Кримінальна хроніка за день

Rionews 20.11.2012 18:20 ПОДІЇ

Сьогодні на Хустщині у ДТП загинуло двоє людей, від священика вкрали 6 тисяч доларів, одна з котелень Ужгорода ледь не залишилася без дверей, неподалік тубдиспансеру знайшли бойові снаряди. Закарпатських водіїїв попереджають про осінні тумани.

19 листопада, близько 18 години на об’їзній дорозі міста Хуст, водій автомобіля «Mitsubishi Pajero» не впорався з керуванням авто, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Nexia». У Daewoo на момент зіткнення знаходилася 32-річна жінка-водій та троє дітей. В результаті дорожньо-транспортної пригоди мати та її 7-річна донька загинули на місці, ще двоє дітей: хлопчик 9-ти та дівчинка 12-ти років з важкими травмами перебувають у реанімаційному відділенні районної лікарні. 54-річний водій Mitsubishi не постраждав. Наразі триває розслідування обставин пригоди, — повіфдомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

***
Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся священик однієї з церков Мукачівського району, який повідомив про скоєння крадіжки. Скориставшись відсутністю вдома господаря, у будинок духівника проникли вночі, розбивши скло на вікні, невідомі зловмисники, викравши барсетку з грошима в сумі 6000 доларів. Крадіїв розшукує міліція.

***
В Ужгородський міськвідділ міліції звернувся із заявою майстер міського комунального підприємства, який повідомив про те, що вечірньої пори невідомі зловмисники демонтували й намагалися викрасти металеві двері з однієї з ужгородських котелень. За скоєння даного злочину працівники карного розшуку затримали чотирьох місцевих мешканців віком 17-31 рік. На крадіїв тепер очікує кримінальна відповідальність.

***
Незвичну знахідку — два іржаві артилерійські снаряди часів війни виявили на смітнику біля огорожі обласного тубдиспансеру в Ужгороді. Про подію керівництво лікувального закладу повідомило в міліцію та МНС.
На місце пригоди прибули вибухотехніки, які вивезли снаряди на полігон для подальшого їх знешкодження. Ще один снаряд виявила під час виконання земляних робіт за кілька метрів від свого будинку жителька Міжгір’я. На місці пригоди до прибуття вибухотехніків було виставлено міліцейську охорону.

***
За даними Закарпатського гідрометеоцентру 21 листопада на території області очікуються сильні тумани, Державтоінспекція Закарпаття попереджає учасників дорожнього руху бути особливо обережними і уважними.

    В умовах туману відстань до об'єкту здається в кілька разів більшою, ніж є насправді. Тому водіям потрібно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду. Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію, — УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

За матеріалами УМВС України у Закарпатській області.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат