Пиво «Львівське» запрошує відсвяткувати Різдво у Львові!

26.11.2012 15:30 ПОДІЇ

Різдво – це найшановніше свято не лише в Україні, а й у світі. Воно оповите казковою містерією та сповнене очікуванням дива. А де ж можна найбільше відчути усю прадавню велич цього свята, як не у древньому Львові – найколоритнішому місці святкування українського Різдва! Тому пиво «Львівське» цього року ретельно підготувалось до святкового періоду, щоб його шанувальники отримали найкращі враження від свят.

Отож 15 листопада 2012 року стартувала нова рекламна акція до різдвяних свят від пива «Львівське». На тисячі учасників чекають неймовірні подарунки, а головні переможці отримають шанс відсвяткувати Різдво у стародавньому місті Лева разом з родиною чи друзями. Акція триватиме до 23 грудня 2012 року включно.  
Для того щоб взяти участь в акції, потрібно придбати пиво «Львівське 1715» з логотипом «Акція» (у скляній пляшці 0,5 л або у ПЕТ місткістю 1, 1,25, 1,5 чи 2 л) та знайти під кришкою унікальний код. Код необхідно зареєструвати у системі, надіславши SMS-повідомлення на короткий номер 8884 до 23 грудня 2012 року включно.
Кожен зареєстрований код надає можливість взяти участь у розіграші головних подарунків – незабутніх різдвяних подорожей до Львова та святкової вечері разом з родиною або друзями, а для львів’ян, відповідно, святкування Різдва у одному із ресторанів міста Лева. Щотижня розігруватимуться 10 туристичних поїздок. Загалом цього року завдяки пиву «Львівське» близько 200 його шанувальників з різних куточків України матимуть можливість одночасно відвідати різдвяний Львів. А перші 15 000 учасників акції, які зареєструють 10 або більше кодів гарантовано отримують фірмовий келих «Львівське».
Головні переможці акції зможуть не тільки приємно провести Святвечір 6 січня із дотриманням українських традицій у ресторані «Хмільний дім Роберта Домса» у Львові, а ще й взяти участь у різдвяній екскурсії вуличками старого міста. Також гості міста Лева матимуть можливість відвідати Музей пивоваріння. Вони поринуть у особливу святкову атмосферу затишку і казковості та заколядують разом з усім Львовом. Адже саме Львів є найдивовижнішим містом для святкування Різдва!
Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «У різдвяні дні у Львові панує урочиста та казкова атмосфера: місто сяє вогнями, а на вулицях можна зустріти колядників та традиційні вертепи. Тож пиво «Львівське» вирішило подарувати своїм шанувальникам справжню різдвяну казку. Найпалкіші прихильники зможуть відвідати місто Лева та з головою поринути у чарівну атмосферу свята».
* * *


Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками першого півріччя 2012 року Carlsberg Group продала 70 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє AC Nielsen*, за результатами першого півріччя 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,5% у натуральному вираженні. У сегменті квасу компанія займає 36% ринку у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

*AC Nielsen – компанія входить у склад корпорації Nielsen та є світовим лідером у області маркетингових досліджень.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат