Доброго ранку, любі читачі! (ВІДЕО)

Rionews 21.11.2012 08:05 ПОДІЇ

 

Сьогодні середа, 21 листопада. Вдалого вам дня і гармонійного налаштування вже за чашечкою ароматної кави. Будьте в курсі найважливіших справ, особливо тих, які принесуть вам приємні новини і бажаних співрозмовників. Зустрічних посмішок і бадьорої середи!


Цитата дня: Скільки в людині доброти, стільки в ній і життя. (Ральф Емерсон)

21 листопада 2012 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вдень 7-12° тепла, в горах місцями вдень 3-8° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вдень 10-12° тепла.

За православним календарем 21 листопада ІМЕНИНИ відзначають Варахиил, Гаврило, Иегудиил, Иеремиил, Коронат, Марфа, Михайло, Рафаїл, Салафиил (Селафиил) і Уриил.


Сьогодні також:
Всесвітній день привітань.

Цей день в історії

1783 — У небо над Парижем піднялася перша пілотована людиною повітряна куля братів Жозефа-Мішеля і Жака-Етьєнна Монгольфье
1806 Наполеон оголосив «континентальну блокаду» Англії
1877 — Томас Едісон винайшов фонографа
1906 — у Вільнюсі вийшов друком перший номер білоруської газети «Наша нива»
1916 — потонув «Брітанник», корабель-близнюк «Титаніка» налетів на німецьку міну
1918 — У Львові встановлено польську владу. Уряд ЗУНР переїжджає до Тернополя, згодом до Станіслава.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Maximus
Щосереди — перегляд фільмів. Поч. о 19.00 та 21.00.

«Доміон»
До 22 листопада — «007: координати «Скайфолл». Поч. о 12.00, 14.30, 17.00, 19.30 та 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Нати Попової.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва «Сім днів».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні варто уникати зіткнень з приводу і без нього. Постарайтеся не звертати уваги на тих, хто намагається вас провокувати. Так чи інакше - вам же потім буде гірше. Постарайтеся тримати під контролем свої емоції і якщо вам все ж є що сказати - зробіть це в культурній формі. Чим більш стримані ви будете в спілкуванні, тим болючіше буде вашому опонентові.
Телець. Сьогодні варто присвятити день своєму здоров'ю. Тому займіться пошуком підходящої лабораторії, клініки або спеціаліста. Також буде не зайвим записатися в басейн. У цю пору року плавання не гірше зміцнює імунітет, ніж улітку. Тому не відкладайте питання свого здоров'я в довгий ящик. Як би там не було - почніть з малого.
Близнюки. Сьогодні навколишні будуть лоскотати вам нерви. Тому не піддавайтеся на провокацію, навпаки - дивіться по ситуації. Якщо бачите, що без гучних слів вам не обійтися - тут, звичайно, виходу вже немає. Але якщо оточуючі не на вашому боці, перш ніж щось зробити - подумайте. Колектив завжди живе за законами зграї, які давно вивчені і описані в підручниках із соціальної психології. Зазирніть туди на дозвіллі.
Рак. Сьогодні ситуація навколо вашої персони може значно загостритися. Тому постарайтеся не викликати весь вогонь на себе. Відмінний день для того, щоб більше часу присвятити собі і роздумам про те, чи у тому напрямку ви рухаєтеся. Постарайтеся не зловживати увагою приємних вам людей, тому що це може викликати з їхнього боку деяке нерозуміння вашої настирливості.
Лев Сьогодні варто більше часу приділити своїм дітям. Вони вас люблять і сумують. Можливо, прийшов час для того,щоб поговорити по душах. Подумайте, як би це зробити найкраще. Може, сходити разом кудись або навпаки, залишитися вдома і разом провести якийсь час. Можливо, вам варто подумати про те, щоб приділяти їм більше уваги.
Діва. Чудовий день для тих, хто вирішив зайнятися реалізацією власного проекту. Вам варто приділити увагу тому, чи є у вашому оточенні той, хто б хотів до вас приєднатися або опинитися на вашому місці, можливо навпаки - ви не в захваті від присутності в своєму оточенні якоїсь особистості. Пам'ятайте, що короля робить свита, і якщо ваша свита не та, яка вам потрібна - виправте цю ситуацію.
Терези. Сьогодні варто приділити увагу своєму здоров'ю. Навіть профілактичні методи будуть не зайвими. Постарайтеся більше часу приділяти фізичній активності, харчуванню і здоровому сну. Пам'ятайте, що краще зберегти здоров'я, ніж усе життя працювати на ліки.
Скорпіон Цей день вам краще провести наодинці з собою і розібратися в тому, що ж вас так обтяжує в стосунках з коханими і близькими для вас людьми. В основному ви звикли звинувачувати себе в тих чи інших результатах. Можливо, ви й праві, але подумайте про ряд обставин, які ви не могли передбачити. Також ваше прагнення до ідеалу в усьому трохи спантеличує ваше оточення. Будьте терплячі до недоліків інших.
Стрілець. День чудовий для тих, хто прагне чогось досягти в житті. Сьогодні вам випаде черговий шанс, який ви можете використовувати, а можете пройти мимо, навіть не помітивши. Саме тому вам варто бути уважним і звертати увагу на людей, слова, цитати, дзвінки, які приховують у собі можливість. Повірте - одна з них таки буде ваша!
Козеріг Чудовий день для тих, хто все ж ставиться уважно до своїх обов'язків і сумлінно їх виконує. Звісно, не факт, що це буде помічено, і ви отримаєте премію, але це відмінна страховка на майбутнє, тому що навряд чи тепер вам хтось може дорікнути в невідповідності своїй посаді. День готує чимало сюрпризів. Тому будьте впевнені в собі і в тому, що ви робите.
Водолій. Сьогодні варто звернути увагу на мистецтво, творчість. Можливо відкрити або розкрити з більшою силою своє творче начало. Займіться тим, до чого у вас більше лежить душа - малювання, ліплення, музика, шиття, в'язання, танці, бісероплетіння, різьба по дереву. Пам'ятайте, що наша особистість має розвиватися незалежно від віку. Згадайте себе в дитинстві, як ви ходили на різні гуртки, і вам було все цікаво. Зараз прийшов час розкрити в собі те, що ви можливо, упустили.
Риби. День цікавий своїм наповненням і обіцяє бути досить цікавим. Постарайтеся не зловживати довірою оточення і вирішувати більшу частину своїх проблем самостійно. Цей день варто провести наодинці з собою, і, за можливості, в повній самоті. Незважаючи на те, що сил у вас додасться, вам все-таки варто приділити більше уваги плануванню.



А зараз — усміхніться :)


З форуму "Щасливого фермера":
- Чому я не можу вкрасти яйця в друга?
- А ти смикай сильніше! :)


- Що спільного між бухгалтером і бюстгальтером?
- Як той, так і інший можуть приховувати те, що краще не показувати, а можуть і створювати видимість того, чого не існує насправді.


Збрехав - на тебе образились; сказав правду - теж образились.
Буду відсилати всіх якнайдалі!
Результат все одно той самий, а на душі якось ЛЕГШЕ стане))

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат