Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.11.2012 07:00 ПОДІЇ

 

Сьогодні вівторок, 27 листопада. Запам’ятовуйте яскраві миті життя і не бійтеся різких поворотів, адже найцікавіші речі стаються імпровізовано. Смачної вам ранкової кави і солодкого десерту. Нехай вже зранку вас надихають особливі речі і бажані співрозмовники. Вдалого дня!

Цитата дня: Коли справи зовсім кепські, залишається тільки сміятися.  (Джим Керрі)

27 листопада 2012 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень без істотних опадів. Вранці подекуди туман, на високогірї місцями слабка ожеледь. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 6-11° тепла, в горах місцями вдень 3-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вдень без істотних опадів. Вранці слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 8-10° тепла.

За православним календарем 27 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Олексій (Алексій), Ганна, Аристарх, Василь, Віктор, Гаврило, Григорій, Дмитро (Димитрий), Костянтин, Михайло, Микола, Пантелеймон, Петро, Порфирій, Сергій (Сергий), Федір (Феодор), Федора (Феодора), Пилип (Филип) і Юстиніан (Иустиниан).

Цей день в історії

1095 — Папа Римський Урбан II на соборі в Клермоні проголошує Перший хрестовий похід
1893 — у Львові відбулася прем'єра п'єси Іван Франка «Украдене щастя», постановку здійснив Кость Підвисоцький, який і виконав роль Миколи Задорожного. Анну грала Антоніна Осиповичева.
1895 — Альфред Нобель підписав свій заповіт, по якому його майно поступає до фонду Нобелівської премії.
1897 — ввели в експлуатацію Єнакієвський металургійний завод — одне з найстаріших металургійних підприємств України.
1918 — відбулося перше установче спільні збори Української Академії Наук, на яких президентом Академії було обрано В.Вернадського, секретарем — А.Кримського.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Фойє Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4)
До 6 грудня — фотовиставка художника-документаліста Максима Дондюка «Зупинимо туберкульоз».

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.

«Доміон»
До 29 листопада — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «007: Координати «Скайфолл». Поч. о 17.00, 19.30 та 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Іванки та Олександра Войтовичів (Львів).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто зайняти вичікувальну позицію. Можливо, має чималий сенс пошук корисної інформації, спілкування і обмін думками. Але сьогодні не рекомендується робити поспішних висновків і приймати рішення. Навіть з приводу «того малинового плаття». Обставини можуть змінитися, і ситуація набуде зовсім не того напряму, на який ви розраховували.
Телець. Вир подій може вас повністю поглинути і змусити втратити відчуття ритму, міри і часу. Це вкрай небажано зараз, оскільки під впливом емоцій ви можете наробити багато помилок, які доведеться довго виправляти. Варто проявити стійкість і постаратися не приймати сумнівних запрошень, навіть якщо дуже хочеться взнати щось новеньке.
Близнюки. День прекрасний для тих, то вирішив остаточно приділити увагу своєму здоров'ю. Надмірні фізичні навантаження і старанні профілактичні процедури вам поки що протипоказані. В іншому  - прагніть підтримувати організм у тонусі. Вечірні пробіжки, або навіть прогулянки підуть вашому організму на користь.
Рак. Сьогодні варто більше уваги приділити стосункам з коханими. Романтична вечеря або похід у кіно сьогодні не буде зайвим. Постарайтеся не перевтомлюватися на роботі - вірогідний ризик захворювань соматичного характеру. Особливо це стосується тих, кого вже давно обтяжує робота і виконання нецікавих завдань. В цьому випадку варто замислитися про зростання і підвищення кваліфікації.
Лев Вам не варто прагнути дуже активно впливати на хід подій. Дайте час іншим людям для ухвалення рішення. День прекрасний, особливо це стосується тих, хто багато часу приділяє дітям. Постарайтеся бути щирими в стосунках із ними, радійте їхній цікавості і не бійтеся багато і довго розповідати їм про будь-що.
Діва. Сьогодні вам варто з усією відповідальністю поставитися до оформлення документів і рахунків. Гарненько перевірте всі свої банківські картки, квитанції і фінансовий план на найближчий час. Зараз вам варто обережніше поводитися з документами і грошима. Якщо на вас чекають великі покупки - не приймайте рішення самостійно.
Терези. Сьогодні, ймовірно, варто приділити деякий час собі і своїм інтересам. Але якщо не виходить здійснити давні бажання - вистачить комфортного домашнього відпочинку. Створіть собі затишок так, як ви його розумієте, і постарайтеся відпочити від всього, що вас турбувало протягом дня. Вам потрібний час, щоб розкласти все по поличках і скласти своє відношення до недавніх подій.
Скорпіон Сьогодні не варто квапитися і намагатися побити рекорди. По-перше - це ні до чого, а по-друге, хороший і продуманий план ще нікому не заважав. Постарайтеся збудувати свою стратегію і  тактику. Якщо це стосується відносин, то вам знадобитися допомога друзів. В цілому день сприятливий, але не для вирішення кардинальних питань.
Стрілець. Сьогодні має сенс більше уваги приділити практичній стороні питання. Цілком можливо, вам варто переглянути відповідну літературу, порівняти факти і провести аналіз. Саме така діяльність зараз необхідна для того, щоб мати можливість виконати задумані справи в майбутньому. Зараз немає сенсу підписувати документи і щось починати.
Козеріг Цей день вас здивує спокоєм. Але спокоєм, який утихомирює і дарує щастя. Постарайтеся відчути і запам'ятати цей стан, оскільки саме такі моменти нам гріють душу і заради них ми живемо. Це не просто «все добре» - це саме так, як би ви хотіли. Якщо ви щось втратили - це означає, що старе себе віджило.
Водолій. День прекрасний стосовно відвідування низки заходів: виставки, конференції, галереї, прийоми, гості, дні народження. Куди б ви сьогодні не вирушили - ви зробили правильно. Бажано також розширити географію свого вечірнього відвідання магазину. Не відмовляйтеся від пропозицій, які сьогодні отримаєте.
Риби. Сьогодні бажано більше часу приділити творчості і, зокрема, музиці. Наша нервова система час від часу потребує перезавантаження. Якщо ви перебуваєте в стані смутку, апатії або депресії - відвідайте концерт класичної музики. Окрім задоволення - ви отримаєте неоціниму користь.


А зараз — усміхніться :)

У дитячому садочку:
- Мої батьки вчора сварилися i мама посуд била!
- Це ще квіточки! Ось моя мама коли з татом свариться, то говорить: "А, щоб тебе Вконтакті заблокували!"


Дружина каже чоловікові:
- Любий, наша хатня робітниця каже, що вона вагітна!
- Напевно бреше. Немає такого лікаря, який визначив би це на третій день.


Якщо ти не будеш їсти манну кашу, то я покличу Бабу-Ягу.
- Ма, невже ти думаєш, що Баба-Яга буде їсти ЦЮ кашу?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат