Хто наніс смертельний удар власнику ужгородського кафе "PIT STOP" (ОНОВЛЕНО)

rionews 04.02.2012 16:00 КРИМІНАЛ

Про це у коментарі rionews повідомило джерело в міліції. Нині ж влада активізувала безглузду дискусію на тему, чи є ця особа, наближена до органу міського самоврядування, нинішнім або колишнім і штатним або позаштатним функціонером.

Хоча чоловік із місця події вирішив втекти, через велику кількість свідків, правоохоронцям вдалося його затримати за гарячими слідами. Ним виявився спірвробітник при управлінні сім'ї, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Роман Джупин, 1985 року народження.
Тривають слідчі дії.
 
Про напад на власника кафе читайте тут
================================================
Сайт Газетa.ua

В Ужгороді працівник міської ради убив підприємця на очах у дітей


Вчора по обіді в центрі Ужгорода вбили підприємця, власника кав'ярні PIT STOP 45-річного Михайла Леся. Як з'ясувалося згодом, убивцею виявився працівник одного зі структурних підрозділів Ужгородської міської ради 27-річний Роман Джупин.
Близько 15-ї години до міського управління зателефонував невідомий. Розказав, що по вулиці Уральській на дорозі лежить чоловік. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Однак, побитий чоловік помер вже за 20 хвилин в міській лікарні, не приходячи до тями.

Міліціонери з'ясували, що того дня підприємець їхав вулицею Уральською на власному авто. У салоні було троє його малолітніх дітей. Коли призупинився, об машину обперся перехожий, який йшов напідпитку з пляшкою горілки в руках. Бізнесмен вийшов із салону. Коли підійшов до п'яного чоловіка, той з усієї сили вдарив його кулаком по голові. Михайло Лесьо підсковзнувся і впав на землю, головою вдарився об лід. Від удару втратив свідомість. Молодий чоловік, побачивши, що накоїв зайшов до кав'ярні, що поруч і зник у невідомому напрямку.
Однак, до вечора міліціонери його затримали. Наразі порушена кримінальна справа за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Триває слідство.
Нагадаємо, це вже другий випадок у цьому році, коли до скоєння злочину причетний працівник Ужгородської міської ради. Так, у ніч з 13 на 14 січня цього року працівник управління майном міської ради Михайло Пісняк вчинив стрілянину у кав'ярні "Правда", що по вулиці Льва Толстого в Ужгороді. На щастя, тоді ніхто не постраждав.

Сніжана РУСИН
http://gazeta.ua/articles/np/_v-uzhgorodi-pracivnik-miskoji-radi-ubiv-pidpriemcya-na-ochah-u-ditej/421193
_______________________________________

....Алла Хаятова, прес-секретар Ужгородського міського голови, спростувала інформацію, що Роман Джупин працює в міській раді...
http://gazeta.ua/articles/np/_v-uzhgorodi-pracivnik-miskoji-radi-ubiv-pidpriemcya-na-ochah-u-ditej/421193
------------------------------------------------------------
Як повідомили сайту Zaholovok.com.ua в УМВС України в Закарпатській області, за гарячими слідами затримано ужгородця 1985 р.н., через удар якого помер власник кафе у центрі Ужгорода.

У міліції уточнили деталі події. Так, сутичка виникла не з двома чоловіками з іншого авто, а з одним пішоходом. Власник кафе не міг проїхати через пішохода з пляшкою, який заважав посеред дороги. Чоловік вийшов з авто, щоб, імовірно, з’ясувати з пішоходом ситуацію. Тоді останній наніс удар по голові, потерпілий впав, втратив свідомість і помер в лікарні, не приходячи до тями.

Свідками події стали троє малолітніх дітей і дружина загиблого, які перебували в авто.

Пішохід, про якого йдеться, - працівник одного з управлінь Ужгородської міської ради.

Проте у самій міській раді стверджують, що убивця - "не працівник міськради і тим паче не держслужбовець. Торік ця людина працювала у громадській організації, яка була зареєстрована при Управлінні у справах культури, спорту, сім.ї і молоді. цьогоріч - вже не працювала".
http://zaholovok.com.ua/vlasnika-kafe-vbiv-pratsivnik-uzhgorodskoji-miskradi-onovleno

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
В Ужгороді чиновник одним ударом вбив людину (ФОТО)

Інцидент трапився серед білого дня на очах у перехожих та сім'ї загиблого.

Читайте також:
Власника ужгородського кафе одним ударом вбив чиновник
В центрі Ужгорода одним ударом в голову вбили бізнесмена-кікбоксера (ФОТО)
У четвер, 2 лютого, близько 15.00 на паркові по вулиці Уральській розгорілася суперечка між місцевим 45-річним бізнесменом Михайло Лесьо, який в минулому займався кікбоксингом, та двома молодиками. Перший намагався на власному авто, в якому були також дружина та діти, виїхати з парковки, другі – перегородили йому дорогу власним авто.
В один момент, переповідають очевидці, підприємець підійшов до авто, в якому сиділо двоє молодих чоловіків, і почалася сварка, в ході якої один з молодиків вдарив бізнесмена по голові. Той упав, втратив свідомість. Коли прибули лікарі, підприємець вже був мертвий.
Молодики з місця події втекли. Один зі свідків встиг зафіксувати подію на мобільний телефон. За його словами, серед тих, хто намагався привести потерпілого до тями – один з молодиків (див. фото).
Як вдалося дізнатися Мукачево.net, одного з молодих чоловіків звали Сергій Шпонтак, який за словами прес-секретаря міського голови Ужгорода Алли Хаятової, донедавна працював директором у міському центрі фізичного виховання «Спорт для всіх» – громадській організації при Ужгородському міськвиконкомі. Саме він і намагався привести до тями бізнесмена після удару.
Іншого, який за попередньою версією і наніс удар, - Роман Джупин, і він за неофіційною інформацію є працівником одного з структурних підрозділів міськради.
Водночас, в обласному центрі цієї громадської організації зауважили, що Сергій Шпонтак працює в них з 2008 року і про інцидент за його участі поки нічого не чули.
Без прізвищ та посад цю ж інформацію підтвердили і в міському управлінні міліції. У ці хвилини триває допит нападника.


Джерело: Мукачево.net
http://www.mukachevo.net/UA/News/View/51839
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Стаття 121. Умисне тяжке тілесне ушкодження

    1. Умисне   тяжке   тілесне   ушкодження,   тобто   умисне тілесне
ушкодження,   небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що
спричинило   втрату   будь-якого   органу або його функцій,   психічну
хворобу або інший розлад здоров'я,   поєднаний зі   стійкою   втратою
працездатності   не   менш   як   на   одну   третину,   або   переривання
вагітності чи непоправне знівечення обличчя, -

    карається позбавленням волі на   строк   від   п'яти   до   восьми
років.

    2.   Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має
характер   особливого мучення,   або вчинене групою осіб,   а також з
метою   залякування   потерпілого   або   інших   осіб,   чи   з   мотивів
расової,   національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на
замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, -

    карається позбавленням волі   на   строк   від   семи   до   десяти
років.
{   Стаття   121   із   змінами, внесеними згідно із Законом N 1707-VI
( 1707-17 ) від 05.11.2009 }
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Міліція каже, що вбивця ужгородського підприємця працює в державній установі

Прес-служба УМВС України в Закарпатській області оприлюднила свою версію подій, пов’язаних з вбивством ужгородського підприємця Михайла Лесьо. Подаємо інформацію повністю.

"Трагедією завершилася словесна перепалка між учасниками дорожнього руху в Ужгороді. Післяобідньої пори 2 лютого в міське управління міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці міста неподалік ЗОШ №1 лежить непритомний чоловік. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілого доставили до лікарні, де він помер, так і не прийшовши до тями. Причиною смерті людини стала закрита черепно-мозкова травма.

Особу потерпілого невдовзі встановили — ним виявився 52-річний житель міста, приватний підприємець. Чоловік їхав на роботу, коли раптом дорогу йому загородив невідомий молодик. Той ішов проїжджою частиною дороги, перегородивши шлях машині, яку не хотів пропустити. Водій зупинився і зробив зухвальцю, котрий, до того ж, ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння, зауваження. На що той ударив чоловіка кулаком в обличчя! Падаючи, потерпілий ударився головою об мерзлий асфальт і втратив свідомість. Падіння виявилося смертельним, а смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Підозрюваний у скоєнні цього злочину втік з місця пригоди, але невдовзі був затриманий працівниками карного розшуку. Йому 27 років, він працює в одній з державних установ. За інформацією начальника управління карного розшуку УМВС полковника міліції Василя Лешка, за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.119 КК України («Вбивство через необережність»).

СЗГ УМВС України в Закарпатській області".

Нагадаємо, що сьогодні речник міської влади Алла Хаятова заперечила причетність осіб, затриманих за звинуваченням скоєння вбивства з необережності, до Ужгородської міськради і державної служби.
===========================================
Ужгородці, які фігують у вбивстві бізнесмена не працюють у міськраді (Документ)

Це підтвердив офіційною довідкою заступник міського голови Ужгорода, керуючий справами міськвиконкому Д.Геворкян за запитом начальника відділу інформаційних технологій та зв'язків з громадськістю Алли Хаятової.

Зокрема у ньому зазначено, що Шпонтак С.Ю. та Джупіна Р.Ю. не є працівниками міської ради.
Зауважимо, що саме ці дві особи фігурують у справі про смерть серед білого дня в результаті бійки ужгородського бізнесмена Михайла Лесьо на очах у дружини та дітей.

Мукачево.нет

rionews

ТЕГИ : PIT STOPвбивствоУжгородська міська радаЗакарпаття

Коментарі :


03.02.2012 15:22 я

нич йому не буде


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат