Доброго ранку, любі читачі!

admin 14.11.2012 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 14 листопада. Розпочинайте активний день з нашою «кавою», у супроводі позитивних емоцій та бажаних співрозмовників. В оновленій рубриці переглядайте відеоматеріали, які Rionews підшуковує для того, щоб ваш ранок був якомога бадьорішим і водночас не завантаженим складною формацією. Гарного дня, небуденного погляду на оточення і смачної ранкової кави!

Цитата дня: Виключити з життя дружбу все одно, що позбавити світ сонячного світла. (Ціцерон)

14 листопада 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень   7-9° тепла.  
Ранок буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять безсрібників і чудотворців Косми і Даміана Асійських. 14 листопада вважається початком зими і перших морозів: "Кузьма-Дем'ян - коваль, кує лід на землі і на воді". Якщо на Кузьму дороги розвезе грязюкою, не варто чекати морозу до самого грудня. А якщо у цей день випаде сніг, то майбутня весна буде з великим розливом.

За православним календарем 14 листопада ІМЕНИНИ відзначають Агрипина, Адріан, Олександр, Давид (Давид), Дасий, Дем'ян (Дамиан), Дмитро, Ерминенгельд, Іван (Іоанн), Кесарий, Кириена, Кузьма (Косма), Прокіп (Прокопій), Сава, Сергій, Уляна (Иулиания), Федір, Феодотія, Фома і Яків (Иаков).


Сьогодні також:
Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом


Цей день в історії

1925 — У Чехо-Словаччині створено Лігу українських націоналістів.
1939 — Верховна Рада УРСР на позачерговій III-й сесії затвердила Закон про возз'єднання Західної України з УРСР.
1940 — У Берліні невдачею закінчились радянсько-німецькі переговори про розділ сфер впливу і приєднання СРСР до Троїстого пакту (Німеччина — Італія — Японія).
1944 — У Києві відкрився Державний музей українського мистецтва.
1944 — До Середньої Азії з Грузії депортовано понад 100 тисяч турків-месхетинців


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгородська міська бібліотека
14 листопада — літературно-тематичний вечір до 100-річчя з дня народження Андрія Малишка «Дерзань і мрій клекоче в серці грім». Поч. о 14.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Нати Попової.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва «Сім днів».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 15 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії». Поч. о 12.00, 14.00, 18.20 та 20.20. «Дикуни». Поч. о 16.00 та 22.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 12 листопада — виставка відомих фотографів Чехії.   Експозиції з 10.00 до 18.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. У першій половині дня вам варто бути досить обережними, особливо в транспорті та в поводженні з технікою. У другій половині дня можливі зустрічі і переговори, які пройдуть на «ура». Але вам варто пам'ятати, що крім вдалої тактики ви повинні бачити перспективу і кінцеву мету вашого заходу. Інакше маса зусиль може бути витрачена даремно.
Телець. День дуже небезпечний з точки зору ряду випадковостей. Вам варто бути готовим до різних перешкод і несподіваних складнощів. Постарайтеся з самого ранку бути максимально сконцентровані й уважні. Бажано не вступати в міжособистісні конфлікти. З психологічної точки зору день може мати дещо гнітюче забарвлення. Не приймайте фінансових рішень.
Близнюки. Сьогодні варто сконцентруватися на досягненні поставлених цілей. Більше приділяйте уваги профілактиці, зараз є ймовірність застуд і соматичних захворювань. В цілому день сприятливий для вирішення поточних справ. Бажано утриматися від великих покупок. Протягом дня буде відчуття повної самотності, але до вечора стане веселіше.
Рак. Сьогодні не варто чужим людям довіряти своїх секретів. День сприяє розвитку тих проектів, які у вас є. Хтось у вашому оточенні може користуватися вашим часом або ресурсами. Вам варто контролювати цей процес. Постарайтеся максимально виконати все, що сьогодні спланували. Вам варто налаштуватися на позитивну хвилю.
Лев Ідеальний день для того, щоб закласти фундамент майбутнього успіху. Постарайтеся ретельно проаналізувати всю наявну інформацію і реалізувати свій потенціал у тому напрямку, який вам найближчий. Подивіться з боку на ту ситуацію, в якій ви зараз перебуваєте, і вам стануть зрозумілі деякі процеси, природи яких ви не розумієте. В цілому приділіть більше уваги плануванню.
Діва. Сьогодні ви можете зустріти людину, яку давно не бачили. Чудовий день для тих, хто вирішив реалізувати свою давню мрію. Постарайтеся сьогодні робити те, що приносить задоволення. Просто дозвольте собі це, адже ви заслуговуєте на те, щоб відчувати позитивні емоції. Відкиньте в сторони сумніви - робіть, і у вас обов'язково все вийде.
Терези. Сьогодні є сенс подзвонити своїм друзям, родичам, запитати, як у них справи. Іноді дуже приємно, коли телефонують без діла і проявляють щирий інтерес до тебе, а не до твоїх можливостей. Таких людей цінують і поважають. А це саме те, чого ви найбільше зараз хотіли б. Постарайтеся бути максимально ввічливими з людиною, яка трохи заплуталася в собі і в ситуації.
Скорпіон Сьогодні у вас досить складний день. Все буде залежати від того, що ви будете сьогодні робити і про що думати. Постарайтеся пробачити тих, хто вас скривдив. Чим більше негативних емоцій ви сьогодні будете в собі накопичувати, тим складніше вам буде вибудовувати стосунки з людьми. Пам'ятайте, що емпатія в загальноприйнятих рамках ще нікому не зашкодила. Люди люблять бути прийнятими і зрозумілими. Якщо хочете досягти компромісу - будьте чемні.
Стрілець. Чудовий день для тих, хто вирішив присвятити його повністю собі. Постарайтеся бути стриманіше, ніж ви є, але стежте за тим, щоб ваша поведінка не було награною. Варто зробити кілька важливих дзвінків, які можуть наблизити вас до вашої мрії. Цей день варто провести в спокої і гармонії з собою. Для вас зараз дуже важливо зрозуміти себе і свої бажання.
Козеріг Чудовий день для того, щоб навести лад у своїй документації і викинути все непотрібне. Якщо вам це складно зробити - попросіть своїх помічників вам допомогти. День обіцяє бути насиченим і цікавим, але тільки в тому випадку, якщо ви вірите у своє світле майбутнє. Сумний настрій вам не личить.
Водолій. Якісь відгомони чужих проблем сьогодні можуть торкнутися вашого життя. Вам не варто відразу ж відмовляти в допомозі, подумайте, раптом рішення чужої проблеми в вас розкриє потенціал, про який ви навіть не думали. Чудовий день для того, щоб впізнати себе в новій ролі.
Риби. Сьогодні вам може наснитися сон, який дасть підказку до того, щоб вирішити проблеми, які вас уже давно пригнічують. Сьогодні варто звернутися до свого внутрішнього голосу, який може дати мудру пораду щодо того, як варто краще вчинити. Не бійтеся активно діяти, якщо так велить серце. Все одно ваше залишиться з вами.



А зараз — усміхніться :)

Ніколи не забувай про тих, хто був з тобою у складну хвилину: Google, Вікіпедію і Перекладач.


Розмовляють студенти:
- Ти вже скільки іспитів завалив?
- Разом із завтрашнім – п’ять.


Міняю 40-літню дружину на 2-х 20-ти літніх. Варіанти 4 по 10 не пропонувати

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат