Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 02.11.2012 08:30 ПОДІЇ

 

На календарі п’ятниця, 2 листопада. Гармонійне налаштування на потрібну хвилю подарують приємні речі і бажані люди. Не завантажуйте свій простір непотребом, а думки — хаотичними спогадами. Насолоджуйтесь ароматом свіжозвареної кави і запрограмуйте бадьорість на цілий день. Вдалого завершення робочого тижня і позитивних вихідних!

Цитата дня: Іноді природа чинить, можливо, й не надто мудро, але так прекрасно й неочікувано, що тільки й лишається співати гімни радості, проходячи під теплими жовтогарячими деревами. (Сергій Жадан)

2 листопада 2012 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вдень місцями дощі. Вранці подекуди туман. Вітер південний 7-12, місцями пориви 15-20 , на високогірї Карпат 25-30 м/с. Температура повітря вдень 8-13°, в горах подекуди вдень 5-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями , вдень невеликий дощ. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 11-13° тепла.

За православним календарем 2 листопада ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Артемій (Артем), Гарасим, Герман, Зосим, Іван (Іоанн), Ирина, Леонід, Матрена (Матрона), Михайло, Микола, Павло, Петро.


Цей день в історії

1833 — Микола І підписав наказ про заснування Київського університету
1894 — На російський престол зійшов Микола II.
1938 — Угорщина захопила Південну Словаччину і Закарпатську Україну.
1977 — Леонід Брежнєв запропонував загальне припинення виробництва ядерної зброї.
2000 — у лісі під Таращею знайдене тіло журналіста Георгія Ґонґадзе, який зник ще 16 вересня.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, пл. Ш. Петефі, 14/6
4 листопада — театральні монологи «Ліки для душі» від театральної студії «Ввімкніть світло». Поч. о 19.00.

Ужоцький перевал
3—4 листопада — змагання з пішохідного туризму «Пікуяна-2012».

«Доміон»
До 8 листопада — «Астерікс і Обелікс у Британії». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.20. «Дикуни».
Поч. о 16.00, 20.20 та 22.40.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. День дещо напружений, але разом із тим продуктивний. Вас будуть дивувати, але ви в боргу не залишитеся. Вам варто зараз добре попрацювати, щоб потім добре відпочити. Однак пам'ятайте про вітаміни і заощадження свого здоров'я. Якщо відчуваєте втому - краще зробіть перерву або перенесіть візит.
Телець. Вам варто налаштуватися на хвилю позитиву. Ваша похмурість останнім часом починає набридати вам самим. Чим більше анекдотів розповідатимете, тим продуктивніше буде ваша діяльність і діяльність найближчих колег. У будь-якій ситуації можна знайти щось кумедне. Не бійтеся дивитися на ситуацію під іншим кутом зору.
Близнюки. Незважаючи на величезну зайнятість і серйозність, вам варто знайти час для звичайних прогулянок або звичайних пробіжок. Свіже повітря вам зараз необхідне. Тому не відкидайте можливість створити собі настрій і подбати про здоров'я. Не перевтомлюйтеся сьогодні на роботі. Це може надовго вас вибити з сил.
Рак. День припускає ряд заходів, пов'язаних з господарською діяльністю. На цьому етапі - основна увага. Тому, постарайтеся не зганьбитися. Готовність до виконання обов'язків повинна бути максимальною. Тому не шкодуйте для себе бутербродів і чаю. У ці дні вам варто добре харчуватися. В цілому, якщо ви забули комусь передзвонити - перегорніть історію дзвінків.
Лев Богемне життя - це, звісно, привілей для обраних. Але вам дуже хотілося б зробити його своєю реальністю. Подумайте про те, що не всім щастить, а створити собі такі умови надзвичайно складно. Тому не варто рватися в цей світ семимильними кроками. Навпаки - зменште темп. Зовсім скоро ви отримаєте відмінний шанс показати все, на що ви здатні.
Діва. Це день, коли варто закумулювати всю свою волю і ресурси для того, щоб, нарешті, наблизитися до логічного кінця вашої життєвої дилеми. Чим швидше ви визначитеся - тим краще для тебе. В цілому день досить активний. Обов'язково спостерігайте за погодою. У ці дні простий протяг може спровокувати захворювання.
Терези. Вам варто трохи розслабитися і подумати про стратегічні плани. Чи зможете ви їх досягти, враховуючи ряд обставин. Чи можете ви вже зараз щось змінити. Якщо ні, вам варто проаналізувати сформовану ситуацію і поставити себе на місце тієї людини, якою ви можете стати через 5 або 10 років. У вас зараз є можливість виправити ситуацію. Не бійтеся ризикувати.
Скорпіон Досить важкий період, особливо щодо самоідентифікації і спілкування з навколишніми. Щось вас обмежує і не дає рухатися туди, куди б вам хотілося. Можливо, це добре. Але в кожному разі будьте обережні. Зайві емоції зараз лише заважають.
Стрілець. День, коли бажане і дійсне сплітаються воєдино. Звичайно, це стосується не всіх представників знаку, а тільки найщасливіших. Так чи інакше - подумайте про те, що у вас є і чого вам дійсно не вистачає для життєвого комфорту. Якщо вам не вистачає людини - працюйте над стосунками. Матеріальних благ - над способами і можливістю заробітку. Людина сама створює можливості. Не бійтеся своїх бажань.
Козеріг Сьогодні у вас можуть виникнути деякі проблеми, пов'язані з документами, у тому числі і особистими. Тому, перевірте - чи все в порядку. Особливо це стосується тих, хто пов'язаний з органами контролю. Будьте дуже уважні в транспорті. Вам не завадять профілактичні методи.
Водолій. Сьогодні є сенс вклонитися святині, якщо ви віруюча людина. Якщо ж ні - відверто запитати себе, хто перед вами винен, і перед ким винні ви. Щойно ви зумієте пробачити і попросити пробачення - цілий тягар упаде з ваших плечей. І це дійсно працює.
Риби. Сьогодні варто трохи переглянути своє ставлення до сім'ї. Серед них є ті, хто вам співчуває. Постарайтеся відстоювати свої права, але прозоро і відкрито. Тоді ви змусите себе поважати. День припускає захист своїх прав. Вам потрібно твердо стояти на своєму, інакше час може бути витрачено даремно.


А зараз — усміхніться :)

У одному київському під’їзді знайшли хлопчика, вихованого інтелігентами. У дитинстві він слухався маму і тепер не вміє пити, битися і нецензурно говорити. Навряд чи він зможе адаптуватись у сучасному динамічному суспільстві.


Молода жінка зупинила машину якраз під знаком заборони стоянки.
Підходить автоінспектор:
- Ви що, нічого не бачите?
- Ні… Ах, пробачте, інспектор. Я відразу не помітила. У вас нова форма?


Як покорити жінку? Робити їй компліменти. Поважати її. Шанувати її. Пестити її. Цілувати її. Піклуватися про неї. Жартувати з нею. Створювати їй затишок. Обіймати її, захищати її. Витрачати на неї гроші. Пригощати її їжею і випивкою. Говорити з нею. Стояти за її спиною.Підтримувати її. Діствати для неї зірки з неба. Приносити їй каву в ліжко. Купувати їй красиву білизну. Дуже уважно слухати її.
Як покорити чоловіка? Приготувати поїсти. Роздягтися.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат