Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.11.2012 07:00 ПОДІЇ

 

Сьогодні четвер, 22 листопада. Нехай вже зранку у вас буде достатньо сил і позитивних емоцій для творчого натхнення на цілий день. Смакуйте з насолодою ароматну каву і не переймайтеся через дрібниці. Затишку вам, бадьорого прокидання і якнайкращого вирішення всіх справ!

Цитата дня: Свобода означає відповідальність. Ось чому більшість людей боїться її. (Бернард Шоу)

22   листопада 2012 року в Ужгороді повітря вдень 7-6° тепла.
Не звернувши на ніч свою увагу, хмари вже з ранку виправлять цей недолік, і похмура погода триматиметься до самого вечора. Зранку та вдень буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобної Матрони. У народі день цей називався Мороз Матрона. Селяни помітили, якщо гусак вийде на лід, продовження осені буде без морозів. А іній на деревах у цей день, навпаки, передвіщав мороз. Якщо на Матрону буде туман - до відлиги.

За православним календарем 22 листопада ІМЕНИНИ відзначають Агриппин, Олександр, Олексій (Алексій), Антон (Антоній), Артемон, Віктор, Дмитро (Димитрий), Евстолия, Юхим (Евфимий), Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Йосип, Костянтин, Мавра, Матрена (Матрона), Нарса, Нектарий, Неофіт, Нестір, Онисифор, Порфирій (Перфилий), Семен (Симеон), Сосипатра, Тимофій, Федір (Феодор), Теоктиста, Христофор і Элладий.


Сьогодні також:
День Свободи День свободи від фінансового менеджменту


Цей день в історії

1708 — РПЦ, з ініціативи Петра І, проголосила анафему гетьману Івану Мазепі, яка, попри майже трьохсотлітню давність та неправомірність накладення і досі вважається Московським партіархатом легетимною.
1906 — у Російській імперії почалася аграрна Столипінська реформа.
1990 — 65-річна Маргарет Тетчер оголосила про свою відставку з поста прем'єр-міністра країни.
2004 — початок Помаранчевої революції.
2005 — указом Президента В.Ющенка в Україні 22 листопада проголошено Днем Свободи.
2010 — початок безстрокової акції протесту на Майдані Незалежності в Києві проти нового Податкового кодексу, написаного урядом Азарова, які підтримували акціями по всій Україні.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
22 листопада — шоу-програма естрадно-духового оркестру та солістів філармонії «Осінній каламбур». Диригує заслужений артист України Володимир Співак.   Поч. о 18.00.

Падіюн
19—22 листопада — ігри першого туру Закарпатської ліги КВН.

«Доміон»
До 22 листопада — «007: координати «Скайфолл». Поч. о 12.00, 14.30, 17.00, 19.30 та 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Нати Попової.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва «Сім днів».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Поки не настав час великих звершень. Саме тому зірки вам не рекомендують палити мости і прагнути одним махом вирішити ряд наявних завдань. Будьте стримані. Ця тактика не приведе вас до успіху. Постарайтеся більше часу приділяти саморозвитку, самонавчанню.
Телець. День передбачає активне прагнення підкорити верхівки тих гір, яких за хмарами не видно. Але це бажання продиктоване сьогохвилинними настроями. Тому приступайте до активних дій тільки тоді, коли будете впевнені в тому, що підготовка пройшла успішно і ретельно. Стежте за своїм харчуванням.
Близнюки. Вам варто більше часу приділити рутинній роботі. Чим швидше ви до неї приступите - тим швидше ви її зробите. Тим більше, що зовсім скоро вам треба буде зайнятися більш важливими питаннями. День припускає високе фізичне та розумове навантаження. Тому бажано тримати себе в тонусі. Не забувайте добре харчуватися.
Рак. Сьогодні постарайтеся якомога більше часу приділити своєму вигляду. Відмінний день для покупок, походу в перукарню і занять у фітнес-залі. Тільки не перевтомлюйтеся. Пам'ятайте, що друзі і кохані хочуть вас бачити відпочилою, сяючою здоров'ям людиною. Тому зовнішність - на першому місці.
Лев Сьогодні варто зайнятися самоосвітою якраз для того, щоб ви могли зробити хоча б намітки бізнес-плану, при цьому розбираючись у тонкощах тієї справи, якою займаєтеся. Особливо це стосується тих, хто вирішив взяти у свої руки своє життя. Постарайтеся якомога більше часу приділити тому, щоб досягти професіоналізму в тому, чим займаєтеся.
Діва. Постарайтеся сьогодні більше уваги приділити рідним і близьким. Вам варто приділяти їм більше уваги, причому бути співучасником їхніх переживань, а не просто слухачем. Людині необхідна сім'я і підтримка. Також і вашим близьким потрібна любов. Тому не скупіться - завжди можна знайти час для найулюбленіших людей.
Терези. День передбачає велику кількість дзвінків, спілкування, зустрічей, переговорів. Тому сьогодні ваше самопочуття може трохи постраждати через той темп, який від вас вимагає життя. Постарайтеся брати невеликі перерви і головне - добре харчуйтеся, ваші сили закінчуються. У колективі може загостритися обстановка.
Скорпіон Менше звертайте увагу на людей, які кидають на вас косі погляди. Чим більше ви надумує собі проблем, тим менше у вас залишається запасу життєвих сил, щоб боротися з реальною небезпекою, ніж з уявною проблемою. Тому тримайте голову гордо і більше гумору в настрої і в житті! Абстрагуйтеся від нав'язливих думок.
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути увагу вже не на внутрішній світ, а більше на зовнішній. Ваша поведінка, зачіска, манера вдягатися може відігравати не останню роль в ухваленні рішення іншими людьми. Чим дорожче буде ваш зовнішній вигляд, спокійніший стан, і впевненіша мова - тим краще враження ви справите на співрозмовника. Дерзайте, у вас усе вийде!
Козеріг Сьогодні вам потрібно зібратися з силами і зробити нарешті той рішучий крок, який дасть початок новому етапу вашого життя. Постарайтеся якомога більше часу приділяти плануванню і підготовці. Як показує практика - чим ретельніша була підготовка - тим кращий буде результат.
Водолій. Сьогодні вам варто звернути увагу на проблеми своїх друзів і близьких. Навколо вас є люди, яким потрібна ваша підтримка. Постарайтеся проявити емпатію і співучасть до проблеми іншої людини. День максимально сприяє проведенню фінансових операцій та вирішенню господарських питань.
Риби. Постарайтеся сьогодні більше відпочивати, ніж працювати. Особливо це стосується тих, кого послали у відрядження. Воно пройде на відмінно, якщо ви, відкинувши всі хвилювання, просто візьмете і добре виспитесь. Все інше будете вирішувати в процесі виникнення питань і ситуацій. Намагайтеся добре харчуватися і не перевтомлюйтеся.



А зараз — усміхніться :)


Ти розумієш фізику і алгебру, любиш хімію, у тебе є хлопець, ти худенька і у тебе відмінні стосунки з батьками? Та ти відьма!!!


Учитель ОБЖ підпалив школу і уважно дивився, хто не читав восьмий параграф.


Не можна так просто взяти і викинути людину з голови...а з вікна - легко.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат