Перший заступник прокурора Закарпаття Мухін звільнився через корупцію (ВІДЕО)

ТВі 14.11.2012 09:15 ПОДІЇ

Вільний журналіст і засновник сайту "Україна кримінальна" Олег Єльцов у студії "ТВі" розповів свою версію резонансного звільнення у Закарпатській прокуратурі.
"Першого заступника прокурора Закарпатської області Мухіна взяли на гярячому з певною сумою. Але чомусь це не стало підставою для порушення кримінальної справи та затримання. Йому дали аркуш паперу і попросили написати рапорт. Такого рівня корупційних скандалів в українській Генпрокуратурі ще не було" - зазначив Єльцов.
Більше на відео:


Нагадаємо, минулого тижня Генеральною прокуратурою України було задоволено рапорт Віталія Мухіна про звільнення з посади першого заступника прокурора Закарпатської області за власним бажанням у зв’язку із сімейними обставинами.
Віталій Мухін   з квітня 2010 року працював заступником прокурора Закарпатської області - начальником управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство. З 6 вересня 2012 року обіймав   посаду першого заступника прокурора області.

ТВі

ТЕГИ : ПрокуратураВіталій Мухін

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат