чоловік ...
- Шановний, а глистам як би пофіг!



- Ну і як закінчилася вчорашня сварка з дівчиною?
- Нічого, приповзла до мене колінах!
- І що?
- Сказала, "Вилазь з-під ліжка, боягуз!"



Rionews

ТЕГИ : Ранкова каваRionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат