Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 07.11.2012 08:30 ПОДІЇ

 

Сьогодні середа, 7 листопада. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують екватор тижня. Позичте в улюбленого напою бадьорості, запрограмуйте хороший настрій, і нехай усе удасться!

Цитата дня: Соромно людині, якщо їй радять у працелюбності наслідувати мурашку, подвійно соромно, якщо вона цієї поради не дотримується. (Талмуд)

7   листопада в Ужгороді температура повітря вдень 8°.
Перша половина дня буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Вдень очікується дощ.
Народний прогноз погоди: 7 листопада вшановується пам'ять святих Маркіана і Мартирія. Наші пращури звернули увагу на те, що вранці цього дня "або дощем заливає, або снігом замітає", також був можливий і туман. У минулі часи казали, що "в листопаді схід сонця з заходом серед дня зустрічаються".

За православним календарем 7 листопада ІМЕНИНИ відзначають Анастасій, Валеріан, Мартирий, Мартьян (Маркіян), Матрена (Матрона), Савин, Тавифа й Хрисанфий.


Цей день в історії

1951 — У Києві почав роботу перший в Україні телевізійний центр.
1966 — Че Гевара залишив міністерську посаду на Кубі і відправився в Болівію вести партизанську війну.
1967 — Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію про ліквідацію дискримінації жінок.
2000 — Буш-молодший Джордж став президентом США.
2009 — Англійський боксер-суперваговик Девід Хей переміг Миколу Валуєва і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
До 7 листопада — ХІІ фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття».
7 листопада — закриття ХІІ фестивалю класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття». Авторський концерт Героя України, академіка, народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Євгена Станковича. Учасники: фестивальний ансамбль «16 труб», симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії, фортепіанний дует Тетяни і Віктора Теличків, ансамбль солістів під керівництвом Олени Короленко, заслужені артисти України Наталія Висіч (орган), Ференц Томич (кларнет). Поч. о 18.30.

Готель-ресторан "VIP"
7 листопада — вечір французького джазу і французької кухні. Поч. о 20.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва «Сім днів».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 12 листопада — виставка відомих фотографів Чехії.   Експозиції з 10.00 до 18.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

«Доміон»
До 8 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.20. «Дикуни».
Поч. о 16.00, 20.20 та 22.40.

«Перемога»
До 5 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії» 3D. Поч. о 12.00 та 20.15.


Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви можете чекати якоїсь абсолютно дурної і необґрунтованої несподіванки. Що поробиш, іноді люди більше довіряють своїй уяві, ніж здоровому глузду. Не варто їх за це строго судити. Адже, як часто буває, нам дуже хочеться бажане видати за дійсне. Так уже влаштована людина - вона хоче вірити в казку.
Телець. Певне протистояння, яке ви почали відчувати не так давно, диктує свої правила і змушує тримати себе в тонусі. Дійсно - розслаблятися поки не час. Зараз є сенс оцінити свої шанси в боротьбі за кінцеву мету своєї діяльності. Чи виправдані ваші вкладення. Якщо у вас є забезпечені однодумці, можна сказати, що вам пощастило. Цінуйте ці стосунки. Бідні генії, як правило, нікому не потрібні.
Близнюки. День може принести непогані плоди ваших зусиль. Тому не відставайте - закачуйте рукави і працюйте на повну силу. Саме зараз у вас з'явився шанс отримати те, про що мріють і загадують під дзвін келихів. Будьте уважні, щоб не втратити своєї можливості. День припускає вашу повну самовіддачу.
Рак. Зовнішня напруга, яку ви вже перестали відчувати, тому що звикли до неї, сьогодні дасть про себе знати. Ідеальний день для з'ясування стосунків. Якщо у вас є що захищати - не соромтеся відстоювати свою точку зору. Пам'ятайте про те, що у вас є права. Будьте пильні. Здоров'я може вас підвести, тому не забувайте про профілактику.
Лев Сьогодні вам варто закінчити те, що ви почали вчора. Якщо ви мали прийняти рішення - повідомте про нього сьогодні. Що ж до виплати грошей - віддавайте гроші зараз, як і беріть у борг. Якщо ви хочете віддати свої гроші з метою примноження - тоді вам варто почекати тиждень. Вашу ділову хватку оцінять гідні люди. Тому не сумнівайтеся в собі.
Діва. Сьогодні вам варто якомога краще розібратися в справах паперових і привести їх в порядок. Цілком імовірно, що саме сьогодні з вас можуть запитати звіт про виконану роботу. Ви маєте бути в повній готовності до того, щоб закрити це питання. Разом із тим, хороший день для відряджень. Якщо ви хворієте - особливих результатів вам сьогодні краще не чекати.
Терези. Ви стоїте на роздоріжжі. З одного боку, ви хочете задовольнити свої душевні потреби. З іншого - не втратити ті ділові шанси, які надає вам життя. Ідеально, якщо ви залучите до своєї діяльності вашу другу половинку. По-перше, ви будете поряд, а по-друге - ви дізнаєтеся цю людину в новій ролі.
Скорпіон Дещо напружений день, особливо якщо вам доводитися чогось чекати. Нерви здають, ситуація загострюється. Постарайтеся впоратися з таким своїм станом, адже саме зараз ви можете залишитися самі, без моральної і матеріальної підтримки. У такі моменти ви, як правило, повертаєтеся в оточення, де вам тепло і спокійно. Але якщо ви образили тих людей - не робіть собі ще болючіше - навчиться справлятися зі своїми душевними кризами самостійно.
Стрілець. Ви сповнені енергії і рішучості. Якщо у вас в оточенні є Терези або Близнюки - скооперуйтеся - ваш тандем принесе значно більше результатів. Чудовий день для реалізації задуманого. Заручившись підтримкою друзів, ви можете багато чого добитися. Вас чекає відмінний період життя, якщо ви виявите сміливість і рішучість
Козеріг Постарайтеся перечекати цей період у тиші і спокої. Вам не варто витрачати гроші - економія - найкраща для вас зараз тактика. Також не варто приймати сумнівних ділових пропозицій навіть від друзів і перевірених людей. Чекайте, коли ви заповните ресурс, що його бракує. Тільки тоді можна дозволити собі широкі жести. Постарайтеся не стати маріонеткою в чужих руках.
Водолій. Скористайтеся тим зарядом бадьорості, який у вас є зараз. Цілком імовірно, що зовсім скоро ви помітите значні зрушення у справі, якою зараз займаєтеся. Вам варто як слід вивчити це питання, перш ніж приймати якісь рішення. Чудова можливість проявити свої здібності. Тому хапайтеся за будь-яку можливість, яка відповідає вашим потребам.
Риби. Сьогодні вам не варто робити так, щоб вашу фігуру помітили. Чим скромніше ви поводитиметеся, тим менше шишок наб'єте. Як правило, страждають ті, у кого є ініціатива. Ваша ініціатива зараз може бути небезпечною, особливо для вас самих. Чекайте. Зовсім скоро прийде ваш час, і ви займете дуже вигідне положення.


А зараз — усміхніться :)

Повертається чоловік додому.
Бачить, з-під штори біля вікна голі чоловічі ноги. Дивиться на дружину.
Дружина оправдовуючись:
— Ти хіба не пам’ятаєш, хто надав нам цю квартиру, хто допоміг купити меблі, хто влаштував сина в інститут?
— Так, люба. Але ж чому ти допускаєш, щоб наш годувальник ходив босий?


— Якщо ви знайшли жінку своєї мрії — з рештою мрій можете вже розпрощатись.


Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат