Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 08.11.2012 08:30 ПОДІЇ

 

Сьогодні четвер, 8 листопада. Чашечка ранкової кави підніме ваш настрій у будь-якому випадку, а правильне налаштування на позитив допоможе якнайкраще розпочати новий день. Тож не гайте часу задарма, кавуйте з насолодою у компанії бажаних людей, і тільки у доброму гуморі беріться за роботу!

Цитата дня: Знання складається із дрібних крихт щоденного досвіду. (Д. Писарєв)

8 листопада 2012 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці місцями туман. На високогір'ї слабка ожеледь. Вітер південно - західний 7 - 12 м/с, місцями 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень 4 - 9° тепла, в горах місцями 0 - 4° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний 9 -14 м/с. Температура повітря вдень 6 - 8°тепла.

За православним календарем 8 листопада ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), Артемидор, Панас, Василь, Гликон, Дмитро (Димитрий), Иоасаф, Лептина, Лупп, Митродор і Феофіл.


Цей день в історії

1793 — Лувр відкрився для публіки.
1863 — У Києві відкрито міське відділення Російського музичного товариства.
1867 — Оперою Олексія Верстовського «Аскольдова могила» розпочав свій перший сезон постійний оперний театр у Києві (нині — Національна опера України).
1895 — Вільгельм Рентген винайшов X-промені під час дослідів з електрикою.
1909 — Відбулись установчі збори членів Київського товариства повітроплавання.
1917 — більшовики захопили Зимовий палац у Петрограді, II з'їзд Рад проголосив перемогу більшовицької революції.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Синевир (візит-центр Національного природного парку «Синевир»)
8 листопада — Всеукраїнський фестиваль екологічної фотографії «Карпатам назустріч». Поч. о 10.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва «Сім днів».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 12 листопада — виставка відомих фотографів Чехії.   Експозиції з 10.00 до 18.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

«Доміон»
До 8 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.20. «Дикуни».
Поч. о 16.00, 20.20 та 22.40.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Це період, коли не можна втрачати своїх можливостей, тому будьте гранично уважні і пильні. Будь-яка інформація, яку ви сьогодні отримуєте, так чи інакше веде вас до мети. Ваше завдання - розпізнати її і використовувати. У справах серцевих постарайтеся бути уважнішим до свого партнера. В цілому сприятливий день, повний сюрпризів і несподіванок.
Телець. День сприятливий для виконання роботи, відсунутої на безрік. Тому вам сьогодні варто добре потрудитися. Ближче до обіду сил значно додасться, а значить, ваш ентузіазм буде максимально підтриманий. Вам варто бути дуже обережним у висловлюваннях. Люди, які вас оточують, можуть перекрутити ваші слова, що, в свою чергу, зашкодить вашій репутації.
Близнюки. Сьогодні варто дотримуватися принципу - краще повільно, але впевнено. Тому не перестарайтеся в гонитві за бажаним результатом. Разом із тим, слабке здоров'я може дати про себе знати. Не нехтуйте профілактичними заходами. Чим міцнішою буде ваша імунна система - тим краще для вас. Особливо враховуючи той факт, що робота вимагає від вас повної самовіддачі. Не проґавте свій шанс! Сьогодні доля може піднести вам приємний подарунок.
Рак. Сьогодні вам варто більше уваги приділити собі та своєму здоров'ю. Можливо, хтось захоче вас почути або зустрітися. Тому можете очікувати, що людина, яку ви давно не бачили, сьогодні сама про себе заявить. Сьогодні не варто робити покупки або користуватися послугами салонів краси. Найкраще провести цей день у спокої і спогляданні.
Лев Ви перебуваєте в епіцентрі щасливих випадковостей, особливо якщо ви народилися на початку серпня. Тому постарайтеся використовувати будь-яку сприятливу можливість. Сьогодні варто звертати пильну увагу на всю інформацію, яку ви отримуєте. Стосунки з коханими людьми налагодяться. Тому сьогодні чудовий вечір, щоб залишитися наодинці.
Діва. День навряд чи принесе якісь значущі події. Єдине, що сьогодні вас буде оточувати дуже нервова атмосфера, тому постарайтеся не приймати близько до серця нервові реакції людей і їхні необгрунтовані репліки. День припускає багато суєти, контактів, дзвінків, але разом із тим і зіткнень з кожного незначного приводу. Не зважаючи на все це, у вас вистачить сил гідно витримати навантаження цього дня.
Терези. Сама доля кладе вам прямо в руки удачу. Ваше завдання - не втратити її. Це можуть бути стосунки, це може бути вигідна пропозиція або можливість зробити чудове придбання. Сьогодні варто приймати рішення серцем. Довіряйте собі, і ви обов'язково будете у виграші. Зупиніть свій вибір на вірі і довірі. Адже, як часто буває, коли ми віримо в Бога, свою удачу, віримо в себе, рухаючись до своєї мети. І, як правило, виявляємося праві.
Скорпіон Сьогодні абсолютно звичайний день, коли ви будете займатися рядом намічених справ. Сьогодні навряд чи хтось втрутиться у ваше життя і створить якісь незручності. Але, навіть якщо це відбудеться, то вам не слід чогось побоюватися. День сприяє веденню господарської діяльності, складанню звітів, виконанню своїх функціональних обов'язків.
Стрілець. Вам варто бути насторожі. Оскільки серед тих пропозицій, які зараз є у вас, може бути справжня пастка. Тому притримайте гординю і зверніться за порадою до близьких людей та друзів. Зі сторони завжди краще видно. Тому постарайтеся не поспішати з рішенням і зробити правильний вибір. У кожному разі, зараз варто бути обережним з раптовими проявами ентузіазму.
Козеріг Сьогодні чудовий день для того, щоб завершити почате або зробити значний ривок на шляху до мети. Постарайтеся максимально старанно сьогодні попрацювати, адже у вас сьогодні вистачить і сил, і бажання. Побачите, наскільки вам буде легше в подальшому. Якщо відчуваєте, що не справляєтеся - попросіть про допомогу або попередьте про можливі затримки. Вам підуть назустріч.
Водолій. Сьогодні ви не матимете протидії з боку інших людей. Але й підтримки теж. Чудовий день для вирішення поточних справ, господарських питань. Не зважаючи на те, що вам навряд чи хтось буде допомагати, щастя вже те, що і заважати ніхто не буде. Чудовий день для вечірньої прогулянки. Якщо у вас є собака - ви щаслива людина! Адже вам буде з ким скоротати вечірні години!
Риби. Сьогодні варто бути обережним з несподіваною активністю і бажанням змінити світ. Ви його обов'язково зміните, але не так швидко! Сьогодні є сенс правильно розпланувати день для того, щоб встигнути завершити ряд справ, які не дають вам спокійно заснути тривалий період часу. Сьогодні як раз відмінний момент для того, щоб вирішити давній конфлікт.


А зараз — усміхніться :)

Вовочка запитує в мами:
- Мама, чому в тата на голові так мало волосся?
- Тому що Він розумний.
- А чому в тебе Тоді їх Так багато?
- … Мовчи і їж.


- Ну і де ти був?
- Пив з друзями.
- А чому жіночими парфумами пахне?
- Від тебе взагалі 10 років пахне жіночими парфумами, я тобі хоч слово сказав?


Мій гаманець як цибуля – коли я відкриваю його, мені хочеться плакати!

Rionews

Коментарі :


08.11.2012 07:22 ЮРІЙ Львівська

Вітаю вас всіх Закарпатців з терен Львівськоі області!У нас тут в Дрогобичі пройшов до ВР представник опозиціі РОМАН ІЛИК.Пропоную йому перед виіздом до Києва зустрітися з виборцями,щось не чути слова "добре"!Може став депутатом і йому вже нічого не треба!І таке буває.По 121 округу тут було аж......21 кандидат!Голубі не пройшли,бо ми іх так "любимо" як і ваші виборці!Треба би поскоріше прибрати отих всіх так званих воров в законє і кримінальних авторитетів - може би настав порядок!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат