Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 05.11.2012 07:30 ПОДІЇ

 

Сьогодні понеділок, 5 листопада. Зберіть за чашечкою ароматної кави приємних співрозмовників і хороший настрій буде забезпечено на весь день. Нехай всі буденні справи не створюють вам скрутних ситуацій, бо життя насправді складається з приємних дрібниць, які треба цінувати. Найменша посмішка, лагідний погляд та легкий дотик подеколи можуть сказати більше ніж слова, особливо, якщо вони приправлені смачним кавовим ароматом!

Цитата дня: Будемо говорити те, що думаємо, і думати те, що говоримо; нехай слова будуть у згоді з життям. (Сенека)

5 листопада в Ужгороді температура повітря вдень 13-14°.
Майже весь час буде йти дощ, уночі на короткий час опади припиняться.
Народний прогноз погоди: 5 листопада вшановується пам'ять святого апостола Якова. У давнину у селян була традиція розкидати шматочки Казанського (вчорашнього) пирога по полю, щоб зимові птахи "прилетіли до поля і своїми голосами заспокоїли землю". Якщо на Якова випадала сніжна крупа чи град, то вважалось, що на день Матрони (22 листопада) зима на ноги встане.

За православним календарем 5 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Володимир, Єлисей, Омелян (Емилиан), Гнат (Ігнатій), Максим, Ничипір, Микола, Созонт і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1935 — випущена настільна гра «Монополія».
1963 — відкриті станції київського метрополітену «Політехнічний інститут» і «Завод „Більшовик“» (тепер «Шулявська»).
1965 — відкриті станції київського метрополітену«Гідропарк», «Лівобережна» та «Дарниця», а також електродепо «Дарниця».
1968 — Василь Макух вчинив на Хрещатику самоспалення на знак протесту проти колоніального становища України та окупації Чехословаччини.
1971 — відкриті станції київського метрополітену «Святошино», «Нивки» і «Жовтнева» (зараз «Берестейська»).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 12 листопада — виставка відомих фотографів Чехії.   Експозиції з 10.00 до 18.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

«Доміон»
До 8 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.20. «Дикуни».
Поч. о 16.00, 20.20 та 22.40.

«Перемога»
До 5 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії» 3D. Поч. о 12.00 та 20.15.


Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто бути максимально уважним та обережним. Можуть бути сутички зі співробітниками, сусідами, пасажирами в транспорті. Разом із тим у вас можуть бути розбіжності з жінкою. Як би там не було, постарайтеся максимально ефективно використовувати цей день. Не варто вступати в непотрібні суперечки і сварки. Побережіть нерви.
Телець. Цей день буде відносно спокійним і стабільним. Тому можете сміливо призначати зустрічі, вести переговори, досягати результатів. Можуть виникнути невеликі розбіжності з людьми старшого віку або з начальством. Але ви обов'язково вийдете переможцем, якщо будете дотримуватися елементарного етикету спілкування. Сьогодні варто приділити увагу тому, у що ви вдягнені - це значно збільшить ваші шанси залишитися здоровим.
Близнюки. Подумайте сім разів, перш ніж зробити якусь дію. Будьте обережні у своїх словах і висновках. Сьогодні не варто давати обіцянок, оскільки не факт, що ви їх виконаєте. Чудовий день для планування і розподілу обов'язків серед персоналу або членів сім'ї. Сьогодні ваш ентузіазм буде дивувати всіх, хто перебуває поруч з вами.
Рак. Чудовий день, насичений позитивом і життєвою енергією. Постарайтеся використовувати його максимально ефективно. Є сенс зробити ряд важливих дзвінків або провести переговори. Напевно цей день подарує вам масу позитиву, і ви встигнете зробити все, що запланували раніше. Оптимізм вам сьогодні не заважить. Тому впевнено дивіться в майбутнє і робіть те, що повинні.
Лев День припускає масу несподіваних подій. Тому вам не варто розраховувати на тишу і спокій. Чудовий день для зустрічей і вирішення питань стратегічного характеру. Варто бути готовим до різкого і незапланованого повороту сценарію. Особливо, якщо питання стосується вашого особистого життя. Цілком можливо, що сама доля вирішила випробувати ваші нерви на міцність.
Діва. На диво тихий і спокійний день. Хіба що ваш спокій потривожать кілька неврівноважені і неспокійні люди. Але це ненадовго. Краще не звертайте на них уваги, адже все, чого вони будуть хотіти від вас - це те, щоб ви зробили замість них їх роботу. А це не обов'язково. Тому зосередьтеся на тих питаннях, які вимагають негайного вирішення.
Терези. Дехто з вашого оточення може сьогодні вас сильно здивувати. Поведінка другої половинки або просто дружньої вам жінки. День чудовий у відношенні врегулювання можливих конфліктів, налагодження стосунків. Звичайно, несподівані реакції і вчинки близьких людей можуть вивести з рівноваги. Але це тільки тому, що їм не вистачає вашої участі і тепла.
Скорпіон Сьогодні вам може наснитися дуже важливий сон. Якщо він вам запам'ятався - запишіть його в найменших деталях. Це сон-застереження і навіть провісник. Подумайте, що б він міг означати. Разом з тим чудовий день для прояву свого потенціалу. Цілком можливо до вас сьогодні будуть прислухатися. Варто приділити увагу своїм рідним, особливо батьку, дядькові або наставнику. Ця людина багато значить для вас.
Стрілець. Сьогодні велика можливість того, що ви прийматимете бажане за дійсне, і, не розібравшись до кінця в ситуації, будете приймати поспішні рішення. Будьте обережні і поки не порадитеся з трьома незалежними експертами з цього питання - не поспішайте розлучатися з грошима або брати на себе відповідальність. Як правило, поспіх є там, де немає мудрості. Будьте обережні.
Козеріг День сприяє ряду контактів і переговорів. Постарайтеся сьогодні зробити максимум дзвінків і провести максимум зустрічей. Вам можуть надходити різні пропозиції. Саме тому вам варто вислухати максимум з них, але не поспішати з рішенням. Обміркуйте і зважте всю наявну у вас інформацію. День також сприяє спілкуванню і зустрічам з близькими людьми.
Водолій. Сьогодні вам варто закінчити те, що не встигли зробити минулого тижня. Чудова можливість розібратися в питаннях, що вимагають великої кількості часу і зусиль. Сьогодні рекомендується зайнятися саме інтелектуальною діяльністю. Варто звернутися за допомогою до експертів, які допоможуть розібратися в складних питаннях. Довіряйте свої ресурси професіоналам.
Риби. Відмінний день для реалізації того, що було раніше задумано. Якщо у вас є для цього можливості і час - не відкладайте задумане в довгий ящик. Швидше за все, що ваше бажання має доленосний характер. Довіряйте своїй інтуїції. Чудова можливість зустрітися з людьми, яких давно не бачили. У тому числі з близькими родичами. Елементарний дзвінок принесе і вам, і їм багато радості.


А зараз — усміхніться :)

Дружини українських футболістів ласкаво називають своїх чоловіків – “мячо”.


Питання: Який кінець мотузки слід кидати тонучому депутату? Відповідь: Обидва!


В автобусі досить вгодований мужик
звертається до хлопчика:
- Малий поступися місцем дядькові з
акваріумом!
Хлопчик поступається місцем:
- Дядьку, а де ж акваріум? Мужик хлопаючи себе по животі:
- П’ять літрів пива і дві тараньки.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат