Футбол, Ліга чемпіонів. "Шахтар" — "Челсі". Анонс

07.11.2012 14:42 СПОРТ

Сьогодні на «Шахтар» очікує серйозне випробування в особі лондонського «Челсі», який, програвши в донецькій зустрічі команд, тепер у рідних стінах докладе максимум зусиль, щоб домогтися перемоги.

«Сині», як запевняє англійська преса, були шоковані поразкою в Донецьку. Чотири очки в трьох турах — зовсім не те, чого очікували від команди Роберто Ді Маттео керівництво і вболівальники клубу. Крім того, на минулих вихідних «Челсі», зігравши з «Суонсі» внічию, був скинутий МЮ з першого місця англійського Чемпіонату. Тому «Шахтарю» належить битися з надвмотивованим висококласним суперником в його ж лігві. Думається, нічия стала б дуже добрим для донеччан результатом. Але вже грати на нічию з перших хвилин матчу «Шахтарю» точно не варто — таке погано закінчується.

Оріентовні склади:
«Челсі»:
Чех — Іванович, Давид Луїс, Террі, Бертранд — Обі Мікел, Рамірес — Мата, Оскар, Азар — Торрес
«Шахтар»: Пятов — Срна, Кучер, Ракицький, Рац — Хюбшман, Фернандіньо — Тейшейра, Мхітарян, Вілліан — Луіс Адріано
Травмовані: Ешлі Коул, Френк Лемпард («Челсі»)

Котирування букмекерів:
Bwin: 1.90 — 3.50 — 3.90
William Hill: 2.00 — 3.40 — 3.80
Betfair: 2.00 — 3.75 — 4.10

Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 21:45
ТВ-трансляція на телеканалі «Україна», «Футбол +».

Група «Е»
«Шахтар» — 7
«Челсі» — 4
«Ювентус» — 3
«Нордшелланд» — 1

Мірча Луческу: Зрозуміло, що нас очікує дуже складна гра. Ми розуміємо, що у «Челсі» це один з останніх шансів, щоб пройти в плей-офф. Не дарма Ді Маттео зазначив, що після фіналу Ліги чемпіонів це, напевно, найважливіша гра для «Челсі». І якщо в чемпіонаті після поразки ще можна повернути очки, то тут може трапитися непоправне. «Челсі» — дуже сильна команда, у складі якої грають висококласні гравці, але ми не гірші.

Роберто ді Маттео: Нам потрібно буде зіграти ідеальний матч, використовувати всі наші можливості. Звичайно, швидкий гол у минулому матчі дуже вплинув на подальший хід гри і, можна сказати, зламав нас. Дуже важливо буде завтра з перших хвилин показувати хороший футбол.

За інф. Спорт.уа, Уа-Футбол.

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк шахтар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат