КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Rionews 30.11.2012 18:45 ПОДІЇ

На Закарпатті пограбували магазини, авто збило пенсіонерку, на одній з вулиць Ужгорода виявили міну, з однієї квартири винесли 8 тисяч доларів та золото, а з іншої — 30 тисяч угорських форинтів і кілька найменувань золотих виробів.

Вечірньої пори в міліцію надійшло повідомлення про автопригоду в с.Розівка Ужгородського району. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Як з′ясували правоохоронці, 40-річний житель Мукачівщини, рухаючись автомобілем ВАЗ-2106 селом Розівка в напрямку Чопа, не впорався у сутінках з керуванням і допустив наїзд на жінку-пішохода. Потерпіла, 63-річна жителька с.Холмок, з переломом ноги була госпіталізована в Ужгородську міську лікарню. Автомобіль затримано на штрафмайданчик міліції, а на його власника очікує відповідальність за порушення правил дорожнього руху й травмування пенсіонерки.

***
В Ужгородський міськвідділ міліції ранкової пори звернувся із заявою 49-річний житель міста, який повідомив про те, що на замкових сходах по вул.Фединця він виявив металевий предмет овальної форми, схожий на міну.

На місце пригоди прибули працівники піротехнічної групи УМНС, які з′ясували, що це справді мінометна міна часів Великої Вітчизняної війни, вкрита корозією. Небезпечну знахідку вилучили й підірвали на військовому полігоні в Ужгородському районі. Яким чином міна опинилася в людному місці у центрі Ужгорода, тепер з′ясовують правоохоронці.

***
Коли 28-річний ужгородський підприємець повернувся ввечері додому, то виявив, що в його квартирі на другому поверсі багатоповерхівки побували непрохані гості. Вікно на балконі було виламане, а зі сховку в спальній кімнаті зникли гроші в сумі вісім тисяч доларів та золоті вироби.

Жертвою «домушників» стала й жителька Ужгородщини, голова сільської ради одного з сіл району. Вночі невідомий зловмисник, пошкодивши вхідні двері й металопластикове вікно, заліз в її будинок і викрав із шафи спальної кімнати гроші в сумі 30 тисяч угорських форинтів і кілька найменувань золотих виробів.

В обох випадках потерпілі звернулися із заявами в міліцію й нахабних крадіїв розшукують.

***
В Мукачівський міськвідділ міліції звернувся із заявою місцевий приватний підприємець, власник комп′ютерного магазину. Заявник повідомив про те, що вечірньої пори двоє невідомих відкрито викрали з прилавка його крамниці дорогий фотоапарат і музичний плеєр. Грабіжники після цього втекли з місця пригоди, їх розшукують правоохоронці.

В селі на Тячівщині вночі обікрали шляхом взлому замка на вхідних дверях магазин продуктів. Поживою злодіїв стали гроші в сумі 5700 гривень і сто доларів, а також п′ять   пляшок горілки. Прийшовши зранку в магазин, його власник виявив факт крадіжки і звернувся із заявою в міліцію. Зловмисників розшукують.

За матеріалами УМВС України у Закарпатській області

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат