На Виноградівщині вчили практичному застосуванню змін до Податкового кодексу

admin 20.11.2012 16:47 ПОДІЇ

У Виноградові відбувся семінар з питань практичного застосування змін до Податкового кодексу. Його для платників податків провели начальник відділу взаємодії із ЗМі та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич та голова територіального відділення АППУ у Закарпатській області Марта Волощук. У роботі семінару взяв участь і директор закарпатської філії ДП „ІВЦ ДПС України” Володимир Москаленко.

Про зміни з податку на прибуток,   податку на додану вартість, інших податків і зборів,   а також про застосування узагальнюючих податкових консультацій присутнім розповіла Єва Мойшевич.

Марта Волощук зупинилася на змінах, що торкнулися оподаткування доходів фізичних осіб та сплати єдиного податку.

Доповідачі зупинилися на суттєвих змінах оподаткування спрощеної системи, питаннях переходу на спрощену систему оподаткування або відмови від неї, відміну додатка ОК до Податкової декларації з податку на прибуток підприємства, питаннях урахування збитків минулих років тощо.              

Про переваги передплатників журналу „Вісник податкової служби України” розповів Володимир Москаленко. Він наголосив, що саме передплатники цього офіційного видання мають змогу не тільки оперативно знайомитися із змінами до податкового законодавства, а й отримувати коментарі та роз’яснення цих змін від найкращих фахівців Державної податкової служби України.  

Наприкінці зустрічі лектори   відповіли на запитання платників податків та надали індивідуальні консультації. Загалом семінар відвідали майже 60 платників податків: бухгалтерів, керівників підприємств, підприємців.



За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат