«Львівське» підготувало різдвяну новинку для шанувальників пива

16.11.2012 13:21 ПОДІЇ

Спеціально до зимових свят ТМ «Львівське» пiдготувала для всiх поцiновувачiв пива новий особливий сорт - «Львiвське Різдвяне». «Львiвське Різдвяне» представлено лімітованою серією та доступне у продажу з початку листопада 2012 року і до середини січня 2013 року по всій Україні.

Різдвяні свята – це особливий, казковий час, коли здійснюються бажання та відбуваються дива. Уся родина збирається за святковим столом та обмінюється подарунками. Слідуючи давнім різдвяним традиціям, українці ходять один до одного в гості та гучною колядою вітають господарів із Різдвом. А приймати гостей годиться добрим частуванням, тому кожен господар хоче подати до столу щось особливе та святкове. Саме для цієї нагоди і був створений   новий ексклюзивний сорт - «Львівське Різдвяне», пиво зі смаком свята.
«Львівське Різдвяне» - це спеціальний сорт темного пива з приємним карамельним ароматом та ноткою різдвяних спецій. Кажуть, що різдвяне пиво здавна варилося за особливим рецептом на Львівській пивоварні до зимових свят, а львівські броварі пригощали ним найдорожчих гостей та численних колядників, які приходили побажати їм щасливого Різдва. Цьогоріч цей унікальний бурштиновий напій зможуть скуштувати й оцінити шанувальники пива не тільки з міста Лева, але й з інших куточків країни.  
Густина нового пива складає – 11,6%, а вміст спирту – не менше 3,9%. Лімітована серія випускається у скляних пляшках об’ємом 0,5л. Орієнтована ціна за пляшку складає 5 грн.
Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Різдво – одне з найважливіших свят, а пивовари здавна славилися своєю гостинністю, тому й готувалися до нього завжди по-особливому: винаходили різні нові рецепти пива, готували його та пригощали ним гостей. І ми, відновлюючи давню традицію, даруємо шанувальникам бурштинового напою «Львівське Різдвяне». Його неперевершений смак, приємний аромат та святковий дизайн чудово доповнять різдвяний настрій. Поспішайте скуштувати «Львівське Різдвяне», адже цей ексклюзивний сорт буде доступний лише два місяці».
* * *


Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками першого півріччя 2012 року Carlsberg Group продала 70 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас»,   Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє AC Nielsen*, за результатами першого півріччя 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,5% у натуральному вираженні. У сегменті квасу компанія займає 36% ринку у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
*AC Nielsen – компанія входить у склад корпорації Nielsen та є світовим лідером у області маркетингових досліджень.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат