Чоловік убив дружину, без матері залишилися 4 дітей

admin 16.11.2012 14:12 ПОДІЇ

Жахлива трагедія сталася на Березнянщині. Вранці 15 листопада в черговій частині райвідділу міліції залунав телефонний дзвінок. Житель одного з сіл Великоберезнянського району   повідомив чергового, що його брат убив свою дружину і зник з місця події.

По даному факту Перечинським РВ УМВС в цей же день порушено кримінальну страву за ч. 2 ст. 121 КК України. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу виїхала на місце події,   де намагалася з’ясувати усі обставини справи. За кілька годин чоловіка було затримано.

27-річна жінка із своїм чоловіком перебувала в офіційному шлюбі, виховували чотирьох діток, найменшій донечці ще не має і одного рочку. Старша малеча відвідує школу, менша - садочок. Родина жила не дуже заможно, грошей не вистачало, тому чоловік працював на сезонних роботах. Та, зі слів мешканців села, і чоловік, і жінка зловживали спиртними напоями. Тому благополучною назвати цю сім’ю важко. Найчастіше дітки в цій сім’ї чули лайливі та образливі слова, з’ясування стосунків між молодими людьми, дуже часто бачили навіть фізичне насилля. І ось востаннє сварка закінчилася фатально. Четверо дітей залишилося без матері. Долю батька тепер вирішуватиме суд. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

admin


За матеріалами Мирослава Пекар, Перечинський РВ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат